راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

منظورتون چی بود

یک سوال دیگه چه اشکالی داره اگه پال باشه

نگاه کن منظور ایشون این بود که کنسول با مادربورد فالکون باشه و این که 1 اینترکولر هم بخرید برای این که کنسول دمای داخلش خنک بمونه...البته نه اینترکولر های قدیمی.

PAL بودن رجیون کنسول در حال حاضر 2 حسن داره :

1. توی بازار زیاد شده و خوبیش نسبت به UC اینه که برقش 220 ولت هست.
2. بازی هایی که Realase میشن اول برای این رجیون عرضه میشه بعد برای 2 رجیون دیگه.البته در موارد خاص اول برای UC میاد بازی... ;)

واقعا آدم نمیدونه چی بگه !
ما دو تا کاربر فعال سایت داریم که نظراتشون با هم فرق میکنه :confused:
سر intercooler :
آقا پدرام:بخرید وسیله ی جانبی مفیدی هست.;)
آقا مهدی:اصلا نخرید به هیچ دردی نمیخوره و فقط پولو میریزین تو آشغال :mad:

سر intercooler :

دوست عزیز هر کسی یه نظری داره.
من خودم شخصا Intercooler های قدیمی رو پیشنهاد نمی کنم و حرف مهدی جان هم در مورد اون اینترکولر ها کاملا صحیح هست.
اما اینترکولر های سری جدید که NextGen هم از اونها می فروشه رو پیشنهاد می کنم چون واقعا عالی جواب میدن.من در کل Intercooler رو به کسانی پیشنهاد میدم که نه دسترسی دارن به یه تعمیر کار مجرب و نه دوست دارن کنسولشون از لحاظ سخت افزاری دستکاری بشه.من خودم به هیچ وجه عمل 12 ولت رو روی کنسولم انجام نمیدم چون نه به کارهای فنی واردم و نه دوست دارم کنسولم رو دستکاری کنم...

خب آقا پدرام من که نگفتم نظیریه واحد داشته باشین فقط میگم بقیه دو دل میشن !
من با آقا مهدی صحبت میکردم , میگفت من با آزمایشی که انجام دادم اینو میگم نه به خاطر اینکه به شرکتهای(nextgen,westgameو...)ضربه بزنم !
هر دو عزیز هستین و نظرات شما دو نفر قابل احترامه:love:

خب آقا پدرام من که نگفتم نظیریه واحد داشته باشین فقط میگم بقیه دو دل میشن !
من با آقا مهدی صحبت میکردم , میگفت من با آزمایشی که انجام دادم اینو میگم نه به خاطر اینکه به شرکتهای(nextgen,westgameو...)ضربه بزنم !
هر دو عزیز هستین و نظرات شما دو نفر قابل احترامه:love:

من هم با مهدی موافق هستم چون خودم روی دستگاه قبلیم اینترکولر داشتم و بررسی کرده بودم که چه تاثیری میذاره به داخل کنسول.ولی باز هم میگم اینترکولرهای جدید رو که امتحان کردم حرف نداشت. ;)

باز هم حرف مهدی رو به عنوان بزرگتر زمین نمیزنم...

سر intercooler :

