راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام آقا پيام
شما كنسول جديد كه خريدين اليت بود ديگه ؟
مي خواستم بپزسم تو اليت ها نبايد 2 تا dvd بزارن . وقتي جعبه باز ميكني 2 تا مقواي تا شده سمت چپ و راست كنسول گذاشتن . كه جاي 2 تا dvd هم هست .من خريدم پلمپ بود ولي توش dvd نبود .
امروز هم با يكي صحبت ميكردم مي گفت كه يك گروه هستن و 11 نفري live بازي ميكنن . از اين 11 نفر فقط يكيشون اينترنت پر سرعت داره و بقيه دايل آپ دارن . اين قضيه چطور ممكنه ( به من مي گفت كه بدون مشكل بازي مي كنن )

من مانیتورم هم ورودیه VGA و هم ورودیه DVI داره ولی وقتی از کارت گرافیکم به dvi مانیتورم وصل می کنم می نویسه no signal .
فردا می خوام زنگ بزنم از پرتو یه کابل بگیرم .
به نظر شما چه کار بکنم؟
یه DVi بخرم یا یه VGA ?
می ترسم DVI بخرم جواب نده .
مدل مانیتورمم B1750 SAMSUNG .

دوستان عزیز : انشاالله منم به زودی میخوام 360 بگیرم و پولم هم حدود 550 هستش ....

اگه میشه راهنمایی کنین من چه کنسولی رو بخرم با چه مادربرد و چه درایو و....؟؟

کنسولی باشه که hdmi رو هم پشتیبانی کنه ...
اگه میشه یک توضیح کاملی بدین عزیزان چه رجیونی رو بخرم و در مورد چیزهای دیگشم یک راهنمایی کامل بکنین ممنون میشم عزیزان که کدوم مدل از لحاظ گرم نکردن و ...بهتره ....

ممنون

شما همون الایت از آقا پیام بگیر 50 هزار تومان هم پول کابلی چیزی اگر خواستی یا دسته و ... بده.
اینایی که آقا پیام میاره همه مادربورد Falcon هست و اکثرا درایو BenQ.
HDMI هم داره و Elite باهاش کابل HDMI هم هست.همون PAL بخری به نظر من بهتر هست چون الان بازی ها خیلی سریع و خوب براش Realase میشه...

اقا مگه نباید رجین uc برقش 110v باشه
پس برا چی برا من برقش 220v هست ؟؟؟؟کنسولما چند وقت پیش از نکستجن خریدم حتی خوده فروشنده به من گفت برقش 110 منم یه 220 به 110 خریدم بار اول وصل کردم کنسول روشن نشد رفتم دوباره مغازه گفت برقش 220 بعضی وقتا این جوری میشه :eek::confused:

شاید پاور ساپلای رجیون PAL یا J گذاشتن رو دستگاه.

سلام آقا پيام
شما كنسول جديد كه خريدين اليت بود ديگه ؟
مي خواستم بپزسم تو اليت ها نبايد 2 تا dvd بزارن . وقتي جعبه باز ميكني 2 تا مقواي تا شده سمت چپ و راست كنسول گذاشتن . كه جاي 2 تا dvd هم هست .من خريدم پلمپ بود ولي توش dvd نبود .
امروز هم با يكي صحبت ميكردم مي گفت كه يك گروه هستن و 11 نفري live بازي ميكنن . از اين 11 نفر فقط يكيشون اينترنت پر سرعت داره و بقيه دايل آپ دارن . اين قضيه چطور ممكنه ( به من مي گفت كه بدون مشكل بازي مي كنن )

منظورت از آقا پیام کیه ؟
بعضی پک ها این رو دارن.روی همه پک ها نیست.رو پک کنسول من هم نبود.اونم الایت هست.
احتمالا چون کسی که هاست میشه سرعتش خوب هست و توی ایران هستن اذیت نمیشن.

من مانیتورم هم ورودیه VGA و هم ورودیه DVI داره ولی وقتی از کارت گرافیکم به dvi مانیتورم وصل می کنم می نویسه no signal .
فردا می خوام زنگ بزنم از پرتو یه کابل بگیرم .
به نظر شما چه کار بکنم؟
یه DVi بخرم یا یه VGA ?
می ترسم DVI بخرم جواب نده .
مدل مانیتورمم B1750 SAMSUNG .

به نظر من HDMI To DVI بخری بهتر هست.PC رو به همون کابل VGA بزن.

