King Mahdi
کاربر سایت
http://rapidshare.com/files/125211952/XDVDMulleterBeta10.2.zip
پدرام جان جواب من هم بده
نوع دیسک فروشگاه پرتو چیه؟از نکست جن بهتره؟
آقا تو هند آرکید 349 هزار تومنه بگم بیارن یا از ایران بخرم؟

ببخشید اشتباه شد 439 تومن رقم دقیق هست بگم بیارن/؟

سلامبله قیمت خیلی مناسبه...بدون برو برگرد بده بخرن برات...![]()
سلام
پدرام فکر نکنم با اینجا فرقی کنه فرقش 1 تومنه ! :cheesygri اقا پیام هم همینو داره میده 350 دیگه
اره ولی من بر اساس پست قبلی گفتم این جوری که اصلا نمی ارزه ( صد رحمت به ایران با این همه تحریم ) :cheesygriداداش پستشون رو بخون.گفتن 439 هزار تومان.گرونه دیگه.خوب اونجوری بیاد ایران بگیره برای مثال از پرتو روش ارزون تر در میاد.
چه کاریه بذاره 500 بشه از پرتو پرمیوم بگیره.
بالاخره lcd رو خریدم حالا دیگه نمیشه که vga بگیرم چون میخوام بین pc و 360 سوییج کنم1) برای فهمیدن آکبند بودن یا نبودن دستگاه خوب مشخصه دیگه ، باید ببینی پلمپ هست یا نه! ولی خوب اگر دستگاه رو کپی خور کرده باشن حتما پلمپش باز شده! پس اگر می خوای بخری برو بگرد پلمپ شده بخر یا از یک جای معتبر کپی خور شده بخر!
2) ورودی DVI بیشتر برای مانیتور کاربرد داره و کمتر HD TV ورودی DVI داره که تازه اون برای اتصال به کامپیوتر استفاده میشه! در ضمن اون HDMI هست نه htmi ! الیت هم دارای خروجی HDMI هست! اینم بگم که کابلی به اسم HDMI to DVI وجود نداره! بلکه این یک تبدیل هست که از یک طرف ورودی HDMI و از طرف دیگه خروجی DVI داره و برای اتصال به مانیتور استفاده میشه! شما که TVـتون ورودی HDMI داره نیازی به این تبدیل نداری! از لحاظ کیفیت هم فرقی ندارن ، فقط همونطور که گفتم کاربردشون فرق می کنه!
درباره تبدیل HDMI to DVI که بالا توضیح دادم! تازه این تبدیل در صورتی بدردتون می خوره که کنسولتون خروجی HDMI داشته باشه! همچین تبدیلی هم با برند Microsoft وجود نداره! قیمت جهانی هر نوع لوازم جانبی اصلی هم که بخوای در سایت XBox.com موجوده! شما بهتره برای مانیتورتون یک کابل VGA بخرید!
Memory Card برای Saveـهاتون کافیه ولی اگر احیانا خواستید از لایو Map Pack ، Track Pack و کلا DLC دانلود کنید به مشکل بر می خورید!
برای دوستتون ( و همچنین برای خودتون ) Premium ( که حالا اخیرا شده Pro ) با خروجی HDMI پیشنهاد منه!
بالاخره lcd رو خریدم حالا دیگه نمیشه که vga بگیرم چون میخوام بین pc و 360 سوییج کنم
درسته دیگه باید به این فروشنده زبون نفهم بگم کابل Dvi to HDMI بده دیگه؟تو دبی از همون جا که کنسول میگریم باید داشته باشه دیگه بعد تو سایت 360 قیمت دسته بی سیم رو زده 50 دلار خیلیه که چون من حتما یک دسته باید بگیرم !
دوستم هم که درست میگید به قول شما pro براش بهتره خودمم PRO میگیرم!
ممنون پدرام جان اره بر عکس نوشتم ولی قیمت حدودی این کابلم نداری که تو پاچمون نکنن!؟
premium ها هم همش فالکون شده دیگه؟

سلام
ببخشید دوستان من ایکس باکس رو بردم خونه یکی از دوستان که tv lcdمدل LG 26LC7R رو داره که با کابل hdmi میشه تا 1080p رو گرفت اما من وقتی رو این عدد میزارم رنگ بندی داشبرد و بازی بد میشه و اون لبه های نرمشو از دست میده کاملا رنگ داشبرد بد میشه
اما وقتی تو حالت پیش فرض میزارم یعنی رو 768 1366تصویر کاملا خوب نشون داده مشه ولی رو هر کدوم از 720p 1080i و1080p میزارم رنگ بندی تصویر از حالت عادی خارج میشه
میخواستم بدونم مشکل چی هست من از همین کابل hdmi ایی که داخل کنسول الایت بود استفاده میکنم ایا امکانش هست که از کابل باشه؟؟ ممنون میشم یک نفر منو راهنمایی کنه![]()

چرا pro???برای چی الان بهترین انتخاب؟؟؟الیت مگه چشه؟:confused:
کسی نبود تا منو راهنمایی کنه![]()