راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام
شايد جاش اينجا نباشه ولي من چند روز پيش تو سايت وست گيم ديدم كه زده بود لنزپاك كن 360 موجود مي باشد . مي خواستم بدونم چيز به درد بخوري هست بگيرم يا نه .

شما هر بار که کنسول رو از برق بکشی تاریخ و ساعتش reset می شه و برمی گرده به حالت اول. دلیلشم اینکه این کنسول باتری داخلی نداره.

البته به محض اینکه کنسول به LIVE وصل می شه هر دفعه خودش تاریخ و ساعت رو به صورت اتوماتیک تنظیم می کنه و درست می شه. کلا 360 کنسول آنلاینه و بیشتر امکاناتش در بخش آنلاینش هست و مایکروسافت فرض رو براین گذاشته که کسی که این کنسول رو می خره به اینترنت دسترسی داره حتما.

من دستگام یو سی بود که فوروختم.......
بعد هر بار بازی کنسولو میکشیدم از برق ولی تنظیماتش بهم نخورد:confused:

سری جدید هم Philips & LiteOn هست.
:confused:
ببخشيد من چون X360 ندارم و ميخوا م بخرم نميدونم .مگه سري جديد هم اومده؟

یک نفر کنسولش رو فرستاده بوده مایکروسافت و بعد از تعمیر روش Drive ی که گذاشته بودن Philips & LiteOn بوده.
احتمال داره با عرضه مادربورد جدید در ماه آگوست یا بعد از اون این درایو روی کنسول گذاشته بشه.
البته نمیشه گفت این امر 100% هست.

سلام
با تشکر از راهنمایی دوستان.
من امروز فردا میخام به رفیقم پول بدم برای 360 که از مدینه بخره باسم.
من چن تا از آرکد عکس گرفتم اونارو میدم بهش نکات زیرم بهش میگم اگه نکات دیگه ای هم مونده ممنون میشم بهش اضافه کنید :
اولا اینکه جعبه رو برگردونه ببینه ریجنش پال باشه.
دوما برچسب پشتشو ببینه که توان مصرفی رو زده باشه 175w و TEAM :FDOU ویا TEAM:CSON
سوما تاریخ ساختشو از بالای جعبه با بلند کردن اون قسمت از جعبه ببینه که حدوودا مال 10/2007 به اینور باشه اگه 2088 هم بود که چه بهتر .
در مورد گزینه 2 اگه توان مصرفی 175 نبود 203 بود راه دیگه ای نداره که از جعبه بفهمه فالکونه یا نه ؟
کنسولای اونجا رو که این ملخ خورا باهاش ور نمیرن ؟ براحتی کپی خور میشه ؟

1.آرکید اصلا اون بخشی که در پوش داره رو مدل های دیگه این نداره و راحت می تونی تاریخ رو ببینی.فقط لازم هست روش عبارت 175w رو ببینه.دیگه 100% فالکون هست.در ضمن احتمالا تاریخ برای 2008 باید باشه.درایو BenQ باید باشه و خودت هم می تونی کپی خور کنی.

سلام دوباره،

آقا میگم کسایی که از پرتو 360 گرفتن راضین خرابی مشکلی نداشته؟

زنگ زدم گفت آرکید 410 پریمیوم 530 اما nextgen آرکید 450 پریمیوم 580!

پرتو نسبت به اونا خیلی ارزون میده؟

راستی من تلویزیونم سونی وگا هست 32 اینچ hd نیست این hdmi اینا که وتسه من استفاده ندارن؟

پرتو ارزون میده چون از جایی که می خره بهش قیمت مناسب میده.کارشون خیلی خوبه و من دیدم چند تا از بچه ها ازشون خرید کردن و راضی هستن.
فکر میکنم تلویزیونتون پورت HDMI داشته باشه و خوب مطمئنا می خوره ولی Full HD نیست.شما از همون کابل Component می تونی استفاده کنی.

سلام دوستان تاریخ 12/2007 فالکونه؟؟؟؟ الایت هستش.

من کنسولم 12/2007 هست و فالکونه...رو جعبه یه برچسب هست که بارکد روشه...روی اون 175w نوشته باشه فالکون هست. ;)

با تشکر از Console عزیز که هیچ سوالی رو بدون جواب نمیزاره.:love:
فقط یه سوال دیه دارم اگه 175ٌW نبود بگم نخره ؟:confused:
در مورد کپی خور کردن سوالم اینه که سخت یا نه ؟
نزنم کنسولو داغون کنم .تاپیک یا مقاله ای راجع بهش تو سایت سراغ نداری؟
ممنون.;)

با تشکر از Console عزیز که هیچ سوالی رو بدون جواب نمیزاره.:love:
فقط یه سوال دیه دارم اگه 175ٌW نبود بگم نخره ؟:confused:
در مورد کپی خور کردن سوالم اینه که سخت یا نه ؟
نزنم کنسولو داغون کنم .تاپیک یا مقاله ای راجع بهش تو سایت سراغ نداری؟
ممنون.;)

مطمئن باش 175w هست.اما اگر تاریخش 2008 بود و 203w روش زده بود بخر چون مطمئنا فالکون هست.
در مورد کپی خور کردن هم از آموزش زیر می تونی استفاده کنی برای درایو BenQ :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

این هم آموزش باز کردن کنسول :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

کار خیلی راحتی هست فقط دقت و حوصله می خواد.