عرفان جون سلام
میبینم که آزاد شدی :laughing: چه خبر از انفرادی ؟:biggrin1:
عرفان جان همانطور که پدرام خودش هم گفت به این دلیل به اینتر کولر اعتقاد داره که اولا توی کارهای فنی یه خورده کم تجربس و ثانیا اینکه کلا دوست نداره کنسولش دستکاری بشه . وگرنه خودش هم به اینکه 12 ولت کردن تاثیر بیشتری نسبت به اینتر کولر داره معترفه . ولی من نفهمیدم دلیل پدرام جان که میگه اینتر کولرای جدید کارایی بهتری دارن چیه ؟ از نظر من و دوستان دیگه مکانیزم عمل اینتر کولره که مشکل داره و اگه هر چه سرعت و قدرت و شگل ظاهری اونو تغییر بدن بازهم همون مکانیزم رو داره و در نوع عملکردش هیچ تغییری ایجاد نمیشه . بازهم من توصیه میکنم هر کس با توجه به دانش و منطق خودش این روشها رو انجام بده و نه صرفا با توجه به حرف دیگران ، گر چه تجربه های دیگران باعث میشه اشکالات و محسنات هر کاری واسه افراد کم تجربه تر بدون اینکه دچار مشکل بشن مشخص بشه .
دوستانی که از یکسال پیش تا بحال اینجان میدونن که من اکثر روشهایی رو که از قبل وجود داشته مثل استفاده از اینتر کولر که اولین و تنها روش کولینگ بود رو تجربه کردم و حتی عکسهای اینتر کولرهایی رو که خودم درست کردم رو میتونید توی تاپیک تاثیر فن در بقای کنسول که اون موقع جزو پر بیننده ترین و فعالترین تاپیک ها بود رو پیدا کنید و ببینید که من خودم اینتر کولرهایی درست کردم که چندین برابر از اینترکولرای جدید و اورجینال قویتر بودن . ولی بعد از مدتی که کنسول رو بهتر شناختم و باهاش کاملا آشنا شدم به تاثیر بسیار کم اونا پی بردم .
اون موقع تاپیک 12 ولت کردن که با عنوان افزایش سرعت فنهای360 وجود داشت که بسیار کم رونق بود و بجز طاهر و چند دوست دیگه که تعدادشون به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسید کس دیگه ای این کار رو انجام نداده بود که اکثرا بدلیل ترس از باز کردن کنسول و همچنین آشنا نبودن به کارهای الکترونیکی (هر چند که این کار در حد یه کار ابتداییه) نمیتونستن انجامش بدن ،
من هم که دوست نداشتم کنسولی رو که با کارکردن خودم خریده بودم به راحتی از دست بدم چون اون موقع تعداد خرابیها بیشتر از الان بود . بهمین خاطر دست بکار شدم و با استفاده از تجربیات دوستانی مثل طاهر و ... این روشها رو روی کنسولم انجام دادم و از نتایجشون خیلی خیلی بیشتر از روشهای قدیمی و کم اثر راضی بودم و تاپیک روشهای کولینگ و .... رو زدم تا با بیان ساده تر این روشها توضیح داده بشه که خوشبختانه مورد استقبال دوستان قرار گرفت و با کمک مدیران عزیز جزو تاپیکهای مهم شد و باعث شد این روشها واسه بچه ها خیلی ساده و دست یافتنی بشه و فکر کنم هم اکثرا از روشهای اون تاپیک استفاده کردن و ازش راضیند .
ببخشید طولانی شد فقط خواستم به قول عرفان پستهای من و پدرام باعث دودلی بچه ها نشه .

