راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا مازی منم میخوام آرکید بگیرم تا الان که مشکلی نداشتین؟

نه بسیار عالی و خوب :cheesygri

کلا به نظر من اگه باهاش درست رفتار بشه و 1.5 الی 2 ساعت بیشتر باهاش بازی نکنید و اجازه بدین 2 ساعت خنک بشه باز بازی کنید مشکلی نخواهند داشت :biggrin1:

نشد دیگه... من میانگین روزی 3 ساعت بازی میکنم. آخه دوستای من بورد zephyr و launch دارن روزی 3 ساعت بازی میکنن بلکه بیشتر بعد 2سال هیچی نشده کنسولشون.

منم نگفتم روزی 3 ساعت بازی نکن..

گفتم 2 ساعت بازی کن...یه استراحت به کنسول بدبخت بده! باز بشین 2 ساعت بازی کن...باز یه استراحت بده ...باز بشین بازی کن...:cheesygri

نشد دیگه... من میانگین روزی 3 ساعت بازی میکنم. آخه دوستای من بورد zephyr و launch دارن روزی 3 ساعت بازی میکنن بلکه بیشتر بعد 2سال هیچی نشده کنسولشون.

Xbox 360 هرچی بیشتر رعایتشو کنی بیشتر و بهتر برات کار می کنه.

من مي خوام يه xbox360 بخرم و 420 تومن پول دارم به نظر شما چي بخرم؟

شما هم می تونی پول روش بذاری تا 500 برسونی مدل های Premium یا الایت بخری یا یا همین آرکید رو بخری ولی هارد نداره مثل اون 2 مدل.

باید 1 عکس از نوع شکستگی خار ها بذاری تا بگم چه طوری....
1. زنگ زدی از خود نکست جن بپرسی که اصلا اینو کاریش میشه کرد؟؟؟؟
2. اینتر کولر رو باز کن خارش هم با چسب قطره ای بچسبون. (یه عکس ازش بذار)

والا عکس که ندارم ازش اخه چیزه ساده ای من به NEXTGEN زنگ زدم گفت با کش وصلش کن اما نمیخوام با کش گفتم نمیشه یه پایه برای درست کرد ؟ در ضمن من پایه های شکستشم ندارم گم شده ..

سلام من یه سوال از دوستان دارم اونم اینه که فرق cpu و gpu در مدل arcade که 65 nm هست با 45 nm چه فرقی داره و کدوم بهتره 65 یا45 ممنون میشم جواب بدین

CPU واحد پردازنده مرکزی هست و GPU واحد پردازنده گرافیکی.Graphic Proccesing Unit اسم کامل GPU هست و GPU کار CPU رو برای گرافیک انجام میده.
الان توی XBox 360 از فناوری 65 نانومتری استفاده شده.

والا عکس که ندارم ازش اخه چیزه ساده ای من به NEXTGEN زنگ زدم گفت با کش وصلش کن اما نمیخوام با کش گفتم نمیشه یه پایه برای درست کرد ؟ در ضمن من پایه های شکستشم ندارم گم شده ..

تنها راه اینه که خودت براش پایه بسازی.با پلاستیک،فلز یا هر چیز دیگه ای.

xbox360 چند مدل هست ؟فرقشون تو چي است؟
ممنون ميشم جواب بدين.

XBox 360 ELite : رنگ مشکی - هارد 120 گیگابایتی
XBox 360 Halo3 Special Edition : رنگ سبز - هارد 20 گیگابایتی - همراه داشتن Play & Charge Kit
XBox 360 Premium : رنگ سفید - هارد 20 گیگابایتی
XBox 360 Arcade : رنگ سفید - مموری کارت 256 مگابایتی(این مدل هارد نداره)

همراه Elite کابل HDMI و تبدیل صداش هست که همراه مدل های دیگه نیست.
آرکید هم یه DVD اوریجینال از بازی های آرکید همراهش هست.

هارد به چه دردي مي خوره ؟
كدوم مدل پيشنهاد ميشه؟چرا؟(اگه پولمون به 500 رسيد)
قيمت اون مدلها رو ميتونين بگين؟

هارد برای Save کردن بازی و دانلود از Marketplace استفاده میشه.پولت رو برسون به 530 و از آقا پیام یه الایت با ریجن پال بگیر.
قیمت Premium هم همون 500 هست حدودا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or