راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این یعنی فنهات نیمسوز شده .
مطمئنا سیمهای فن اتصالی کردن البته احتمال کمی هم وجود داره که فن کنسول از همون ابتدا دچار اشکال بوده . البته آداپتورت رو چک کن ببین ولتاژ خروجیش چنده .
سينا جان يه بار كنسولو باز كن ببين اتصالي چيزي نداره با جايي!!!
اگه ديدي همه چي مرتبه من هم با مهدي موافقم احتمالاا فنت نيمه سوز شده!
اگه فن جديد خواستي من يه دونه اضافه دارم پيام خصوصي كن تا بهت بدم.;)

با سلام .
1.در مورد درایو hitachi 79 توضیح دهید(نحوه تشخیص-مقایسه با benQ از نظر کیفیت-کپی خور کردن)
2. hitachi79 درایودر کدام پک بیشتر بکار رفته؟(پرمیوم یا آرکید)
3.درایو پرمیوم از کدام مدلهاست؟
4.پرمیوم بهتر یا آرکید؟(از نظر درایو و mb)
5.کسی هست برام جلو خودم کپی خورش کنه چقدر می گیرید( البته به بچه های بازی سنتر اعتماد دارم !ولی می خواهم نوع MB ببینم چی)

با تشکر وسپاس

سلام !
من بالاخره گرفتم . اول رفتم West Game فقط Halo داشت منم اصلا از این رنگش خوشم نمیاد ! واسه همین رفتم پایتخت . البته برقها رفته بود نمی ذاشتن بریم تو ! واسه همین رفتم همون بغل استریو کنج . Permium داشت که تاریخش هم بعد از 2007/8 بود . قیمت 540 تومن ! . خواستم براش فن بگیرم ولی دیدم گارانتی بگیرم بهتره ! 30 تومن هم پول گارانتی دادم . چند تا هم بازی گرفتم.
راستی فروشنده ها گفتن بیشتر از 2 ساعت کار نکشین و نیم ساعت آنترک بدین . اینجوری که نمیشه ! همش دستگاه خاموشه !! .

خیلی ممنون از آقا پدرام عزیز .

با سلام .
1.در مورد درایو hitachi 79 توضیح دهید(نحوه تشخیص-مقایسه با benQ از نظر کیفیت-کپی خور کردن)
2. hitachi79 درایودر کدام پک بیشتر بکار رفته؟(پرمیوم یا آرکید)
3.درایو پرمیوم از کدام مدلهاست؟
4.پرمیوم بهتر یا آرکید؟(از نظر درایو و mb)
5.کسی هست برام جلو خودم کپی خورش کنه چقدر می گیرید( البته به بچه های بازی سنتر اعتماد دارم !ولی می خواهم نوع MB ببینم چی)

با تشکر وسپاس

1. روش تشخیص درایو ها رو توی تاپیک زیر بخون :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

در ضمن از روی جعبه آکبند نمیشه تشخیص داد مگر این که تاریخ کنسول و اطلاعات روی برچسب سمت چپ جعبه رو برداری و توی سایت 360Drives.Com سرچ کنی.
2. توی همشون به کار رفته به غیر از آرکید.البته من تا حالا توی آرکید ندیدم.ممکنه توی آرکید هم استفاده شده باشه ولی آرکید اکثرا BenQ هست.
3. درایو Premium هم یا Hitachi 79 هست یا BenQ یا Lite-On که هنوز کپی خور نشده.البته بستگی به شانست داره که کدومش در بیاد ولی در کل اکثرا توی بازار BenQ هست درایوشون.
4. پرمیوم مطمئنا به دلیل لوازم همراهش بهتر هست.ولی از نظر سخت افزار یکی هستن و درایو هایی که تا الان اومده توی همشون به کار رفته.البته آرکید تا اونجایی که من سراغ دارم 90% درایوش BenQ هست.
5. تشخیص مادربورد از روی جعبه هم امکان پذیر هست.فقط کافیه روی برچسب سمت چپ جعبه عبارت 175w رو نوشته باشه که این نشون دهنده فالکون بودن مادربورد هست.فروشگاه NextGen.IR و PartoGames.Com برات جلو چشم خودتون کپی خور رو انجام میدن.
سلام !
من بالاخره گرفتم . اول رفتم West Game فقط Halo داشت منم اصلا از این رنگش خوشم نمیاد ! واسه همین رفتم پایتخت . البته برقها رفته بود نمی ذاشتن بریم تو ! واسه همین رفتم همون بغل استریو کنج . Permium داشت که تاریخش هم بعد از 2007/8 بود . قیمت 540 تومن ! . خواستم براش فن بگیرم ولی دیدم گارانتی بگیرم بهتره ! 30 تومن هم پول گارانتی دادم . چند تا هم بازی گرفتم.
راستی فروشنده ها گفتن بیشتر از 2 ساعت کار نکشین و نیم ساعت آنترک بدین . اینجوری که نمیشه ! همش دستگاه خاموشه !! .

خیلی ممنون از آقا پدرام عزیز .

