راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی اگه این دوستمون مشخصات کنسلو رو که به دادم رو کاغذ بنویسه بهشون بده خودشون میدونن چی بدن دیگه؟در مورد اینتر کولر چطور بهشون بگه چه مدلی میخواد میشه مثلا بهشون بگی بهترین اینتر کولر رو میخوام؟در ضمن من اخر نفهمیدم هیتاچی بهتره یا بنکیو یا سامسونگ

آخرین ویرایش:
یعنی اگه این دوستمون مشخصات کنسلو رو که به دادم رو کاغذ بنویسه بهشون بده خودشون میدونن چی بدن دیگه؟در مورد اینتر کولر چطور بهشون بگه چه مدلی میخواد میشه مثلا بهشون بگی بهترین اینتر کولر رو میخوام؟

فقط مدلش رو بده و یه نگاهی به تاریخ بندازه کافیه.
اینترکولر رو هم پیشنهاد می کنم از همین ایران بخری قیمتش خیلی متفاوت نیست با اینجا.
می تونه بهشون بگه اینترکولر که LCD داره و دما رو نشون میده می خوام. ;)

با سلام
میخواستم اگه میشه یه لینک از معرفی مدل های مختلف 360 بدین.(آرکید توش باشه)
1.من از فروشنده در باره ی قیمت پرسیدم گفت:پریمیوم تاریخ 8/07 به بعد با یه دسته 590وبا دوتا دسته و دو تا بازی 640(مادربوردش فالکون نیست)به نظر شما خیلی گرون گفت؟(من ساکن ساری هستم)
2.LCD من sony 32 هست و تا 1080p رو ساپورت میکنه.میخواستم از اهل فن(استادان)بپرسم که برای اینکه یه 360 کامل(با تمام لوازم ضروری و مورد نیاز)داشته باشم که بالاترین بازده رو داشته باشه. چه مدلی.چه وسایل جانبی ای و...(هر چی احتیاجه)باید بگیرم؟ و لطفا بگید با این وسایل تو تهران چقدر در میاد؟ و از کجا بگیرم بهتره؟ ممنون:love:

با سلام
1.من از فروشنده در باره ی قیمت پرسیدم گفت:پریمیوم تاریخ 8/07 به بعد با یه دسته 590وبا دوتا دسته و دو تا بازی 640(مادربوردش فالکون نیست)به نظر شما خیلی گرون گفت؟(من ساکن ساری هستم)
2.LCD من sony 32 هست و تا 1080p رو ساپورت میکنه.میخواستم از اهل فن(استادان)بپرسم که برای اینکه یه 360 کامل(با تمام لوازم ضروری و مورد نیاز)داشته باشم که بالاترین بازده رو داشته باشه. چه مدلی.چه وسایل جانبی ای و...(هر چی احتیاجه)باید بگیرم؟ و لطفا بگید با این وسایل تو تهران چقدر در میاد؟ و از کجا بگیرم بهتره؟ ممنون:love:

این مدل ها :

Code:
http://www.xbox.com/en-AE/default.htm

1.بله خیلی گرون گفته با وجود این که فالکون هم نیست.
2.شما بالاترین مدل XBox 360 رو بگیری یعنی الایت خوبه چون HDMI Cable هم همراهش هست و نیاز نیست جدا بخری.قیمتش توی بازار تهران 600 هزار تومان هست حدودا ولی می تونید از آقا پیام بخرید که 500 می فروشن.وسایل جانبی هم دسته اضافی،Play & Charge Kit برای دسته ها و یه اینترکولر از مدل هایی که فروشگاه NextGen داره می تونید خرید کنید.اگر بودجه شما برای خرید الایت کافی نیست می تونید مدل های Premium بخرید.
اگر می خواید از تهران خرید کنید هم فروشگاه PartoGames.Com پیشنهاد میشه چون قیمت های خوبی داره.ولی خوب فروشگاه های NextGen,WestGame,Pixel و ... هستن... ;)

با سلام
برو پيش رفيعي , 550 پريميوم با برد زيفر داره . تا اونجايي كه من مي دونم تا حالا كنسولهايي كه فروخت مشكلي نداشتن .

دوستان در مورد کابل وی جی ای سوالی دارم من مانیتور flatron 795ft plus ال جی هست یدونه کابل به خود مانیتور متصله که قابل جدا شدن ازش نیست و از این کابل گنده هاست که اکثر مانیتور ها دارن و به جز اون 5 تا جای دیگه داره که 4 تاش به نظر میاد یو اس بی باشه و یکی دیگش هم یه جایی کابلی هست که وسطش مربع هست و دورش خالی هست یعنی کابلی که بهش وصل میشه باید وسطش خالی و دورش پر باشه ایا به نظر شما بازم باید کابل مادگی بگیرم چون اینجوری که به نظر میاد اصلا کابل مادگی به مانیتور من نمیخوره

برو پيش رفيعي , 550 پريميوم با برد زيفر داره . تا اونجايي كه من مي دونم تا حالا كنسولهايي كه فروخت مشكلي نداشتن .

این قیمت برای Premium بالاست.بهتر از این هم با برد فالکون پیدا میشه.

من يه Assassin دارم , ديسك مالزي . ميخوام ازش يه write بگيرم . با چه نرم افزاري اين كارو بكنم ؟

با XBox Backup Creator.آموزش رایت کردن توی همین بخش هست.