می دونم HDMI to DVI کیفیتی بهتری داره .
فقط می خوام بدونم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
چون وقتی PC رو با DVI به monitor وصل می کنم no signal می ده.
می خواشتم بدونم ممکنه یه همچین مشکلی برای Xbox هم پیش بیاد؟

می دونم HDMI to DVI کیفیتی بهتری داره .
فقط می خوام بدونم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
چون وقتی PC رو با DVI به monitor وصل می کنم no signal می ده.
می خواشتم بدونم ممکنه یه همچین مشکلی برای Xbox هم پیش بیاد؟

بله ممکنه پیش بیاد فکر کنم یکی دو نفر از دوستان همچین مشکلی داشتن.اما خوب کم پیش میاد اینطوری بشه ...

salam

شما همون الایت از آقا پیام بگیر 50 هزار تومان هم پول کابلی چیزی اگر خواستی یا دسته و ... بده.
اینایی که آقا پیام میاره همه مادربورد Falcon هست و اکثرا درایو BenQ.
HDMI هم داره و Elite باهاش کابل HDMI هم هست.همون PAL بخری به نظر من بهتر هست چون الان بازی ها خیلی سریع و خوب براش Realase میشه...

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ...پدرام جان منم میخوام از پیام بخرم فقط اینجا تنها سوالی که برام مونده باید ترانس یا چیزی واسش بخرم یا فقط به پیام بگم کنسول elite region pal رو میخوام ؟؟

بعدش شما اشاره کردی در مورد بازیها ، سوالم این هستش که مثلا تمام بازیهایی که برای uc , j

میاد بعد از چه مدتی برای pal هم میاد ؟؟ و امکان داره بازی واسه رجینهای دیگه بیاد و برای pal نیاد ؟؟؟اونوقت اگه نیاد دیگه کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن ...پدرام جان منم میخوام از پیام بخرم فقط اینجا تنها سوالی که برام مونده باید ترانس یا چیزی واسش بخرم یا فقط به پیام بگم کنسول elite region pal رو میخوام ؟؟

بعدش شما اشاره کردی در مورد بازیها ، سوالم این هستش که مثلا تمام بازیهایی که برای uc , j

میاد بعد از چه مدتی برای pal هم میاد ؟؟ و امکان داره بازی واسه رجینهای دیگه بیاد و برای pal نیاد ؟؟؟اونوقت اگه نیاد دیگه کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟
با اجازه پدارم خان ! :arrowd:

شما وقتي كنسولت PAL باشه نيازي به ترانس نيست چون خودش آداپتور 220 داره

جديدا PAL زودتر از دو ريجن ديگه مياد ، مثلا همين GTA IV اولش PAL اومد بعد UC ، شما از بابت ريجن نگران نباش ، كلا الان ريجن ها هيچ فرقي با هم ندارند ، فقط PAL چون آداپتور 220 داره توصيه ميشه.

سلا م به همگی
یه سوال برام پیش اومده؟؟؟
360 من پال هست و و هنگامی که ترانس رو از برق در میارم و حتی از کنسول جدا می کنم ترانس حدودا یک دقیقه رو شن می مونه و بعد خا موش میشه
یعنی اگه برق بره و کنسول به ترانس وصل باشه کنسول روشن میمونه؟
چون 360 قبلی که ترانی سه شاخ بود بلا فاصله ترانس خاموش می شد و اولین بار هم که 3 چراغ داد بعد از برق رفتگی بود

این آقا پیام نمیتونن NTSC/J بیارن؟:blushing::blushing:

الان پرمیوم J داره که کپی خور شده و 2 تا بازی اوریجینال هم روش هست.فکر می کنم 520 بده این مدل رو.J راحت توی دوبی گیر نمیاد.

با سلام
مانیتور برای 360 باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟
چند مدل میگید

پیشنهاد میشه LCD باشه،Wide باشه و قابلیت اتصال کابل VGA و DVI رو داشته باشه و همچنین HDCP رو پشتیبانی کنه که برای PS3 هم خوب هست.
این مدل ها پیشنهاد میشه :

Samsung 1931Bw
Samsung 206Bw
Samsung 2032Bw
Samsung 226Bw
Samsung 2032Bw

سلا م به همگی
یه سوال برام پیش اومده؟؟؟
360 من پال هست و و هنگامی که ترانس رو از برق در میارم و حتی از کنسول جدا می کنم ترانس حدودا یک دقیقه رو شن می مونه و بعد خا موش میشه
یعنی اگه برق بره و کنسول به ترانس وصل باشه کنسول روشن میمونه؟
چون 360 قبلی که ترانی سه شاخ بود بلا فاصله ترانس خاموش می شد و اولین بار هم که 3 چراغ داد بعد از برق رفتگی بود

دلیلش این هست که خود پاور محافظ برق داره و بعد از اینکه از برق می کشید 1 دقیقه طول میکشه تا برق به طور کامل ازش خارج بشه... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or