راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزیز توی همین بخش آموزش کپی خور درایو BenQ هست.خودتونم می تونید کپی خور کنید.خیلی راحته... ;)
میشه بگید کجای این تاپیک زده :blushing:
من پیدا نکردم آخه 901 صفحه ست :biggrin1::-"
اگه راحته که خودم کپی خور کنم دیگه؟؟؟:cheesygri

میشه بگید کجای این تاپیک زده :blushing:
من پیدا نکردم آخه 901 صفحه ست :biggrin1::-"
اگه راحته که خودم کپی خور کنم دیگه؟؟؟:cheesygri

من گفتم این بخش،نگفتم این تاپیک.

این هم از آموزش :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

سلام پدرام.
میشه یک مانیتوری معرفی کنی که 1080p رو ساپورت کنه و پورت HDMI هم داشته باشه ودر ایران هم موجود باشه؟چون میخوام مانیتورمو عوض کنم.
راستی پدرام نفهمیدی دوستت اون فن هایی که جای فن های کنسول قرار میگیره از کجا گرفته بود؟

سلام پدرام.
میشه یک مانیتوری معرفی کنی که 1080p رو ساپورت کنه و پورت HDMI هم داشته باشه ودر ایران هم موجود باشه؟چون میخوام مانیتورمو عوض کنم.
راستی پدرام نفهمیدی دوستت اون فن هایی که جای فن های کنسول قرار میگیره از کجا گرفته بود؟

این مانیتور پشتیبانی می کنه اما توی ایران فکر نمی کنم باشه :

Code:
http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24KIEEFV/XAA&fullspec=F

مانیتور 24 اینچ هست.فکر می کنم مانیتور های 24 اینچ ساپورت کنن.چون این یکی که بهت دادم HDMI هم می خوره.
خیر هنوز آنلاین نشده ازش بپرسم.
در ضمن در مورد مانیتور هم باید توی تاپیک مربوط به خودش سوال کنید.

این مانیتور پشتیبانی می کنه اما توی ایران فکر نمی کنم باشه :

مانیتور 24 اینچ هست.فکر می کنم مانیتور های 24 اینچ ساپورت کنن.چون این یکی که بهت دادم HDMI هم می خوره.
خیر هنوز آنلاین نشده ازش بپرسم.
در ضمن در مورد مانیتور هم باید توی تاپیک مربوط به خودش سوال کنید.
زحمت کشیدی وقتی تو ایران نیست عکسشو بگیرم به عکسش وصل کنم.:cheesygri

من تردید دارم که از ایران بگیرم یا هند من می ترسم اگه از هند بیارن دستگاه دست دوم باشه؟چیکارکنم
خب از ایران بگیر یا اگه میتونی از دبی بگیر.

دوست عزیز زدن چند پست پشت سر هم ممنوعه .شما میتونید از ویرایش استفده کنید
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
دوستان سلام
اين lcdtv خوبه؟؟ميشه خوب با xbox360 بازي کرد؟؟قيمتش هم اگه ميدونين بگين
1215349073.gif

من تردید دارم که از ایران بگیرم یا هند من می ترسم اگه از هند بیارن دستگاه دست دوم باشه؟چیکارکنم

از ایران بگیر.هند یه مقدار قیمتش بالاست.از اینجا بعد از این که آقا پیام اومد می تونی بخری.قیمت هاش عالیه.

زحمت کشیدی وقتی تو ایران نیست عکسشو بگیرم به عکسش وصل کنم.:cheesygri

خوب بگرد شاید باشه.بعدش هم نمایندگی ها بگی ممکنه برات بیارن.قیمتش ولی بالاست.

دوستان سلام
اين lcdtv خوبه؟؟ميشه خوب با xbox360 بازي کرد؟؟قيمتش هم اگه ميدونين بگين
1215349073.gif

اولا جاش اینجا نیست توی تاپیک مربوط به TV برای 360 باید این پست رو میزدید و دوما این مدلش معلوم نیست چیه که بشه چکش کرد.
ولی به نظر خوب میاد.

سلام
اقا اينجا يكي از كلوپ دارها نتونست صبر كنه تا پيام بره و بر گرده:cheesygri
رفت تهران
2 تا ARCADE خريد
حالا جالبه ما هر جا ميگرديم همه J و UC دارن PAL ندارن
اين ميگفت اونجا PAL ها مونده بود رو دستشون كسي نميگرفت

دونه اي 510 بهش فروخته بودن:eek:
امروز رفتم كلوپش براش توضيح دادم قيمت دبي چنده و اگه پيام مياورد چند بود و اينا...
كه داشت اتيش ميگرفت:laughing:

با 1 فن از اين LED دارها با مموري 512 و PLAY CHART KIT
رو هم شده بود 620 تومان هر كدوم از ARCADE ها:-"

