danijon_2006
کاربر سایت
یعنی در کل اگه از اینجا لوازم جانبی بگیرم بهتره؟یعنی ارزونتر در میاد؟با توجه به اصل نبودن اینجا ؟در ضمن من پستم رو ویرایش کردم راجع به بقیه سوالاتم هم راهنمایی کنین
یعنی در کل اگه از اینجا لوازم جانبی بگیرم بهتره؟یعنی ارزونتر در میاد؟با توجه به اصل نبودن اینجا ؟در ضمن من پستم رو ویرایش کردم راجع به بقیه سوالاتم هم راهنمایی کنین

(از نظر کنترل) من با نظر شما مخالفم چون که تا وقتی که احساس راحتی نکنی نمیتونی غرق بازی بشی. البته امیدوارم پرونده بحث همین جا بسته شه چون اینجا جای این بحث نیست.

سلام
پدارم جون فکر کنم منظور ایشون از لوازم جانبی که دسته ی ps2 به 360 وصل کنه xfps هست تا جایی که یادمه میشد دسته ی ps2 بهش وصل کرد!

چه عجب ما استیضاح نشدیم.....
دوستان توجه کنند که کنسولتون رو در یک جای تمیز یگدارید و تهویه مکانی که کنسول رو قرار میدید خوب باشه....
محل مورد نظر هم هر 2 روز تمیز کنید و از اینتر کولر های نکست جن استفاده کنید....
امیدوارم 360 هاتون خوب کار کنه.
من خودم یک سری دستگاه دیدم 8 تا دسته پلی2 میخوره و به 360 وصل میشه.
قیمتش هم 6 تومنه.
آقا پدرام فوتبال دیگه fifa 08 , pes2008 مخصوصا اولیو بندازین دور!! یورو 2008 کاملترین فوتبالیه در تاریخ گیمینگ عرضه شده! گرافیک در حدیه که پیراهن خیس میشه میچسبه به بدن و موها میریزه رو صورت!!!
این نظر شماست که بازی خوبیه.من هنوز بازیش نکردم.کلا سری FIFA رو دوست ندارم و PES رو دوست دارم.
دوستان من که از طرفداران سرسخت ساکر بودن همون روز رفتن همه یورو گرفتن چون چشاشون اینجوری بود![]()
یه سوال دیگه داشتم من 360 امو کپی خور کردم (خودم به تنهاییمیخواستم ببینم وقتی بخوام به اینترنت وصلش کنم باید چه نکاتی رو رعایت کنم ؟