عرفان جون سلام
میبینم که آزاد شدی :laughing: چه خبر از انفرادی ؟:biggrin1:
عرفان جان همانطور که پدرام خودش هم گفت به این دلیل به اینتر کولر اعتقاد داره که اولا توی کارهای فنی یه خورده کم تجربس و ثانیا اینکه کلا دوست نداره کنسولش دستکاری بشه . وگرنه خودش هم به اینکه 12 ولت کردن تاثیر بیشتری نسبت به اینتر کولر داره معترفه . ولی من نفهمیدم دلیل پدرام جان که میگه اینتر کولرای جدید کارایی بهتری دارن چیه ؟ از نظر من و دوستان دیگه مکانیزم عمل اینتر کولره که مشکل داره و اگه هر چه سرعت و قدرت و شگل ظاهری اونو تغییر بدن بازهم همون مکانیزم رو داره و در نوع عملکردش هیچ تغییری ایجاد نمیشه . بازهم من توصیه میکنم هر کس با توجه به دانش و منطق خودش این روشها رو انجام بده و نه صرفا با توجه به حرف دیگران ، گر چه تجربه های دیگران باعث میشه اشکالات و محسنات هر کاری واسه افراد کم تجربه تر بدون اینکه دچار مشکل بشن مشخص بشه .
دوستانی که از یکسال پیش تا بحال اینجان میدونن که من اکثر روشهایی رو که از قبل وجود داشته مثل استفاده از اینتر کولر که اولین و تنها روش کولینگ بود رو تجربه کردم و حتی عکسهای اینتر کولرهایی رو که خودم درست کردم رو میتونید توی تاپیک تاثیر فن در بقای کنسول که اون موقع جزو پر بیننده ترین و فعالترین تاپیک ها بود رو پیدا کنید و ببینید که من خودم اینتر کولرهایی درست کردم که چندین برابر از اینترکولرای جدید و اورجینال قویتر بودن . ولی بعد از مدتی که کنسول رو بهتر شناختم و باهاش کاملا آشنا شدم به تاثیر بسیار کم اونا پی بردم .
اون موقع تاپیک 12 ولت کردن که با عنوان افزایش سرعت فنهای360 وجود داشت که بسیار کم رونق بود و بجز طاهر و چند دوست دیگه که تعدادشون به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسید کس دیگه ای این کار رو انجام نداده بود که اکثرا بدلیل ترس از باز کردن کنسول و همچنین آشنا نبودن به کارهای الکترونیکی (هر چند که این کار در حد یه کار ابتداییه) نمیتونستن انجامش بدن ،
من هم که دوست نداشتم کنسولی رو که با کارکردن خودم خریده بودم به راحتی از دست بدم چون اون موقع تعداد خرابیها بیشتر از الان بود . بهمین خاطر دست بکار شدم و با استفاده از تجربیات دوستانی مثل طاهر و ... این روشها رو روی کنسولم انجام دادم و از نتایجشون خیلی خیلی بیشتر از روشهای قدیمی و کم اثر راضی بودم و تاپیک روشهای کولینگ و .... رو زدم تا با بیان ساده تر این روشها توضیح داده بشه که خوشبختانه مورد استقبال دوستان قرار گرفت و با کمک مدیران عزیز جزو تاپیکهای مهم شد و باعث شد این روشها واسه بچه ها خیلی ساده و دست یافتنی بشه و فکر کنم هم اکثرا از روشهای اون تاپیک استفاده کردن و ازش راضیند .
ببخشید طولانی شد فقط خواستم به قول عرفان پستهای من و پدرام باعث دودلی بچه ها نشه .

بله درست مکانیزمش تغییری نکرده ولی من با کنسول خودم این اینترکولر رو امتحان کردم.
ولی جالب بود وقتی داخل کنسول رو چک کردم شاید فقط 10% گرما ازش خارج میشد و متوجه شدم که گرما رو به خوبی خارج می کنه از کنسول.
باز هم میگم من اصلا نظر شما رو رد نمی کنم هم به عنوان یه بزرگتر و هم به عنوان یه آدم وارد به این مسائل.اتفاقا 12 ولت کردن رو به عنوان بهترین روش Cooling در حال حاضر قبول دارم.مطمئن باشید اگر خود من واقعا در توانم باشه و بتونم به طور صحیح انجام بدم این کار رو،فن ها رو 12 ولت می کنم.اما این مسئله برای خیلی ها قبل قبول نیست که کنسولشون رو دستکاری کنن.

سر intercooler :
خوب همچین موقع ها شما باید بری در مورد این دو نفر تحقیق کنی و ببینی کدوم یکی در زمینه این کارا و تعمیرات و خرابی های 360 اطلاعات بیشتری داره، بنابراین حرف اون شخص صحیح تره!

خوب همچین موقع ها شما باید بری در مورد این دو نفر تحقیق کنی و ببینی کدوم یکی در زمینه این کارا و تعمیرات و خرابی های 360 اطلاعات بیشتری داره، بنابراین حرف اون شخص صحیح تره!
سلام
اتفاقا آقا مهدی در دسترس هست و من حرفهای ایشون هم شنیدم ولی خواستم از آقا پدرام هم اطلاعات کسب کنم !

در مورد این دو نفر تحقیق کنی
جسارت نباشه ولی بنده چه جوری در مورد این آقایون اطلاعات کسب کنم:confused:
مثلا یک مورد تعداد پستهای آقا پدرام بیشتر هست:-"

سلام
اتفاقا آقا مهدی در دسترس هست و من حرفهای ایشون هم شنیدم ولی خواستم از آقا پدرام هم اطلاعات کسب کنم !

جسارت نباشه ولی بنده چه جوری در مورد این آقایون اطلاعات کسب کنم:confused:
مثلا یک مورد تعداد پستهای آقا پدرام بیشتر هست:-"

من حقیقتش رو بگم در زمینه تعمیرات XBox 360 وارد نیستم ولی خوب گاهی اوقات یه چیزایی رو که خودم کنجکاو میشم تست می کنم که نمونش همین اینترکولر بود...

