راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال برام پیش اومد با توجه به اینکه 360 usb میخوره نمیشه بهش موس وصل کرد مثلا و بازی کرد چون قبل از عرضه کنسول من یه چیزایی شنیده بودم

یه سوال برام پیش اومد با توجه به اینکه 360 usb میخوره نمیشه بهش موس وصل کرد مثلا و بازی کرد چون قبل از عرضه کنسول من یه چیزایی شنیده بودم

با تبدیلی که در عکس زیر هست میشه موس و کیبورد رو وصل کرد به XBox 360 و باهاش بازی های XBox 360 رو انجام داد.

XFPS%20360.jpg

XFPS%20360+keyboard+mouse.jpg

کامپیوتری ها هم این تبدیل رو دارن. ;)

ویرایش...با تشکر از امیر

آخرین ویرایش:
بله بعضی از TV ها قابلیت تفکیک رنگ رو دارن.شما احتمالا این TV تون هر 3 فیش Composite رو داره.
کلا بعضی از تلویزیون ها هستن که مشکل تفکیک رنگ دارن مثل این دوستمون.اگر با تبدیل هم تصویر رنگی بده باز یه سری رنگ ها رو تفکیک نمی کنه.
دلیل مات بودن هم بخاطر فشردگی تصویر هست.چون TV شما 14 اینچ هست و خیلی کوچیکه به همین دلیل تصویر مات شده بوده.

البته پدرام این واید اسکرین و normal هم خیلی تاثیر دراه مثلا من وقتی pes 2008 بازی می کنم با tv 21 وقتی می زارم روی واید اسکرین همه چی تار میشه و انگار داری تو ps 1 بازی می کنی اما وقتی روی normal می زارم همه چی درست میشه و تازه میشه xbox 360

راستی این تبدیل اسمش چیه ؟ ( همون که موس و کیبرد وصل می کنه ) قیمتش رو داری ؟

البته پدرام این واید اسکرین و normal هم خیلی تاثیر دراه مثلا من وقتی pes 2008 بازی می کنم با tv 21 وقتی می زارم روی واید اسکرین همه چی تار میشه و انگار داری تو ps 1 بازی می کنی اما وقتی روی normal می زارم همه چی درست میشه و تازه میشه xbox 360

راستی این تبدیل اسمش چیه ؟ ( همون که موس و کیبرد وصل می کنه ) قیمتش رو داری ؟

این تبدیل بهش میگن آداپتور XCM XFPS 360
بهش تبدیل PS/2 هم میگن ولی خوب اسم دقیق و صحیحش همون بالایی هست که گفتم.
این تبدیل قابلیت اتصال موس و کیبور،دسته PS2 و حتی دسته سیمی XBox 360 رو داره.

این هم سایت سازنده این محصول :

Code:
http://www.xcm.cc/xcm_xfps_360.htm

قیمتش اوایل 79$ بوده اما الان قیمتش رو ندارم. ;)

آخرین ویرایش:
این تبدیل بهش میگن آداپتور XCM XFPS 360
بهش تبدیل PS/2 هم میگن ولی خوب اسم دقیق و صحیحش همون بالایی هست که گفتم.
این تبدیل قابلیت اتصال موس و کیبور،دسته PS2 و حتی دسته سیمی XBox 360 رو داره.

این هم سایت سازنده این محصول :

Code:
http://www.xcm.cc/xcm_xfps_360.htm
قیمتش اوایل 79$ بوده اما الان قیمتش رو ندارم. ;)
مرسی هر نوع موس و کیبوردی رو وصل کنی مشکل نداره و می خواستم اینکه بازی ها کاملا مثل pc میشه از نظر کنترل دیگه منظورم اینه که همه بازی ها ساپورتش می کنن؟

سلام:cheesygri.شرمنده چندتا از سوال هام به این جا ربطی نداره.:blushing:
من بالاخره 360 گرفتم حالا چندتا سوال داشتم:confused:
1)اگر افقی بذارم و زیرشو با 4تا قاب نوار بلند کنم ایا به خاطر لرزش های خیلی کم که پیدا میکنه به دستگاه ضرر میزنه؟(بهترین ارتفاع چقدر باشه خوبه؟:confused:)
2)وقتی میخوام از بازی بیام بیرون باید بزنم dvd بیاد بیرون تا دستگاه بیاد تو داشبورد یا گزینه ای چیزی داره که از کل بازی خارج شه و بیاد تو داشبرد(اگر هست کجاست؟)
3)من میترسم 12 ولت کنم(باز کردن کنسول)حالا کولر بگیرم از این درجه دارها؟اخه بعضی ها میگن تا 1-2 هفته درجه رو درست نشون میده بعد دیگه.........یا کولر خونه رو روشن کنم و یه پنکه بذارم که از راه دور هوای خنک کولر رو به طرف 360 بده؟

مرسی هر نوع موس و کیبوردی رو وصل کنی مشکل نداره و می خواستم اینکه بازی ها کاملا مثل pc میشه از نظر کنترل دیگه منظورم اینه که همه بازی ها ساپورتش می کنن؟

اینطوری که من خوندم موس و کیبورد هایی که PS/2 هستن پشتیبانی میشن.فکر کنم اکثر موس ها PS/2 هستن.از نظر کنترل هم باید راحت باشه.