سوالم اينه
اين دستگاهش NTSC/J هست
پس چرا براش ترانس گذاشتن كه مبدل باشه ؟
مگه براي UC مبدل نميگذارن فقط ؟

جالب اينجا بود كه GTA 4 خريد روش نوشته بود PAL بعد كه به دستگاه زد اجرا شد ؟:confused:
اينم توضيح بديد ممنون ميشم

دستگاه J از برچسب خود درايوش گرفته تا دفترچه دستگاه تماما ژاپني نوشته
كه اخر حال گيريه ها :cheesygri

ضمنا تاريخ دستگاه هم 3/2008 هست كه يارو كلي داشت روش پز ميداد:laughing::-"

پدرام جان ميشه آدرس تاپيک TV براي 360 رو بزارين

بفرمایید :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2481&page=97

سلام
اقا اينجا يكي از كلوپ دارها نتونست صبر كنه تا پيام بره و بر گرده:cheesygri
رفت تهران
2 تا ARCADE خريد
حالا جالبه ما هر جا ميگرديم همه J و UC دارن PAL ندارن
اين ميگفت اونجا PAL ها مونده بود رو دستشون كسي نميگرفت

دونه اي 510 بهش فروخته بودن:eek:
امروز رفتم كلوپش براش توضيح دادم قيمت دبي چنده و اگه پيام مياورد چند بود و اينا...
كه داشت اتيش ميگرفت:laughing:

با 1 فن از اين LED دارها با مموري 512 و PLAY CHART KIT
رو هم شده بود 620 تومان هر كدوم از ARCADE ها:-"

سوالم اينه
اين دستگاهش NTSC/J هست
پس چرا براش ترانس گذاشتن كه مبدل باشه ؟
مگه براي UC مبدل نميگذارن فقط ؟

جالب اينجا بود كه GTA 4 خريد روش نوشته بود PAL بعد كه به دستگاه زد اجرا شد ؟:confused:
اينم توضيح بديد ممنون ميشم

دستگاه J از برچسب خود درايوش گرفته تا دفترچه دستگاه تماما ژاپني نوشته
كه اخر حال گيريه ها :cheesygri

ضمنا تاريخ دستگاه هم 3/2008 هست كه يارو كلي داشت روش پز ميداد:laughing::-"

خوب انداختن بهش دیگه...شاید آداپتور UC براش گذاشتن برای همین تبدیل برق داشته.
GTA نسخه PAL به J هم می خوره.
خوب ژاپنه دیگه...تنفر از زبان انگلیسی توش ژاپن حرف اول رو میزنه :دی
تاریخ آخرین سری که آقا پیام آورد 4/2008 بود برو بهش بگو که پز دادن یادش بره.البته این سری اگر بیاره مطمئنا 5 و 6 سال 2008 هست.

آخرین ویرایش:
سلام
من می خواستم توی چند روز آینده یک 360 بگیرم و الان یک مسئله ای هست که خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم. من قراره حدود یک ماه دیگه برم حج عمره، بعد خواستم بپرسم آیا کسی از دوستان اطلاع دقیق داره که Elite PAL مدینه یا مکه گیر میاد و اگه گیر میاد قیمتش چنده. بعدش هم به نظر شما با توجه به هزینه کپی خور کردن و غیره میصرفه این یک ماه را صبر کنم و از اونجا بگیرم یا اینکه از همینجا بگیرم. تشکر

سلام.من 7 روزه 360 گرفتم.تا دیروز call of duty4-halo3-geow-bf:bc و.....بازی میکردم و هر 2-3 ساعت یه 2-3 ساعتی بش استراحت میدادم.روزی هم بیشتر از 6-7 ساعت به این صورت بازی نمیکردم.:((.کنسول من یه پریمیوم هست که دو تا بازی اورجینال روش بود و روی هاردشم 20-30 تایی بازی دمو بود.دیروز بازی دموی کربن رو اجرا کردم یدفه فریز شد سریع خاموشش کردم و بعد روشن کردم و چند تا از اون بازی هایی که گفتم رو بازی کردم دستگاه اخ هم نگفت:baby:.امروز بازی ها رو اجرا میکرد که به سرم زد یکی از اون بازی های اورجینال رو بذارم یه 15 دقیقه ای که بازی کردم 3 چراغ داد:o البته چشمک زن بود:eek:.(اگه دستگاه رو افقی در نظر بگیرید چراغ های سمت چپ و پایین سمت راست قرمز چشمک زن شدن:lightbulb::lightbulb::lightbulb:)دستگا ه رو خاموش کردم و بعد 2-3 دقیقه روشن کردم و یه1-2 ساعتیassassins creed بازی کردم و دستگاه هیچیش نشد.راستی وقتی اون بازی اورجینال رو گذاشتم احساس کردم دمای باد دستگاه بیشتر شد:scare:.من دستگاهمو افقی میذارم و زیرشو 5cm فاصله میدم و کولر روشن هست و پنکه از 2-3 متری به روبروی دستگاه باد میزنه.دستگاهم با هیچ کدوم بازی هام مشکل نداشته فقط دیشب بعد 2 ساعت بازی روی geow یکم تیک زد که خاموشش کردم.
حالا ایا این 3 چراغ یعنی خدا حافظ 360 یا فقط مشکل اون چند تا چیزه که گفتم؟تاریخ کنسولم هم 27/11/2007 هست و فالکون هست .لطفا کمکم کنید:praying:
شرمنده سوالم ربطی به این جا نداره ولی هر چی اونجا پرسیدم جوابمو ندادن:((راستی الانم 360 حالش خوبه خوبه:cheesygri

