راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

قیمت هر کارت اون چقدر هست؟ با هر کارت چند آیتم میشه دانلود کرد؟

من پینگم با new york 390 بود شاید بعدا بهتر شه!

برای بازی آنلاین هم مثلا GTA IV باید پول داد و از این کارتا خرید؟

تفاوت gold membership با silver membership چیه؟

قیمت هر کارت اون چقدر هست؟ با هر کارت چند آیتم میشه دانلود کرد؟

من پینگم با new york 390 بود شاید بعدا بهتر شه!

برای بازی آنلاین هم مثلا GTA IV باید پول داد و از این کارتا خرید؟

تفاوت gold membership با silver membership چیه؟

قیمتش بستگی به تعداد پوینت داره که به اندازه های زیر هست.در ضمن آیتم هایی که می تونید دانلود کنید بستگی داره چند پوینت نیاز داشته باشه...

500
1000
1600
2000
2100
5000

پینگت یه مقدار بالاست ولی خوب بله ممکنه بعدا بهتر بشه...

وقتی کنسول رو می خری اکانت Gold روش هست برای 1 ماه ولی وقتی تمام شد این اکانت باید بخرید.این اکانت برای Online بازی کردن در XBox 360 استفاده میشه.

Gold Membership می تونی باهاش آنلاین بازی کنی ولی Silver Membership باهاش فقط می تونی توی محیط Marketplace گشت بزنی و فایل دانلود کنی.کلا فقط می تونی توی XBox Live گشت بزنی و قابلیت بازی کردن رو نداری. ;)

آقا من این microsoft point رو نمی فهمم!

قیمت هر کارت چقدره؟

برای بچه های ریاضی فیزیک: مفروض است یک تریلر از gears of war 2 در محیط marketplace. اگر بخواهیم آن را دانلود کنیم باید چه کنیم؟!

هیچکس نمی خواد جواب بده؟

قیمت هر کارت چقدره؟

برای بچه های ریاضی فیزیک: مفروض است یک تریلر از gears of war 2 در محیط marketplace. اگر بخواهیم آن را دانلود کنیم باید چه کنیم؟!

ببین دوست من....
تعداد زیادی ار دانلود ها تو لایو مجانی هست بعضیا هم این طوری نیست... هر 80تا ماکرو سافت پوینتی که میگیری اندازه1دلار ارزش داره.... باسه اینه که دانلود هایی که رایگان نیست رو به جای پول ماکروسافت پوینت بدی....
قیمت هر کارت 1600 پوینتی که در یک کارت هست 39000 تومن در وست گیم به فروش میرسه.
از این به بعد هم سوالاتت را در 1 پست بیان کن.

سلام بچه ها

من شنیدم و البته تو انترنت هم دیدم که x 360 دارای windows هست , درسته؟:gunner:
نه همچین چیزی نیست ...

ببین شما Gamerscore رو فراموش کن اول ! :دی
همونطوری که گفتن ، همه ی دانلود ها توی لایو مجانی نیست ... اونایی که پولیه رو با یه واحد پولی به اسم Microsoft Point میتونی بخری ...
این MSP ها بصورت کارتهایی ( مثل کارت اینترنت ) فروخته میشه مثلا 1600 پوینتی ...

برای بچه های ریاضی فیزیک: مفروض است یک تریلر از gears of war 2 در محیط marketplace.
تریلرها اکثرا مجانی هستن .
ولی مثلا یه بسته ی مکملی که برای Gears Of War 1 اومد و چندتا نقشه برای بازی آنلاین اضافه میکرد 800 پوینت بود فکر کنم

آها حالا فهمیدم! این مسئله امروز کل فکر منو مشغول کرده بود نتونستم یه ذره ریاضی بخونم!!!:confused:
خیلی ممنون از همه که این قدر سریع جواب کامل می دند. من که هنوز 360 نگرفتم وقتی خریدم (آخر خرداد) میام جبران می کنم!

کسی با آرکید از لایو استفاده کرده؟ اگه آره با چه سرعتی پینگ خیلی عذاب نمیده؟

سرور ایرانی واسه لایو هست؟
ممنون

آها حالا فهمیدم! این مسئله امروز کل فکر منو مشغول کرده بود نتونستم یه ذره ریاضی بخونم!!!:confused:
خیلی ممنون از همه که این قدر سریع جواب کامل می دند. من که هنوز 360 نگرفتم وقتی خریدم (آخر خرداد) میام جبران می کنم!

کسی با آرکید از لایو استفاده کرده؟ اگه آره با چه سرعتی پینگ خیلی عذاب نمیده؟

سرور ایرانی واسه لایو هست؟
ممنون

شما میتونی با چنتا از بچه های سایت یا رفیقات قرار بگذاری بازی کنی.;)

سلام
قيمت دسته سيمي با بي سيم چقدره ؟
اصل و تقلبي هم داره ؟

دسته سیمی من 3 هفته پیش در توپ خونه 17 تومن قیمت گرفتم. 47تا30تومن هم بی سیمش هست. مارک متفرقه هم نداره چون اگه ارجینال باشه پلمپ روش داره(ماکرو سافت)

راستی مموری 512 چنده؟ 256 چی؟

وقتی از پرتو یا وست یا نکستجن بگیرم بازی مجانی هم میدن؟ من دوستم 5 تا گرفته بود.

اگه میشه یه گیمر لیست 10 تا بازی که خریدنش واجبه بده!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or