راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
من یه کنسول کپی خور نشده برام آوردنelite هست داریوشم بنکیو هست اما مشهد هستم اینجا جایی نیست که دستگاه رو کپی خور کنن میشه راهنماییم کنید:blushing:

سلام اساتيد راهنمايي كنن
من رفتم گشتم تا مدل درايوم رو پيدا كنم فهميدم مدلش philips است !
نظر شما چيه ؟ خوبه ؟
اينم عكسش
attachment.php

آخرین ویرایش:
سلام
من یه کنسول کپی خور نشده برام آوردنelite هست داریوشم بنکیو هست اما مشهد هستم اینجا جایی نیست که دستگاه رو کپی خور کنن میشه راهنماییم کنید:blushing:
معمولا جاهايي كه فروش و تعميرات 360 دارن كپي خور هم ميكنن
موفق باشي

سلام

دوست عزیز توی همین بخش آموزش کپی خور درایو BenQ هست.خودتونم می تونید کپی خور کنید.خیلی راحته... ;)

سلام اساتيد راهنمايي كنن
من رفتم گشتم تا مدل درايوم رو پيدا كنم فهميدم مدلش philips است !
نظر شما چيه ؟ خوبه ؟
اينم عكسش
attachment.php

درایو شما Philips نیست.درایو شما BenQ هست که به طور کامل بهش میگن Philips & BenQ.البته الان درایو های Lite-On هم که اومده Philips & Lite-On هست.

سلام
کیفیت درایوPhilips & Lite-On بهتره یاPhilips & BenQ؟؟؟ وPhilips & Lite-On از چه تاریخی و تو چه مدلی جایگزین شده؟
ممنون

من Lite-On رو ندیدم که بخوام امتحان کنم.اما خوب مثل BenQ با همکاری Philips ساخته میشه.فکر می کنم کیفیت بهتری نسبت به BenQ داشته باشه.البته در کل باید در یک سطح باشن.
هنوز هم کپی خور نشده و این که من تو کنسول های پیام خان تا تاریخ 4/2008 این مدل رو ندیدم.ولی خوب احتمال زیاد توی کنسول های بعد از 4/2008 قرار گرفته توی کنسول.

liteon.jpg

خب ظاهرا بهتره بریم تو مسایل خرید اینترنتی.
پدرام این کارت اعتباری که سینا گفت رو از چه بانکی و چه جوری میشه تهیه کرد.
بعدشم شما مطمینید که این فن ها از 12 ولت کردن ضعیف ترن؟من که بر این باور نیستم.
من از اینا میخوام.جفتشو باهم.:((:((:((:((:((

خب ظاهرا بهتره بریم تو مسایل خرید اینترنتی.
پدرام این کارت اعتباری که سینا گفت رو از چه بانکی و چه جوری میشه تهیه کرد.
بعدشم شما مطمینید که این فن ها از 12 ولت کردن ضعیف ترن؟من که بر این باور نیستم.
من از اینا میخوام.جفتشو باهم.:((:((:((:((:((

این اکسترنال ها فرقی با Intercooler های معمولی ندارن.اما اونایی که تو کنسول نصب میشن 12 ولته هستن.
Credit Card هم از Epay.IR یا امثالهم می تونی بگیری.اما اینجا خرج زیاد از حد برات بر میداره.ارزش نداره.من هم کردیتم برای ایران نیست و برام از UK آوردن.

حسام جان اگه بخوای از این کارت های اعتباری بگیری خیلی برات خرج ور میداره
اگه تهرانی فروشگاه های پرتو وست و کنج و خلاصه هر جا هست برو و ببین که دارن یا نه
;)

حسام جان اگه بخوای از این کارت های اعتباری بگیری خیلی برات خرج ور میداره
اگه تهرانی فروشگاه های پرتو وست و کنج و خلاصه هر جا هست برو و ببین که دارن یا نه
;)
سلام سینا.رفتم سایت Epay مخم سوت کشید.گروه خونی من به این جور خرجا نمیخوره.من که تهرانم.ولی کاشکی یه مغازه ای اینا رو داشت.منظورم Main Fan Blue و Add on Fan هست.اخه باهم دیگه خیلی خفن میشه.حالا میرم میگردم ببینم جایی دارن.سینا جان عکسشو که دیدی اگه جایی دیدی به من هم بگو.تنها تنها نری بگیری.:love:
:bye:

من Lite-On رو ندیدم که بخوام امتحان کنم.اما خوب مثل BenQ با همکاری Philips ساخته میشه.فکر می کنم کیفیت بهتری نسبت به BenQ داشته باشه.البته در کل باید در یک سطح باشن.
هنوز هم کپی خور نشده و این که من تو کنسول های پیام خان تا تاریخ 4/2008 این مدل رو ندیدم.ولی خوب احتمال زیاد توی کنسول های بعد از 4/2008 قرار گرفته توی کنسول.

liteon.jpg

حالا مال من كدومه ؟ lite on است يا خير ؟ تازه كنسول خريدم احتمالش هست كه كپي خور
شده باشه و تو كنسول من كار رفته باشه ؟
يعني درايوي به اسم philips وجود نداره ؟

حالا مال من كدومه ؟ lite on است يا خير ؟ تازه كنسول خريدم احتمالش هست كه كپي خور

یه راه خیلی راحت براتون بگم که بدونین درایوتون Benq هستش و یا Liteon جدید، پنل جلوی ایکس باکس رو بردارین، یه سوراخ زیر درایو هستش، از توی اون نگاه کنید، دوتا سیم میبینید. اگر دوتا سیم سفید (و یا در موارد استثنایی سیاه) بودند درایو شما Benq هستش و خیالتون راحت باشه ولی اگر زرد بود Liteon جدید هستش.

اگر درایو کنسولت کپی خور هست و بازی های کپی خور بازی می کنی مطمئنا BenQ هست.شک نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or