دوستان در مورد کابل وی جی ای سوالی دارم من مانیتور flatron 795ft plus ال جی هست یدونه کابل به خود مانیتور متصله که قابل جدا شدن ازش نیست و از این کابل گنده هاست که اکثر مانیتور ها دارن و به جز اون 5 تا جای دیگه داره که 4 تاش به نظر میاد یو اس بی باشه و یکی دیگش هم یه جایی کابلی هست که وسطش مربع هست و دورش خالی هست یعنی کابلی که بهش وصل میشه باید وسطش خالی و دورش پر باشه ایا به نظر شما بازم باید کابل مادگی بگیرم چون اینجوری که به نظر میاد اصلا کابل مادگی به مانیتور من نمیخوره

نگاه کن شما باید تبدیل مادگی بگیری چون سیمی که از مانیتور به PC میزنی نری هست.
شما یه تبدیل مادگی-مادگی بخرید و یه کابل VGA راحت می تونید تصویر داشته باشید از XBox 360. ;)

پدرام جان به نظرت من بالاخره از اين اينتر كولهاي هوشمند nextgen بگيبرم براي الايت فالكون يا

نه.به نظرت اين اينتر كولها مشكلي براي كنسول بوجود نميارند در ضمن چقدر تاثير دارند اگه من

اينو بخرم بازم از پنكه براي 360 استفاده كنم يا همين كافيه راستي از اين اينتر كولها مشكي هم

هست وسوال آخر با اين اينتركولها ميشه تا چند ساعت بازي كرد.

پدرام جان به نظرت من بالاخره از اين اينتر كولهاي هوشمند nextgen بگيبرم براي الايت فالكون يا

نه.به نظرت اين اينتر كولها مشكلي براي كنسول بوجود نميارند در ضمن چقدر تاثير دارند اگه من

اينو بخرم بازم از پنكه براي 360 استفاده كنم يا همين كافيه راستي از اين اينتر كولها مشكي هم

هست وسوال آخر با اين اينتركولها ميشه تا چند ساعت بازي كرد.

من پیشنهاد می کنم بخری.من خودم برای پسر داییم که کنسول خریده بودم یک دونش رو سفارش دادم.عجب چیزی بود.قابل مقایسه با اینترکولرهای قبلی نیست.من خودم هم دارم یک دونش رو می گیرم.
قدرت خیلی زیادی داره.تاثیرش هم خیلی خوبه.البته خیلی ها روش 12 ولت کردن رو انتخاب می کنن ولی خوب این هم تقریبا به اندازه 12 ولت جوابگو هست.وقتی این رو بذاری نیاز به پنکه نیست.فقط سعی کن همیشه محیط اطراف کنسولت باز باشه و تقریبا خنک...
اینترکولر های قدیمی مشکلشون این بود که وقتی استفاده می کردی مشکل ایجاد می کرد و تاثیر زیادی روی دمای داخل کنسول نداشت.

ممنون آقا پدرام زنگ بزنم فقط بگم اينتر كول هوشمند ميخوام كافيه ديگه قيمتشو نميدوني چقدره راستي نگفتي مشكي هم دارن.

بگو اینترکولر هایی که مانیتور دارن و دما رو نشون میدن.البته همون هوشمند هم کلمه خوبی هست.قیمتش هم فکر می کنم 38 هزار تومان باشه.من توی یه عکس رنگ مشکی از این مدل های مانیتور دار دیدم ولی خوب شما بهتر هست یه سوالی کنی شاید نداشته باشن. ;)

1. من هم اینطوری برام پیش اومده.نگران 3 چراغ شده نباش.بعضی اوقات درایو BenQ از این لوس بازی ها داره.البته اگر بازی های زیادی انجام میدی ممکنه Cache کنسول هم پر شده باشه.برای خالی کردن Cache می تونی از آموزشی که توی همین بخش گذاشتم استفاده کنی.
2. در این مورد برام پیش نیومده اما خوب اگر از قسمتی هست که درایو قرار داره ممکنه از درایوت باشه.

1- اتفاقا سر بازي eternal sonata تازه Cache رو خالي كرده بودم، يكم ديگه بازي كردم ولي ديگه هنگ نكرد.
2- الان هم يه 10دقيقه بازي كردم، بعد از يه 20دقيقه كه خاموش بود، يه صداي تق از درايوش اومد.

360 خيلي كنسول خوبيه، فقط خيلي ترسناكه واسه من، هرلحظه نگران سه چراغ شدنشم. بهتر بگم، منتظر سه چراغ شندنشم.

1- اتفاقا سر بازي eternal sonata تازه Cache رو خالي كرده بودم، يكم ديگه بازي كردم ولي ديگه هنگ نكرد.
2- الان هم يه 10دقيقه بازي كردم، بعد از يه 20دقيقه كه خاموش بود، يه صداي تق از درايوش اومد.

360 خيلي كنسول خوبيه، فقط خيلي ترسناكه واسه من، هرلحظه نگران سه چراغ شدنشم. بهتر بگم، منتظر سه چراغ شندنشم.

این صدای تق رو زیاد جدی نگیر.این لوس بازی ها رو BenQ زیاد داره.اگر دستگاه رو عمودی میذاری یه بار به صورت افقی بذار ببین دوباره برات لوس بازی در میاره این درایو یا نه...
با مادربورد فالکون زیاد دلت رو به 3 چراغ خوش نکن.یه 5 سالی میگذره بعد تو طرح تعویض کنسول های فرسوده برات تعویضش می کنن و جاش یه چیز دیگه بهت میدن... :biggrin1:

اگر سعی کنی از نظر دما تنظیمش کنی خیلی ردیف کار می کنه برات. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or