اگر بندرعباسی میتونی از آقا پیام که بوشهر هستن بگیری :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=9516
1- پرمیوم نسبتا مدل متعادلی هست .
2 - بله داره
3 - پرمیوم دوروبرای 500 هست . Elite هم 530 تومن . Arcade هم 410 یا همین حدودا .
4 - نمیشه گفت
نگیر ! ولی اگر فالکون باشه خیلی بهتره . در درجه دوم Zypher هست . البته الان اکثرا" فالکون هستن . من خودم حتی از اون Launch های قدیمی دارم و 2 ساله گوش شیطون کر بدون هیچگونه فن و ... دارم بازی میکنم . رکورد بازی پشت سرهم : 14 ساعت
5 - هنوز صددرصد تایید نشده که GTA با BENQ مشکل داره . الان یا BENQ هست یا هیتاچی که هیتاچی هزینه کپی خور کردنش بیشتره . در کل زیاد فرقی ندارن .
6 - رایت دیسک ؟ هر چی کمتر بهتر. 2x
7 - خوب آخرین ورژنش 1.4 هست که خود آقا پیام بوسیله آقاپدرام میریزن برات . در کل الان هرچی بگیری به احتمال زیاد با آخرین فرمور هست .
8 - البته Bad Kreon . کلا" بازی با دیسک غیر Stealth در حالت آفلاین خطری نداره . اما باهاش آنلاین نباید بشی . البته ممکنه فرمورت رو جوری تنظیم کنن که اصلا غیر Stealth نخونه .
9 - نه اصلا . وقتی میخوای بری لایو هر چند وقت یه بار آپدیت هایی میاد که اگر انجام ندی اصلا نمیتونی وصل بشی . هیچ خطری نداره .
10 - اگر شرایط Stealth رو رعایت کنی احتمال بن شدن خیلـــی میاد پایین . خیلی ها توی همین سایت از بن ها جون سالم بدر بردند !
11 - فقط موزیک میشه
ریخت . ولی برای Save بازیها استفاده میشه و میتونی از لایو ، انواع Theme و GamerPictures و Trailer و Playable Demoــه بازیها رو دانلود کنی
12 - آره . اگه 175 وات باشه 100% فالکونه .
13 - حدود 30 تومن . اگر فالکون بگیری زیاد ضرورتی نداره . ولی بنظر من بین اینترکولر و 12 ولت کردن فن ها ، 12 ولت کردن بهتره . هرچند شایعه شده که باعث بن شدن هم
ممکنه بشه