راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
فکر کنم به پای PS3 نشستن دیگه فایده نداره.
چند ماه پیش وقتی دوباره وسوسه شده بودم 360 بگیرم می گفتن که Elite کپی خور نشده !!!
حالا شاید من اشتباه فهمیده باشم .. به هر حال الان که این مدل کپی خور شده؟
بهترین انتخاب همین Elite هست دیگه؟
روش های Cooling مثل 12 ولت یا SM باید خودم رو کنسول پیاده کنم؟
تمامی مدل های 360 در حال حاضر کپی خور شده.
بهترین انتخاب از لحاظ امکانات Elite هست ولی از لحاظ کیفیت الان هیچ فرقی با هم ندارن هیچ کدوم از مدلا چون همشون falcon هستن.

روش های cooling هم همشون دارای آموزش های فارسی در اینجا هستن. هم می تونید خودتون انجام بدید هم می تونید بدید مغازه ها مثل nextgen برای شما انجام بدن.

ببخشید من کنسول جدید مدل فالکونی که میخرم بدم 12 ولته کنن بهتره یا یه فن هوشمند بگیرم بهتره؟
12 ولت از تمام فن های موجود بهتره.

انشا الله فراره من هم بعد از 10 روز ديگه از آقا پيام يك الايت با قيمت 480 تومن بخرم اي كاش تا اون موقع تموم
نشه:love:
ميدونيد اين ايكس باكس تا كي بازيهاي خوب براش مياد و آدم رو ساپورت ميكنه؟

انشا الله فراره من هم بعد از 10 روز ديگه از آقا پيام يك الايت با قيمت 480 تومن بخرم اي كاش تا اون موقع تموم
نشه:love:
ميدونيد اين ايكس باكس تا كي بازيهاي خوب براش مياد و آدم رو ساپورت ميكنه؟
تا 2 سال دیگه حداقل باسش بازی میاد....

2 تا سوال :
يكي راجع به دسته هاي بيسيم 360
ميخواستم بدونم شارژ اين ها جه جوريه ؟
يعني چه قدر دوام مياره ؟
خودش شارژ نميكنه باتري ها رو ؟
يعني بايد بعد از هر باز استفاده باتري ها رو بندازيم دور و يك جفت نو بخريم ؟
اخه اين جوري كه فكر كنم هر 3 روز بايد 4 جفت باتري عوض بشه كه كلي هزينه ميندازه رو دست ادم

سوال دوم :
راجع به كنسول arcade
اين كنسول memory 256mb داره ميخواستم بدونم جواب save بازي ها رو ميده ؟
يا حتما بايد هارد هم براش بخرم
هر بازي xbox360 حدودا چقدر جا ميگيره save اون ؟

2 تا سوال :
يكي راجع به دسته هاي بيسيم 360
ميخواستم بدونم شارژ اين ها جه جوريه ؟
يعني چه قدر دوام مياره ؟
خودش شارژ نميكنه باتري ها رو ؟
يعني بايد بعد از هر باز استفاده باتري ها رو بندازيم دور و يك جفت نو بخريم ؟
اخه اين جوري كه فكر كنم هر 3 روز بايد 4 جفت باتري عوض بشه كه كلي هزينه ميندازه رو دست ادم

سوال دوم :
راجع به كنسول arcade
اين كنسول memory 256mb داره ميخواستم بدونم جواب save بازي ها رو ميده ؟
يا حتما بايد هارد هم براش بخرم
هر بازي xbox360 حدودا چقدر جا ميگيره save اون ؟

دسته های XBox 360 باطری می خورن.اون هم باطری قلمی معمولی.اما می تونی با Play & Charge Kit یه چیزی حدود 25 ساعت شارژ داشته باشی برای دسته...
همون اول یه Play & Charge Kit بخری ردیفه...

بله جواب Save های بازی ها رو میده اما هر چقدر تعداد بازی ها بره بالا بعدا باعث میشه که حافظه پر بشه.پیشنهاد میشه مدل های هارد دار خریداری کنید.
حجم Save ها زیر 10 مگابایت هست.

دسته های XBox 360 باطری می خورن.اون هم باطری قلمی معمولی.اما می تونی با Play & Charge Kit یه چیزی حدود 25 ساعت شارژ داشته باشی برای دسته...
همون اول یه Play & Charge Kit بخری ردیفه...

بله جواب Save های بازی ها رو میده اما هر چقدر تعداد بازی ها بره بالا بعدا باعث میشه که حافظه پر بشه.پیشنهاد میشه مدل های هارد دار خریداری کنید.
حجم Save ها زیر 10 مگابایت هست.

