راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی در کل اگه از اینجا لوازم جانبی بگیرم بهتره؟یعنی ارزونتر در میاد؟با توجه به اصل نبودن اینجا ؟در ضمن من پستم رو ویرایش کردم راجع به بقیه سوالاتم هم راهنمایی کنین

یعنی در کل اگه از اینجا لوازم جانبی بگیرم بهتره؟یعنی ارزونتر در میاد؟با توجه به اصل نبودن اینجا ؟در ضمن من پستم رو ویرایش کردم راجع به بقیه سوالاتم هم راهنمایی کنین

در مورد بازی ها باید بگم که شما بازی های زیادی توی سبک هایی که می پسندی می تونی پیدا کنی.تا الان حدودا 5-6 تا فوتبال وارد بازار شده که همه خوب بودن.الان هم FIFA 08 و PES 2008 پیشنهاد میشه.
ماشینی هم که زیاد هست و فعلا جدیدترینش Race Driver:Grid هست.
سبک سوم شخص هم بازی هایی مثل Dark Sector,GTA و ... هستن که می تونی به عنوان بازی خوب بری دنبالشون.
اگر کیفیت رو می خوای باید جنس اصلی بخری.اگر نه می تونی به همین جنس های غیر اصلی بسنده کنی... ;)

من همچین وسیله ای ندیدم.شاید هم باشه.اما دسته های مختلفی هستن مثل تولیدات شرکت NYKO که مثل دسته PS3 باشن.
دسته 360 برای فوتبال فقط مشکلش کلید LB و RB هست.ولی در کل برای فوتبال بازی کردن خیلی خوبه.
اینقدر بازی های زیبا هست برای XBox 360 که وقتی بازی کنی بالکل فیزیک دسته یادت میره و غرق در بازی میشی...

من با نظر شما مخالفم چون که تا وقتی که احساس راحتی نکنی نمیتونی غرق بازی بشی. البته امیدوارم پرونده بحث همین جا بسته شه چون اینجا جای این بحث نیست.

من با نظر شما مخالفم چون که تا وقتی که احساس راحتی نکنی نمیتونی غرق بازی بشی. البته امیدوارم پرونده بحث همین جا بسته شه چون اینجا جای این بحث نیست.

اصلا جای بحث در مورد دسته بازی ها اینجا نیست.فقط این رو بگم که در کل دسته XBox 360 مشکلی نداره و به دلایلی که توی تاپیک مربوط به مقایسه دسته 2 کنسول می تونید بخونید به نظر من دسته کنسول XBox 360 بهتر هست. ;)
مطمئن باش اگر دوستان با دسته راحت نبودن دیگه XBox 360 بازی نمی کردن.

سلام
پدارم جون فکر کنم منظور ایشون از لوازم جانبی که دسته ی ps2 به 360 وصل کنه xfps هست تا جایی که یادمه میشد دسته ی ps2 بهش وصل کرد!

بله منظورشون رو فهمیدم ولی خوب شک کردم...

این هم یه سری عکس ازش :

XFPS%20360.jpg

49d1167429035-xcm-xfps-360-hands-review-xfps_pic1.jpg

XFPS%20360+keyboard+mouse.jpg

چه عجب ما استیضاح نشدیم.....
دوستان توجه کنند که کنسولتون رو در یک جای تمیز یگدارید و تهویه مکانی که کنسول رو قرار میدید خوب باشه....
محل مورد نظر هم هر 2 روز تمیز کنید و از اینتر کولر های نکست جن استفاده کنید....
امیدوارم 360 هاتون خوب کار کنه.
من خودم یک سری دستگاه دیدم 8 تا دسته پلی2 میخوره و به 360 وصل میشه.
قیمتش هم 6 تومنه.

آقا پدرام فوتبال دیگه fifa 08 , pes2008 مخصوصا اولیو بندازین دور!! یورو 2008 کاملترین فوتبالیه در تاریخ گیمینگ عرضه شده! گرافیک در حدیه که پیراهن خیس میشه میچسبه به بدن و موها میریزه رو صورت!!!

دوستان من که از طرفداران سرسخت ساکر بودن همون روز رفتن همه یورو گرفتن چون چشاشون اینجوری بود:eek:

یه سوال دیگه داشتم من 360 امو کپی خور کردم (خودم به تنهایی;)) میخواستم ببینم وقتی بخوام به اینترنت وصلش کنم باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟

چه عجب ما استیضاح نشدیم.....
دوستان توجه کنند که کنسولتون رو در یک جای تمیز یگدارید و تهویه مکانی که کنسول رو قرار میدید خوب باشه....
محل مورد نظر هم هر 2 روز تمیز کنید و از اینتر کولر های نکست جن استفاده کنید....
امیدوارم 360 هاتون خوب کار کنه.
من خودم یک سری دستگاه دیدم 8 تا دسته پلی2 میخوره و به 360 وصل میشه.
قیمتش هم 6 تومنه.

شما نیاز به استیضاح ندارید... :tick:
تمام این مسائلی هم که گفتی قبلا به کاربرانی که اینجا سوال کردن گفته شده و نیازی نبود شما این رو بگی چون خودشون هم می دونن چیکار کنن.

آقا پدرام فوتبال دیگه fifa 08 , pes2008 مخصوصا اولیو بندازین دور!! یورو 2008 کاملترین فوتبالیه در تاریخ گیمینگ عرضه شده! گرافیک در حدیه که پیراهن خیس میشه میچسبه به بدن و موها میریزه رو صورت!!!

این نظر شماست که بازی خوبیه.من هنوز بازیش نکردم.کلا سری FIFA رو دوست ندارم و PES رو دوست دارم.

دوستان من که از طرفداران سرسخت ساکر بودن همون روز رفتن همه یورو گرفتن چون چشاشون اینجوری بود:eek:

یه سوال دیگه داشتم من 360 امو کپی خور کردم (خودم به تنهایی;)) میخواستم ببینم وقتی بخوام به اینترنت وصلش کنم باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟

مبارک باشه...
شما فقط باید دیسک هایی که استفاده می کنی Full Stealth Patch باشه که می تونید با نرم افزار XDVDMulleter چک کنید که Full Stealth Patch هست یا خیر.لینک دانلود این نرم افزار هم توی تاپیک مربوط به رایت کردن بازی ها هست.
در ضمن اگر بازی گذاشتید و اجرا نکرد دستگاه به این دلیل هست که Full Stealth Patch نیست.

ببخشید چند تا سوال داشتم:
قیمت جهانی آرکید پک رو به دلار میخاستم!
و اینکه اگه از جایی برام بیارن اینجا چقدر هزینه بر میداره تا کپی خور بشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or