یه مقدار گرون خریدی.پرمیوم رو می تونستی از پرتو هم بگیری یا از NextGen فکر کنم قیمتشون هم بهتر از این بود.ببین روی آداپتور برقش 175w زده یا نه.می ترسم بهت زفیر انداخته باشن.
در مورد کار کشیدن از دستگاه هم خوب گفتن.برای روز های اول بهتره این کار رو انجام بدید و بعدا که فن خریدی یا 12 ولت کردی می تونی به مقدار زمانی که بازی می کنی اضافه کنی. ;)

سلام.من امروز بعد از این که یه دست cod4 و halo3 بازی کردم رفتم تو هارد دستگاه دیدم 20 تایی دموی بازی نصب هست رفتم توی دموی nfs:carbon چند دقیقه که رفتم دستگاه فریز شد:eek: و مجبور شدم دستگاه رو روشن خاموش کنم.من 2 روزه 360 گرفتم رعایتشم کردم حالا این مشکل مال چی هست؟اخه تا حالا نه تو cod4 نهgeow نه halo3(:gunner::sniper::punk:) و......این طوری نشده بود.حالا این مشکل یعنی دارم هم خونه ی 3چراغ میشم یا مشکل از دموهه بوده:confused:
تورو خدا کمکم کنید:praying:

سلام.من امروز بعد از این که یه دست cod4 و halo3 بازی کردم رفتم تو هارد دستگاه دیدم 20 تایی دموی بازی نصب هست رفتم توی دموی nfs:carbon چند دقیقه که رفتم دستگاه فریز شد:eek: و مجبور شدم دستگاه رو روشن خاموش کنم.من 2 روزه 360 گرفتم رعایتشم کردم حالا این مشکل مال چی هست؟اخه تا حالا نه تو cod4 نهgeow نه halo3(:gunner::sniper::punk:) و......این طوری نشده بود.حالا این مشکل یعنی دارم هم خونه ی 3چراغ میشم یا مشکل از دموهه بوده:confused:
تورو خدا کمکم کنید:praying:
با یک بار فریز شدن یا حتی یک بار 3 چراغ شدن هم نمیشه گفت فاتحه کنسول خونده شده . مخصوصا اینکه تازه هم خریدی ..
چون مثلا 3 چراغ علتهای مختلفی مثل نوسان برق و... هم داره ...
ولی اگر ادامه پیدا کرد مشکل داره .
دستگاه رو نو خریدی ؟ مال چه تاریخیه ؟ مادربوردش ؟

فن های شرکت پلیکان خوبه؟ داداشم تو هند به بازار کامپیوترشون رفته پرمیموم رو میدادن سیصد و هشت تومن!!من ترسم از اینکه بگم بیاره درایوش لایت ان باشه چیکار کنم؟

با یک بار فریز شدن یا حتی یک بار 3 چراغ شدن هم نمیشه گفت فاتحه کنسول خونده شده . مخصوصا اینکه تازه هم خریدی ..
چون مثلا 3 چراغ علتهای مختلفی مثل نوسان برق و... هم داره ...
ولی اگر ادامه پیدا کرد مشکل داره .
دستگاه رو نو خریدی ؟ مال چه تاریخیه ؟ مادربوردش ؟

مادربرد فالکون هست.تاریخ 2007\11\27 هست.دستگاه رو نو خریدم:cheesygri.

فن های شرکت پلیکان خوبه؟ داداشم تو هند به بازار کامپیوترشون رفته پرمیموم رو میدادن سیصد و هشت تومن!!من ترسم از اینکه بگم بیاره درایوش لایت ان باشه چیکار کنم؟

با این قیمت پرمیوم خیلی خوبه اما فکر نمی کنم اینقدر هم ارزون باشه اونجا.درایو Lite-On هنوز جا نیفتاده تو بازار.مخصوصا توی آسیا خیلی روش درایو Lite-On نیست.
در مورد فن هم اطلاعی ندارم.

ارزون ترين Arcade هست ديگه؟
تو دبي چنده؟
ممنون

بله.قیمتش توی دوبی 850 درهم هست که همونطوری که مهدی گفت حدود 215 هزار تومان میشه.

بله ارکیده.
حدودا 215 الی 235 تومن . 249$

مهدی جان قیمت دوبی توی بخش امارات سایت XBox.Com زده.قیمت اصلی دوبی هم همونه.دیگه به دلار حساب نمیشه.249 دلار برای Region های UC هست.توی دوبی ریجن PAL عرضه میشه.

مادربرد فالکون هست.تاریخ 2007\11\27 هست.دستگاه رو نو خریدم:cheesygri.

مشکلی برای دستگاهت پیش نمیاد نگرانش نباش.
این مشکلات برای ما هم پیش میاد.من خودم 2 بار اینطوری سرم اومده.
گاهی اوقات دستگاه قاطی می کنه موقع خوندن بازی.البته اگر درایوت BenQ باشه من احتمال میدم که از درایو باشه.

من میخوام یه آرکید بگیرم ریجن پال چند قیمت بگیرم خوبه ! ؟ راستی چه درایوی بگیرم ! ؟

از کجا هنگام خرید بفهمم که دستگاه دست دومه یا نه ! ؟ :arrowd:

من میخوام یه آرکید بگیرم ریجن پال چند قیمت بگیرم خوبه ! ؟ راستی چه درایوی بگیرم ! ؟

از کجا هنگام خرید بفهمم که دستگاه دست دومه یا نه ! ؟
چند وقت پیشا که آقا پیام میداد 350 تومن اینا ، توی تهران هم که اصولا 40 تومن میکشن روش ، 390 تا 420 میشه
درایوش بستگی به خودت داره! ، Benq کپی خورش ارزون تر در میاد ولی یه ذره لنگ میزنه تو بازیها!! تکسچرها رو لود نمی کنه و اینجور صحبتها ، اگه Hitachi بگیری که گرون تر درمیاد کپی خورش ولی خوب تا اونجایی که شنیدم مشکلات BenQ رو نداره!

دست دومش هم بستگی به خودت داره! اگه میخوای تا حالا باز نشده باشه اصلا، که حداکثر تلاشت رو روی چسب روی جعبه بزار و ببین باز نشده باشه

اگه مشکلی نیست یه مغازه ای تستش کرده باشه که فکر نکنم هیچ نکته ای بغیر از شرایط ظاهری و بوی پلاستیک نو بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or