راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خیلی ممنون اقا پدرام:
1.چرا xbox360 های pal ارزون تره؟
2.و مادر برد الایت چیه؟
مرسی

1. به این دلیل که فروش توی اروپا بیش از قبل بالا بره قیمت رو آوردن پایین و واقعا هم فروشش توی اروپا رفت بالا.البته قبلش هم فروش بالا بود.یه حسن دیگه هم که داره اینه که به تازگی بازی ها اول برای این رجیون میاد.
2. فالکون هست.البته فالکون بودنش رو راحت با تاریخش می تونی تشخیص بدی.این هایی که آقا پیام داره همه فالکون هستن. ;)

اقا پدرام من میخواستم ببینم این صدای دالبی دیجیتال که میگن برای 360 چیه جریانش؟ایا میشه روی فول اچ دی تی وی همراه با کابل اچ دی ام ای که میزنیم صدای دالبی دیجیتال هم داشته باشیم؟ایا کابل خاصی میخواد؟

اقا پدرام من میخواستم ببینم این صدای دالبی دیجیتال که میگن برای 360 چیه جریانش؟ایا میشه روی فول اچ دی تی وی همراه با کابل اچ دی ام ای که میزنیم صدای دالبی دیجیتال هم داشته باشیم؟ایا کابل خاصی میخواد؟

اولا که پشت بازی باید قید شده باشه که دالبی دیجیتال رو پشتیبانی می کنه.
در مورد تلویزیون هم من اطلاعی ندارم.بهتر هست توی تاپیک مربوط به تلویزیون سوال کنید تا جوابتون رو سریع تر بگیرید.

ویرایش :
با کابل Component می تونی صدای دالبی داشته باشی...

خیلی ممنون:
فقط نگفتین با اون کدی که دادین چکار کنم(درباره ی هقا پیام)

اون آدرس تاپیکی هست که آقا پیام جنس هاش رو توش می فروشه.لازم هست آدرس توی کد رو توی آدرس بار مرورگرت کپی کنی و وارد تاپیک ایشون بشی...

آخرین ویرایش:
من یه تلویزیون 29 اینچ سونی دارم و میدونم که دالبی رو ساپورت میکنه زده روش و فیلم ها رو ا دالبی میبینم،

اما برای صدای دالبی توی بازی باید کابل خاصی داشته باشیم؟ با کابل composite یا component نمیشه؟

من یه تلویزیون 29 اینچ سونی دارم و میدونم که دالبی رو ساپورت میکنه زده روش و فیلم ها رو ا دالبی میبینم،

اما برای صدای دالبی توی بازی باید کابل خاصی داشته باشیم؟ با کابل composite یا component نمیشه؟

کابل Component قابلیت پخش صدای دالبی رو داره.برای اطمینان می تونید اینجا رو هم ببینید :

Code:
http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360componenthdcable/

سلام
اگه شما میخواهی که هم دالبی و full HD داشته باشی باید از سینمای خانگی که هم hdmi in و هم hdmi out داشته باشه تهیه کنید و هم چنین سینمای خانگی قابلیت پخش سیگنال 1080p رو داشته باشه !

من یه تلویزیون 29 اینچ سونی دارم و میدونم که دالبی رو ساپورت میکنه
شما مطمعنی :confused: چون دالبی با داشتن چند بلندگو امکان پذیره(5.1و7.1و...) در صورتی که بلندگوی tv استریو هست

آخرین ویرایش:
دالبی در واقع یک نوع استاندارد برای صداهای چند کاناله است.
سیستم دالبی پیش از این در سینما کاربرد داشت ولی اکنون با پیشرفت تکنولوژی دیجیتال در ویدیوها و کامپیوترها هم قابل اجرا است.
سیستم دالبی یک یک سیستم صدای محیطی است و بیشتر در فیلمها و اخیراً در بازی های کامپیوتری رواج یافته است.
برای مثال در فیلمها هنگامی که یک اتومبیل از پشت به صحنه نزدیک می شود صدای آن نیز از بلندگوهای پشتی شنیده میشود و با تغییر مکان اتومبیل صدا نیز به بلندگو های جانبی یا جلوی منتقل می شود و به این صورت صداها بسیار واقعی تر شنیده می شوند.
پس برای داشتن یک صدای دالبی خوب از اسپیکر های 8.1 یا 7.1 استفاده کنید. یا همون سینما خانگی!!!!

آخرین ویرایش:
بله تلویزیون من استریو هست ولی دالبی ربطی به تعداد اسپیکر نداره فقط صدا رو از همه طرف پخش میکنه.

میشه توضیح بدید که از یک منبع چطوری صدا پخش میشه :confused:
ممنون

دالبی در واقع یک نوع استاندارد برای صداهای چند کاناله است.
سیستم دالبی پیش از این در سینما کاربرد داشت ولی اکنون با پیشرفت تکنولوژی دیجیتال در ویدیوها و کامپیوترها هم قابل اجرا است.
سیستم دالبی یک یک سیستم صدای محیطی است و بیشتر در فیلمها و اخیراً در بازی های کامپیوتری رواج یافته است.
برای مثال در فیلمها هنگامی که یک اتومبیل از پشت به صحنه نزدیک می شود صدای آن نیز از بلندگوهای پشتی شنیده میشود و با تغییر مکان اتومبیل صدا نیز به بلندگو های جانبی یا جلوی منتقل می شود و به این صورت صداها بسیار واقعی تر شنیده می شوند.
پس برای داشتن یک صدای دالبی خوب از اسپیکر های 8.1 یا 7.1 استفاده کنید. یا همون سینما خانگی!!!!
در ادامه توضیحات جناب Bellic بگم که مگه میشه از دو تا باند صدا از همه طرف پخش شه؟ دو تا باند حداکثر بازدش استریو هست.و صدای دالبی حداقل نیاز به یک سیستم 5.1 دارد،پس 100% تلویزیون شما دالبی نمیتونه باشه.
به هر حال جای این بحث تو این تاپیک نیست و یا الان تمومش کنید یا برید تو تاپیک خودش
موفق باشید;)

ولی کابل کامپوننت از نظر فیزیکی توانایی انتقال صدای دالبی رو نداره پدرام جان.:love:

اون دالبی دیجیتال که در تلویزیونها هست فقط به صورت یک الگوریتم نرم افزاری سعی میکنن فرکانسها را از هم تفکیک کنن و اون کار رو 1 جورایی شبیه سیستمهای کارائوکه انجام میدن که مثلا صدای دیالوگ فیلم بیاد رو باند مرکز ولی هیچ توانایی در تفکیک مکان تولید صداها ندارن. معمولا نتیجه هم چیز جالبی در نمیاد.
اون حالت فراگیر هم که بعضی تلویزیونها دارن هم همون SRS tech هست که باز نتیجه اش بهتر از دالبی دیجیتال هست.

سیستم صدای دالبی واقعی رو فقط روی سینمای خانگی میتونین داشته باشید و سیستمهای پخش 5:1 یا 7:1 که در حقیقت همونه که دوستان اشاره کردن. یعنی مثلا از روی صدا دقیقا" میتونی مکان اون آقا یا خانوم زامبی که از پشت داره میاد گازت بگیره رو تشخیص بدی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or