راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ميشه يگين كجاي تهران 360 روميدن 320 ؟
والا ما كه هر جا سوال كرديم حتي ارزونترين مدلش كه arcade هست رو الان ميدن430 تومان
چه برسه به premium و elite كه دورو بره 530 تا 600 ميدن

فکر کنم دوستمون قیمت 1-2 سال پیش رو داده باشن.
احتمالا منظورش با Core بوده.

در ضمن الان قیمت ها خوبه...

پرتو آرکید رو 400 میده
پرمیوم و الایت رو 510 و 530 میده.در ضمن الایت 480 هم پیدا میشه. ;)

فکر کنم دوستمون قیمت 1-2 سال پیش رو داده باشن.
احتمالا منظورش با Core بوده.

در ضمن الان قیمت ها خوبه...

پرتو آرکید رو 400 میده
پرمیوم و الایت رو 510 و 530 میده.در ضمن الایت 480 هم پیدا میشه. ;)
اره ولی کو گوش شنوا :cheesygri
من که خیلی گفتم برید بخرین حالا هر کی رفته خریده نفع کرده حالا وایسا 2 الی3 هفته ی بگزره قیمت ها دیدنی میشه

سلام
عزيزان من مي خوام يه 360 بگيرم يه جا رو بهم معرفي كنيد كه پتيين ترين قيمت رو بده البته تو تهران
مي خوام يه arcade بگيرم
درسته كه ميگن اين مدل ديگه 3 چراغ نميشه ؟

سلام
عزيزان من مي خوام يه 360 بگيرم يه جا رو بهم معرفي كنيد كه پتيين ترين قيمت رو بده البته تو تهران
مي خوام يه arcade بگيرم
درسته كه ميگن اين مدل ديگه 3 چراغ نميشه ؟

می تونید از PartoGames.Com بگیرید.قیمت هاش مناسب هست. ;)

همين دوهفته پيش 350 تومن بود بيخود دست دست کردم.آخر شد 400 تومن.حالا قيمتها تا کي پائين مياد؟؟؟

معلوم نیست.تا 1-2 هفته آینده هم قیمت ها میره بالا.
مگر این که آقا پیام از دوبی بیاره و به قیمت 350-360 یا همین حدود بده... ;)

سلام دوستان

من آدرس یه فروشگاه موتبر برای خربد x 360 elite برای یکی از دوستانم در تهران میخواستم .

فروشگاه پرتو
خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، مرکز خرید مینا، طبقه 2 تجاری، واحد 31

این فروشگاه قیمت های خیلی خوبی داره.می تونی از سایت PartoGames.Com هم مشاهده کنی.;)

با سلام
من پنجشنبه دو تا Elite خريدم به تاريخ 25/10/2007 يكي براي خودم و يكي براي دوستم براش فن هم خريدم من شبي سه ساعت بازي كردم و امروز دوستم گفت كه دستگام بعد از يك ساعت بازي سه چراغه قرمز داد و بعد دستگاشو آورد خونه من من يه 2 ساعتي دستگاهشو روشن كردم حتي فن اضافي شم نزاشتم ولي سه چراغه نشد . حالا دوستم پيله كرده كه دستگاه خودتو بده به من چون مي ترسه باز كنسولش سه چراغه بشه به نظر شما آيا كنسولش مشكلي داره و احتمال داره مشكل گرمايي داشته باشه دستگاش.
آخه من قبل از اين يه پرميوم داشتم كه از بس سه چراغه شد رفتم Elite خريدم . حالا شما چه نظري داريد آيا كنسول دوستم مشكل خواصي داره يا نه .
و يه سوال ديگه كه آيا آداپتور پرميوم قبليم به اين دستگاه مي خوره مشخصات اداپتور 200-240 ولت و 203 وات هستش ولي براي Elite 175 وات هست فكر كنم آداپتور پرميوم جنسش بهتر . اگه مشكل نداره آداپتورشو عوض كنم
با سپاس