ممنونم بابت راهنمايي هات :love:
اين Play & Charge Kit چند قيمته ؟
ميدوني كجا دارن ؟
اين arcade جدا بهش هارد وصل ميشه ديگه ؟
كه بعدا بخرم ؟

بچه ها من به اقا پیام یک پرمیوم سفارش دادم راستی ایشون الایت جی هم داره؟؟؟

من از این مانیتورهای سی ار تی دارم بگم به اقا پیام برای اتصالش به اون چیرو دیگه برام بفرسته؟؟؟

به جز این دیگه چه چیزهایی بخرم براش مثلن مثل باتری دستش اینهایی که لازمه بهم می گید راستی با مانیتورفلترون crtکه رزولوشنش 1024x1280هست ارزش داره به جای ps2یی که دارم این 360 روجایگزین کنم.

آقا من بازم چند تا سوال فنی دارم :biggrin1:

1. * سوالم بیخود بود خودم پاکش کردم!

2. این 360 آیا این قابلیت رو داره که ما فایلهای divx یا avi رو از روی DVD یا با شبکه بریزیم تو هاردش؟
به عبارت بهتر میتونه این نوع فایلها رو هم تو هارد کپی کنه و از همونجا هم بخونه پخش کنه آیا؟

با اجازه اساتيد،
360 ميتونه فايل هاي divx رو از روي يه ديويدي يا هارد ديسك خارجي يا يه كامپيوتر كه با شبكه بهش وصله، پخش كنه ولي يه آپديت كوچيك (2مگه فك كنم) بايد اول بگيري.

ديسك dvd رو هم كه به راحتي ميخونه .

نكته اينه كه رو هاردش نميشه فيلم كپي كرد، ميشه پخش كرد فقط.

یعنی هیچ رقمه راه نداره آدم فایلهای avi رو بریزه تو هاردش؟
خیلی باحال میشه 120 گیگ همیشه هم دم دست....

1طوری باید بشه سرش کلاه گذاشت ولی.

البته 1 نکته خوب اینجا اشاره کردی، راجع به هارددیسک خارجی میشه 1 مختصر اطلاعات بدین؟ نه اینکه چیه ها!
این که 360 مثلا با هارد اکسترنال چطوری رفتار میکنه؟ چطوری بهش دسترسی میده؟ چه اختیاراتی روش به کاربر میده. اصلا مثلا 1 هارد معمولی با تبدیل IDE به USB رو قبول میکنه؟ اصلا رو چه استانداردی هارد بهش وصل میشه؟ USB؟

بچه ها من به اقا پیام یک پرمیوم سفارش دادم راستی ایشون الایت جی هم داره؟؟؟

من از این مانیتورهای سی ار تی دارم بگم به اقا پیام برای اتصالش به اون چیرو دیگه برام بفرسته؟؟؟

به جز این دیگه چه چیزهایی بخرم براش مثلن مثل باتری دستش اینهایی که لازمه بهم می گید راستی با مانیتورفلترون crtکه رزولوشنش 1024x1280هست ارزش داره به جای ps2یی که دارم این 360 روجایگزین کنم.

خیر... الایت j ندارند....
باسه اتصال 360 به crt باید از کابل 2 سر مادگی استفاده کنی....
آره ارزش داره.... 360 یه چیز دیگس.;)(نسل بعد)

یعنی هیچ رقمه راه نداره آدم فایلهای avi رو بریزه تو هاردش؟
خیلی باحال میشه 120 گیگ همیشه هم دم دست....

1طوری باید بشه سرش کلاه گذاشت ولی.

البته 1 نکته خوب اینجا اشاره کردی، راجع به هارددیسک خارجی میشه 1 مختصر اطلاعات بدین؟ نه اینکه چیه ها!
این که 360 مثلا با هارد اکسترنال چطوری رفتار میکنه؟ چطوری بهش دسترسی میده؟ چه اختیاراتی روش به کاربر میده. اصلا مثلا 1 هارد معمولی با تبدیل IDE به USB رو قبول میکنه؟ اصلا رو چه استانداردی هارد بهش وصل میشه؟ USB؟

پدرام جان يه آموزش گذاشته در همين مورد، يكم بگرد.

بچه ها من الان از یک منبع بزرگ شنیدم که پرمیوم مدل فالکون نداره و فقط مخصوص ارکید هست حقیقت داره منبعی هم وجود داره؟؟؟؟مثلا سایت ماکروسافت که بگه فالکونه برای پرمیوم نیست تو رو خدا جوابدید.

می خام بخرم تورو خدا بگید.

بچه ها من الان از یک منبع بزرگ شنیدم که پرمیوم مدل فالکون نداره و فقط مخصوص ارکید هست حقیقت داره منبعی هم وجود داره؟؟؟؟مثلا سایت ماکروسافت که بگه فالکونه برای پرمیوم نیست تو رو خدا جوابدید.

می خام بخرم تورو خدا بگید.

منبعتون فکر کنم یکم کوچیک بوده!:cheesygri الان سری ها جدید که تولید میشن همه فالکون هستن;)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or