راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه.
من میخوام 360 بخرم اما نه الان تو تابستون.حالا اینا به کنار.اینطور که خبر دارم. الایت و هالو ، فکر نکنم که اصلا مورد سوختن توشون باشه.اما میریم.سر آرکید.اولا از کجا میشه که مادر برد فالکون هستش.بعدش هم دی وی دی درایوش چه جوریه خوبه یعنی هیتاچیه؟ ایا سوختن تو فالکون هست.؟ اگه هست یعنی اجباری باید برم الایت بگیرم که یه مقداری گرونتره.؟ کمک کنید ببینم چی کار باید بکنم که پولم دود نشه بره هوا.چون خیلی نگران هستم.کمک کنید.

سلام به همه.
من میخوام 360 بخرم اما نه الان تو تابستون.حالا اینا به کنار.اینطور که خبر دارم. الایت و هالو ، فکر نکنم که اصلا مورد سوختن توشون باشه.اما میریم.سر آرکید.اولا از کجا میشه که مادر برد فالکون هستش.بعدش هم دی وی دی درایوش چه جوریه خوبه یعنی هیتاچیه؟ ایا سوختن تو فالکون هست.؟ اگه هست یعنی اجباری باید برم الایت بگیرم که یه مقداری گرونتره.؟ کمک کنید ببینم چی کار باید بکنم که پولم دود نشه بره هوا.چون خیلی نگران هستم.کمک کنید.
کیفیت ساخت elite - halo - arcade هیچ فرقی با هم ندارن. من نمی دونم شما از کجا شنیدی که مثلا elite مورد خرابی نداشته. (که البته زیاد داشته مدل های قدیمی ترش)
تمام مدل های 360 یک کیفیت دارند و همگی هم الان فالکون هستند و در ضمن شما هر arcadeی هم بخری 100% فالکون هست پس احتیاجی به تشخیص نیست. در مورد خراب شدن هم امکانش هست ولی کمه و در ضمن این خرابی هایی که می گن 360 داره مربوط به سوختن نیست چون اگر بسوزه باید کنسول رو بندازی دور. 90% این خرابی ها با روش های مختلف قابل تعمیر و البته قابل پیشگیری است.

در ضمن به هیچ عنوان برای خرید سراغ یگانه نرو چون مطمئن باش ضرر می کنی و سرت کلاه می زاره!

سلام به همه.

الان هیچ کدوم از مدل های XBox 360 مشکل سوختن ندارن.در اصل بروز مشکل 3 چراغ توی سری جدید امکانش خیلی کم شده.
فالکون بودنش رو می تونی با نگاه کردن به Lable یا پاور ساپلای بفهمی.روش باید عبارت 175w قید شده باشه.این نشون دهنده فالکون بودن کنسول هست.
Drive کنسول های سری جدید هم یا Hitachi 0079 هست یا BenQ.توی آرکید BenQ هست.
توی مادربورد فالکون احتمال خرابی خیلی پایین اومده.یعنی ممکنه از 100 تا دستگاه XBox 360 با مادربورد Falcon فقط حداکثر 10 تا دونه خرابی داشته باشه. ;)
در کل باید رعایتش رو بکنی.
کلا پیشنهاد میشه مدل های هارد دار بخرید چون بالاخره بعد از یه مدت مموری همراه آرکید ظرفیتش پر میشه و به مشکل بر می خورید.خرید الایت هم اصلا اجباری نیست.می تونید یه Premium بخرید که هارد 20 گیگابایت داره و یه سری وسایل جانبی باهاش هست.
سوختن یا خراب شدن دستگاه به مدلش نیست.تفاوت قیمت فقط به دلیل وسایلی هست که به همراه کنسول ارائه میشه.
الان روی همه مدل ها مادربورد فالکون هست و از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارن. ;)

من از اکانت لایوم چطوری میتونم استفاده بکنم ؟

تنظیمات اینترنت رو طبق آموزش زیر انجام بدید و به Live وصل بشید :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9817

بعدش GamerTag میسازید و بعد از طی کردن یه سری مراحل اکانت Gold و Silver شما فعال میشه... ;)

بچه ها من بین elite و halo edition کدوم رو بگیرم ؟:blushing:
کدوم ارزونتره؟
قیمت جفتشو الان کسی میدونه بگه؟
راستی از کجا بگیرم؟؟
راستی halo edition با premium که فرقی ندره؟

بچه ها من بین elite و halo edition کدوم رو بگیرم ؟:blushing:
کدوم ارزونتره؟
قیمت جفتشو الان کسی میدونه بگه؟
راستی از کجا بگیرم؟؟
راستی halo edition با premium که فرقی ندره؟

من پیشنهادم الایته چون بالاترین مدل XBox 360 هست.

قیمت Halo3 Special Edition ارزن تر هست.

من پیشنهاد می کنم از آقا پیام بگیری.آدم خیلی مطمئنی هست و الایت رو 100 هزار تومان ارزون تر از قیمت بازار میده.من خودم ازش الایت خریدم.خیلی دیگه از بچه ها هم ازش کنسول خریدن.الایت رو میده 500 هزار تومان

فرق Halo3 Special Edition با Premium فقط رنگش هست و این که روی Halo3 Special Edition یه Play & Charge Kit اضاف هست.

ممنون پدرام.
سری جدید سوال ها :
1-درایو دستگاه benq هست. پس صد در صد ixtreme 1.5 هست؟
2-چجوری می شه update کرد فیرمور رو؟
3- وقتی یک بازی Stealth patch نداره چه جوری اخطار می ده؟
قضیه اینه که assasians نمیاد. صفحه وقتی بازی رو میزاری سیاه می شه اما تو لیست Games میاد. بخاطر dvd، لنز هست یا به خاطر Stealth؟
4- هیچ راهی برای تشخیص فیرمور تو داشبورد نیست؟

ممنون پدرام.
سری جدید سوال ها :
1-درایو دستگاه benq هست. پس صد در صد ixtreme 1.5 هست؟
2-چجوری می شه update کرد فیرمور رو؟
3- وقتی یک بازی Stealth patch نداره چه جوری اخطار می ده؟
قضیه اینه که assasians نمیاد. صفحه وقتی بازی رو میزاری سیاه می شه اما تو لیست Games میاد. بخاطر dvd، لنز هست یا به خاطر Stealth؟
4- هیچ راهی برای تشخیص فیرمور تو داشبورد نیست؟

1.اگر BenQ باشه 100% فریمور IXtreme 1.4 هست.1.5 نداریم...
2.دستگاه رو باز می کنید.درایو رو وصل می کنید به PC و طبق آموزش آپدیت می کنید.
3.اصلا بازی بالا نمیاد... ;)
مشکل از دیسک هست.تعویض کنی فکر کنم مشکلت حل بشه.
4.نه هیچ راهی نیست.دنبالش نگرد.وقتی BenQ هست درایوت مطمئن باش IXtreme 1.4 روشه..

ببخشید اقا پدرام میخوام یک الایت بگیرم مدل پال از همون اول که نیاز به اپدیت نداره
و ایا این اپدیتها توی دی وی دی بازیها موجوده یا نه در ضمن چطوری باید اپدیت کنم
چون اینترنتم دایال اپه :blushing: ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or