360 ات رو از ایران گرفتی؟آک بودش یا نه؟مطمئنی که فالکون بودش...

نگران نباش انشاء الله که چیزیش نمیشه...
ولی 20-30 تا بازی دمو زیاد نیست!!!خودت ریختی یا از اول بود؟

سلام
من می خواستم توی چند روز آینده یک 360 بگیرم و الان یک مسئله ای هست که خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم. من قراره حدود یک ماه دیگه برم حج عمره، بعد خواستم بپرسم آیا کسی از دوستان اطلاع دقیق داره که Elite PAL مدینه یا مکه گیر میاد و اگه گیر میاد قیمتش چنده. بعدش هم به نظر شما با توجه به هزینه کپی خور کردن و غیره میصرفه این یک ماه را صبر کنم و از اونجا بگیرم یا اینکه از همینجا بگیرم. تشکر

من پیشنهاد می کنم از همون عربستان بگیری.توی 2-3 صفحه قبل بگرد دوستان یکیشون آدرس جایی رو داده که توی مدینه فکر کنم یا مکه که کنسول XBox 360 می فروشه.
تحمل کن از همون جا بخر.در هر صورت کنسول روت ارزون در میاد.اگر درایو BenQ باشه خودت هم می تونی کپی خور کنی.

سلام.من 7 روزه 360 گرفتم.تا دیروز call of duty4-halo3-geow-bf:bc و.....بازی میکردم و هر 2-3 ساعت یه 2-3 ساعتی بش استراحت میدادم.روزی هم بیشتر از 6-7 ساعت به این صورت بازی نمیکردم.:((.کنسول من یه پریمیوم هست که دو تا بازی اورجینال روش بود و روی هاردشم 20-30 تایی بازی دمو بود.دیروز بازی دموی کربن رو اجرا کردم یدفه فریز شد سریع خاموشش کردم و بعد روشن کردم و چند تا از اون بازی هایی که گفتم رو بازی کردم دستگاه اخ هم نگفت:baby:.امروز بازی ها رو اجرا میکرد که به سرم زد یکی از اون بازی های اورجینال رو بذارم یه 15 دقیقه ای که بازی کردم 3 چراغ داد:o البته چشمک زن بود:eek:.(اگه دستگاه رو افقی در نظر بگیرید چراغ های سمت چپ و پایین سمت راست قرمز چشمک زن شدن:lightbulb::lightbulb::lightbulb:)دستگا ه رو خاموش کردم و بعد 2-3 دقیقه روشن کردم و یه1-2 ساعتیassassins creed بازی کردم و دستگاه هیچیش نشد.راستی وقتی اون بازی اورجینال رو گذاشتم احساس کردم دمای باد دستگاه بیشتر شد:scare:.من دستگاهمو افقی میذارم و زیرشو 5cm فاصله میدم و کولر روشن هست و پنکه از 2-3 متری به روبروی دستگاه باد میزنه.دستگاهم با هیچ کدوم بازی هام مشکل نداشته فقط دیشب بعد 2 ساعت بازی روی geow یکم تیک زد که خاموشش کردم.
حالا ایا این 3 چراغ یعنی خدا حافظ 360 یا فقط مشکل اون چند تا چیزه که گفتم؟تاریخ کنسولم هم 27/11/2007 هست و فالکون هست .لطفا کمکم کنید:praying:
شرمنده سوالم ربطی به این جا نداره ولی هر چی اونجا پرسیدم جوابمو ندادن:((راستی الانم 360 حالش خوبه خوبه:cheesygri

این سوالات توی تاپیک مشکلات توی بخش ...Repair باید مطرح بشه.شما کنسولت ممکنه مشکل بدی داشته باشه اما یکی از دلایل می تونه خوب نرسیدن برق به کنسولت باشه که ممکنه شما دوشاخه کنسول رو که توی سیار زدی یا توی پریز زدی شل هست و برق به اندازه کافی نمی رسونه. ;)
ولی بهتر هست توی اون تاپیک که گفتم سوال کنی تا مهدی یا خلیل جان بیشتر راهنماییت کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or