با سلام
من پنجشنبه دو تا Elite خريدم به تاريخ 25/10/2007 يكي براي خودم و يكي براي دوستم براش فن هم خريدم من شبي سه ساعت بازي كردم و امروز دوستم گفت كه دستگام بعد از يك ساعت بازي سه چراغه قرمز داد و بعد دستگاشو آورد خونه من من يه 2 ساعتي دستگاهشو روشن كردم حتي فن اضافي شم نزاشتم ولي سه چراغه نشد . حالا دوستم پيله كرده كه دستگاه خودتو بده به من چون مي ترسه باز كنسولش سه چراغه بشه به نظر شما آيا كنسولش مشكلي داره و احتمال داره مشكل گرمايي داشته باشه دستگاش.
آخه من قبل از اين يه پرميوم داشتم كه از بس سه چراغه شد رفتم Elite خريدم . حالا شما چه نظري داريد آيا كنسول دوستم مشكل خواصي داره يا نه .
و يه سوال ديگه كه آيا آداپتور پرميوم قبليم به اين دستگاه مي خوره مشخصات اداپتور 200-240 ولت و 203 وات هستش ولي براي Elite 175 وات هست فكر كنم آداپتور پرميوم جنسش بهتر . اگه مشكل نداره آداپتورشو عوض كنم
با سپاس

3 چراغ شدنش به هر دلیلی می تونه باشه.باید ارور مشخص میشد که چی هست.احتمالا جایی که دوشاخه برق کنسول رو زده بهش شل بوده و دوشاخه خوب جا نرفته بوده.البته این یه احتمال هست.من خودم این مشکل زمان کپی خور برام پیش اومد که دوشاخه رو محکم نگه داشتم و عملیات رو به راحتی انجام دادم.
بهش بگو یه چک کنه.جای نگرانی نیست.احتمال زیاد مشکل از برق بوده.
در ضمن اگر کنسولت PAL هست بهتر هست از پاور خودش استفاده کنی.
اگر هم می خواید مشکل 3 چراغ اذیتتون نکنه پیشنهاد می کنم برای دوستتون یا یه فن بخرید یا بدید 12 ولتش کنن. ;)

3 چراغ شدنش به هر دلیلی می تونه باشه.باید ارور مشخص میشد که چی هست.احتمالا جایی که دوشاخه برق کنسول رو زده بهش شل بوده و دوشاخه خوب جا نرفته بوده.البته این یه احتمال هست.من خودم این مشکل زمان کپی خور برام پیش اومد که دوشاخه رو محکم نگه داشتم و عملیات رو به راحتی انجام دادم.
بهش بگو یه چک کنه.جای نگرانی نیست.احتمال زیاد مشکل از برق بوده.
در ضمن اگر کنسولت PAL هست بهتر هست از پاور خودش استفاده کنی.
اگر هم می خواید مشکل 3 چراغ اذیتتون نکنه پیشنهاد می کنم برای دوستتون یا یه فن بخرید یا بدید 12 ولتش کنن. ;)

با تشكر از راهنمايي شما راست مي گي چون من اولين بار دستگاشو به برق زدم روشن نشد و كمي پورشو جابجا كردم روشن شد پس احتمالا مشكل برقي داشتش

اقا پدرام من قصد خریدم صد در صد 360 داشتم اما حالا که شنیدم چندتا از دوستان گفتن با این فالکون ها هم 3 چراغ شدن و همچنین مشکل برخی بازیها با درایو بنکیو خیلی اعصابم خورد شده لطفا یه راهنمایی بکن که من سر دو راهی گیر کردم یا یه چیزیبگو که خیالم راحت بشه و بخرم یا یه چیزی بگو که فعلا دست نگه دارم و نخرم البته
در ضمن یکی از دوستان هست که پرمیوم داره برای فروش و درایوش هیتاچی هست تاریخ کنسول هم مال
2007-01-29
به نظرت ایا ارزش داره درایوش رو بخرم ایا این سری از هیتاچی خوب از اب در اومدن یعنی همینایی که مال اول 2007 هست ایا بهتر از این بنکیو ها هستن که خیلی اذیت میکنه؟به نظرت چقدر ازش بگیرم خوبه؟ در ضمن ایا جایی هست که درایو بنکیو نو نو رو ازم با قیمت مناسب
برداره؟
در ضمن میگم این ریجن دستگاه روی درایو کنسول نصبه یا روی خودش؟یعنی من مثلا درایو یه دستگاهی رو که j هست بندازم روی دستگاه خودم که pal هست مال منم j میشه یا همون پال میمونه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من ميخوام 360 بگيرم يه چندتا سوال داشتم:
1-بهترين مدل 360 چيه و قيمتش چنده؟
2-دسته هاي 360 قابل شارژ هستن؟
3-اين كنسول هم مثل ps3 دو هفته اي يك بار بايد آپديت كني؟
4-wifi داره؟
5-اينكه ميگن بايد 12 ولتش كني يعني چي؟
مرسي:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or