سلام:cheesygri.شرمنده چندتا از سوال هام به این جا ربطی نداره.:blushing:
من بالاخره 360 گرفتم حالا چندتا سوال داشتم:confused:
1)اگر افقی بذارم و زیرشو با 4تا قاب نوار بلند کنم ایا به خاطر لرزش های خیلی کم که پیدا میکنه به دستگاه ضرر میزنه؟(بهترین ارتفاع چقدر باشه خوبه؟:confused:)
2)وقتی میخوام از بازی بیام بیرون باید بزنم dvd بیاد بیرون تا دستگاه بیاد تو داشبورد یا گزینه ای چیزی داره که از کل بازی خارج شه و بیاد تو داشبرد(اگر هست کجاست؟)
3)من میترسم 12 ولت کنم(باز کردن کنسول)حالا کولر بگیرم از این درجه دارها؟اخه بعضی ها میگن تا 1-2 هفته درجه رو درست نشون میده بعد دیگه.........یا کولر خونه رو روشن کنم و یه پنکه بذارم که از راه دور هوای خنک کولر رو به طرف 360 بده؟

1. به نظر من عمودی بذار چون اینطوری هوای بهتری به زیر مادربورد میرسه.اما اگر می خوای افقی بذاری زیرش به اندازه یه استکان(:biggrin1:) ارتفاع داشته باشه خوبه.
2. برای بیرون اومدن اون کلید وسط دسته که لوگو XBox 360 هست رو بزنید(همون که دسته باهاش روشن می کنید) صفحه ای در سمت چپ باز میشه که اگر پایینش رو ببینید نوشته برای رفتن به داشبورد Y رو بزنید و بعد کلید Y رو می زنید و بعد از پاسخ به سوال در رابطه با خروج از بازی وارد داشتبورد میشید.برای خاموش کردن دسته یا کنسول هم همون کلید رو نگه دارید چند ثانیه تا از سمت راست تصویر پیغامی بیاد که گزینه اولش خاموش کردن کنسول،گزینه دومش خاموش کردن دسته و گزینه سومش Cancel هست.
3. اگر می ترسی 12 ولت کنی همون اینترکولر هایی که درجه دارن بخر.

سلام
ببخشید پدارم جان ایشون گفتند که:
)من میترسم 12 ولت کنم(باز کردن کنسول)حالا کولر بگیرم از این درجه دارها؟
پس ایشون نمیتونه اون درجه دار رو بگیره چون باید کنسولو باز کنه و جایگزین فنهای دستگاه بکنه (درجه دارهارو میگم)
شما گفتی
اگر می ترسی 12 ولت کنی همون اینترکولر هایی که درجه دارن بخر.
منظورتون همون درجه داراست یا 2نوع وجود داره یکی خارجی مثهnykoو یکی هم داخلی مثهxcmکه درجه داره؟
لطفا درموردش توضیح بدین من خیلی گیج شدم چون میخوام برم بخرم از این درجه دارا با فنهای کنسول عوض کنم گفتم شاید نشه ؟

سلام اقا پدرام
این premium ها که تو بازارن falcon هستن ؟

بله فالکون هستن.البته باید به تاریخشون نگاه کنید.برای اطمینان سعی کنید کنسول تاریخش از 10/2007 به بعد باشه.البته خوب از اواخر 8/2007 کنسول ها با این مادربورد وارد بازار شدن اما خوب فقط برای اطمینان بیشتر این پیشنهاد میشه.روی برچسب سمت چپ جعبه کنسول هم ببینید 175w نوشته یا خیر...

سلام
ببخشید پدارم جان ایشون گفتند که:

پس ایشون نمیتونه اون درجه دار رو بگیره چون باید کنسولو باز کنه و جایگزین فنهای دستگاه بکنه (درجه دارهارو میگم)
شما گفتی

منظورتون همون درجه داراست یا 2نوع وجود داره یکی خارجی مثهnykoو یکی هم داخلی مثهxcmکه درجه داره؟
لطفا درموردش توضیح بدین من خیلی گیج شدم چون میخوام برم بخرم از این درجه دارا با فنهای کنسول عوض کنم گفتم شاید نشه ؟

بله من نوشته توی پرانتز رو ندیدم.ولی باز کردن کنسول هم کار سختی نیست و آموزشش توی بخش XBox 360 هست.
این کولر ها داخل کنسول نصب میشه و همون طور هم که گفتید مارک XCM هست.
برای این که دوستان مطمئن بشن می تونن تصاویر زیر رو ببینن :

XCM_360_High_speed_air_cooler_with_LED.1.jpg

XCM_360_High_speed_air_cooler_with_LED.2.jpg

XCM%20360%20High%20Speed%20Fan%20for%20Xbox%20360.jpg

اطلاعات تکمیلی :

Code:
http://www.xcm.cc/xcm_360_high_speed_air_cooler.htm

پدرام میشه بگی این چیه؟
Wireless Network Adaptor

یه آداپتور هست برای این که بتونی اینترنت Wireless رو با XBox 360 استفاده کنی.این بدرد کسانی می خوره که نمی خوان با استفاده از سیم LAN کنسول رو به اینترنت وصل کنن و دوست دارن به صورت بی سیم از اینترنت برای آنلاین بازی کردن و ... استفاده کنن.

این هم اطلاعات تکمیلی :
  • Dual band 5 GHz and 2.4 GHz Wireless A/B/G home network compatible
  • Compact, high-performance design