در ضمن مطمئنا مهدی جان در این سایت از هر نظر به این مسائل وارد تر از هر کس دیگه ای هست.

در مورد تعداد پست ها هم باید بگم که هیچ وقت تعداد بالای پست نشونه وارد بودن یک شخص به چیزی نیست.اگر تعداد پست های من بالاست به این دلیله که سعی می کنم به هر کسی پاسخ بدم و این که بارها هم اشتباه داشتم توی پاسخ هام که توسط اشکان عزیز بهم گوشزد شده... :love:

خوب اقا اشکان ما شما رو قبول داریم شما بگو اینتر کولر بدرد می خوره یا نه ؟
راستی 1 سوال با چی dvd رو پاک کنیم که چیزیش نشه ؟ :cheesygri

من DVD ها رو با دستمال های نرم عینک پاک می کنم البته یه تمیزکننده مخصوص وسایل کامپیوتر هم داشتم که خیلی خوب پاک می کرد لک ها و کثیفی ها رو.هر چیزی رو نباید روی این DVD ها بریزی و تمیز کنی.با یه ها کردن(با دهان ها کن تا بخاری که خارج میشه سطح DVD رو مرطوب کنه) و یه دستمال عینک کشیدن فکر کنم مشکلت حل بشه... ;)
البته این روش پیشنهادی من هست.شاید دوستان روش بهتری داشته باشن.

من با اسپری مخصوصش پاک میکنم. خیلی هم راضیم.... بعد زدن اسپری با پنبه تمیزش میکنم.

دوستان اگه کسی از قیمت دقیق لوازم جانبی کنسول مثل کابل اچ دی ام ای و کابل وی جی ای در دبی و مرکز دیرا سیتی سنتر خبر داره بگه(ترجیحا این مرکز)در ضمن من اگه بخوام برای دسته ی 360 خودم باتری بگیرم چی بگیرم؟باتریش از چه نوعی هست؟شنیدم قلمی هست ولی وقتی عکس پلی و شارژ کیت رو دیدم اثری از باتری قلمی نبود؟درضمن یه سوال تخصصی من علاقه ی شدیدی به سبک سوم شخص دارم و کلا خوراکم سوم شخصه باهاش خیلی حال میکنم فرقی نداره چه سوم شخصی باشه همچنین عاشق ماشینی و فوتبالم و در ضمن از اول شخص به شدت بسیاری متنفرم ایا شما برای من کنسول 360 رو پیشنهاد میکنین؟

آخرین ویرایش:
دوستان اگه کسی از قیمت دقیق لوازم جانبی کنسول مثل کابل اچ دی ام ای و کابل وی جی ای در دبی و مرکز دیرا سیتی سنتر خبر داره بگه(ترجیحا این مرکز)در ضمن من اگه بخوام برای دسته ی 360 خودم باتری بگیرم چی بگیرم؟باتریش از چه نوعی هست؟شنیدم قلمی هست ولی وقتی عکس پلی و شارژ کیت رو دیدم اثری از باتری قلمی نبود؟

کلا شما می تونید از باطری قلمی برای دسته ها استفاده کنید.اما Play & Charge Kit یه باطری به اصطلاح کتابی هست که قابلیت نگهداری شارژ تا حدود 25 ساعت رو داره.Play & Charge Kit به عنوان وسیله جانبی به فروش میرسه.شما وقتی کنسول رو می خرید همراهش باطری قلمی می بینید.
قیمت کابل VGA و HDMI توی دوبی فقط 10-15 هزار تومان ممکنه اختلاف داشته باشه.البته باید به این هم توجه کرد که کابل VGA که توی ایران هست اکثرا غیر اصلی هست ولی توی دوبی شما از فروشگاه ها کابل VGA های اصلی خریداری می کنید.قیمتی که من از کابل های VGA اصلی دارم توی دوبی حدودا بین 27 تا 35 هزار تومان در میاد.همچنین کابل HDMI هم به همراه تبدیل صدایی که همراش هست باید حدود 35 تا 40 هزار تومان باشه الان. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or