سلام.من 7 روزه 360 گرفتم.تا دیروز call of duty4-halo3-geow-bf:bc و.....بازی میکردم و هر 2-3 ساعت یه 2-3 ساعتی بش استراحت میدادم.روزی هم بیشتر از 6-7 ساعت به این صورت بازی نمیکردم.

.کنسول من یه پریمیوم هست که دو تا بازی اورجینال روش بود و روی هاردشم 20-30 تایی بازی دمو بود.دیروز بازی دموی کربن رو اجرا کردم یدفه فریز شد سریع خاموشش کردم و بعد روشن کردم و چند تا از اون بازی هایی که گفتم رو بازی کردم دستگاه اخ هم نگفت:baby:.امروز بازی ها رو اجرا میکرد که به سرم زد یکی از اون بازی های اورجینال رو بذارم یه 15 دقیقه ای که بازی کردم 3 چراغ داد

البته چشمک زن بود

.(اگه دستگاه رو افقی در نظر بگیرید چراغ های سمت چپ و پایین سمت راست قرمز چشمک زن شدن:lightbulb::lightbulb::lightbulb

دستگا ه رو خاموش کردم و بعد 2-3 دقیقه روشن کردم و یه1-2 ساعتیassassins creed بازی کردم و دستگاه هیچیش نشد.راستی وقتی اون بازی اورجینال رو گذاشتم احساس کردم دمای باد دستگاه بیشتر شد:scare:.من دستگاهمو افقی میذارم و زیرشو 5cm فاصله میدم و کولر روشن هست و پنکه از 2-3 متری به روبروی دستگاه باد میزنه.دستگاهم با هیچ کدوم بازی هام مشکل نداشته فقط دیشب بعد 2 ساعت بازی روی geow یکم تیک زد که خاموشش کردم.
حالا ایا این 3 چراغ یعنی خدا حافظ 360 یا فقط مشکل اون چند تا چیزه که گفتم؟تاریخ کنسولم هم 27/11/2007 هست و فالکون هست .لطفا کمکم کنید

raying:
شرمنده سوالم ربطی به این جا نداره ولی هر چی اونجا پرسیدم جوابمو ندادن

راستی الانم 360 حالش خوبه خوبه:cheesygri