HDMI

سلام،

این کابل HDMI اون سرش که میخوره به تلویزیون همون رنگیس دیگه که 3تا رنگ داره؟ اگه اون باشه که به همه ی تلویزیونا میخوره به مال منم میخوره همون AV یگه؟

سلام،

این کابل HDMI اون سرش که میخوره به تلویزیون همون رنگیس دیگه که 3تا رنگ داره؟ اگه اون باشه که به همه ی تلویزیونا میخوره به مال منم میخوره همون AV یگه؟
سلام اون کابلی که شما میگی (3 رنگیه) کامپوزیت هستش.
یه کابله دیگه هم هستش (5 رنگیه ) که اون کامپوننته.
کابل HDMI در رزولوشن 1080P هستش و باید LCD تون 1080p رو ساپورت کنه.
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360hdmiavcable/

آها نه به مال من نمی خوره چون اصلا نه LCD هست و نه HD!

زاستی یه سوال فنی: این nextgen و partogames و westgame همه گارانتی دارن دیگه؟ چند ساله؟

فقط WestGame گارانتی میده که باید زنگ بزنی بپرسی شرایط به چه شکل هست.

دوستان عزیز : انشاالله منم به زودی میخوام 360 بگیرم و پولم هم حدود 550 هستش ....

اگه میشه راهنمایی کنین من چه کنسولی رو بخرم با چه مادربرد و چه درایو و....؟؟

کنسولی باشه که hdmi رو هم پشتیبانی کنه ...
اگه میشه یک توضیح کاملی بدین عزیزان چه رجیونی رو بخرم و در مورد چیزهای دیگشم یک راهنمایی کامل بکنین ممنون میشم عزیزان که کدوم مدل از لحاظ گرم نکردن و ...بهتره ....

ممنون

آخرین ویرایش:
اقا مگه نباید رجین uc برقش 110v باشه
پس برا چی برا من برقش 220v هست ؟؟؟؟کنسولما چند وقت پیش از نکستجن خریدم حتی خوده فروشنده به من گفت برقش 110 منم یه 220 به 110 خریدم بار اول وصل کردم کنسول روشن نشد رفتم دوباره مغازه گفت برقش 220 بعضی وقتا این جوری میشه :eek::confused:

دوستان عزیز : انشاالله منم به زودی میخوام 360 بگیرم و پولم هم حدود 550 هستش ....

اگه میشه راهنمایی کنین من چه کنسولی رو بخرم با چه مادربرد و چه درایو و....؟؟

کنسولی باشه که hdmi رو هم پشتیبانی کنه ...
اگه میشه یک توضیح کاملی بدین عزیزان چه رجیونی رو بخرم و در مورد چیزهای دیگشم یک راهنمایی کامل بکنین ممنون میشم عزیزان که کدوم مدل از لحاظ گرم نکردن و ...بهتره ....

ممنون

کنسول که دست خودته اما با پولی که داری میتونی یه آرکید یا شاید پریموم بگیری
بهترین مادربرد فالکون هستش
بهترین درایو هیتاچی در بعد بنکیو در بعد سامسونگ هستش
برای HDMI دار پریموم WITH HDMI باید بخری
ریجن که الان بهترین Pal هستش
مدل از لحاظ گرم نکردن با نسبت به پول شما پریموم سری ساخت جدید با مادربرد فالکون و یا آرکید باشد
و..... نداریم بگو چی میخوای:biggrin1::biggrin1:

salam

کنسول که دست خودته اما با پولی که داری میتونی یه آرکید یا شاید پریموم بگیری
بهترین مادربرد فالکون هستش
بهترین درایو هیتاچی در بعد بنکیو در بعد سامسونگ هستش
برای HDMI دار پریموم WITH HDMI باید بخری
ریجن که الان بهترین Pal هستش
مدل از لحاظ گرم نکردن با نسبت به پول شما پریموم سری ساخت جدید با مادربرد فالکون و یا آرکید باشد
و..... نداریم بگو چی میخوای:biggrin1::biggrin1:

خوب آقا پیام که این سری الیت پال رو حتی آورده 500 تومان :biggrin1: پس من الیت پال بگیرم خوبه یا پریمیوم دار ساخت جدید pal و مادربرد فالکون ؟؟ پیشنهاد آخرتون چیه :biggrin1:؟؟ الیت پال بگیرم یا پریمیوم اچ دی ام آی دار جدید یا هالو ادیشن؟؟؟

خوب آقا پیام که این سری الیت پال رو حتی آورده 500 تومان :biggrin1: پس من الیت پال بگیرم خوبه یا پریمیوم دار ساخت جدید pal و مادربرد فالکون ؟؟ پیشنهاد آخرتون چیه :biggrin1:؟؟ الیت پال بگیرم یا پریمیوم اچ دی ام آی دار جدید یا هالو ادیشن؟؟؟
من جای شما بودم هیلو ادیشن می گیرم.
چون روی الایت هارد 120 هست که زیاده و نیازی نداره.بعد یه کابل HDMI هست که ورژن 1.2 هست ولی LCD شما ورژن 1.3 هم ساپورت می کنه و کلا کابل ورژن 1.3 رو بخری بهتره ( قبلا به هم گفته بودی )

ولی هیلو ادیشن یه شارژکیت داره که واجبه و ریجیونش UC هست و هم رنگش قشنگ تر از الایت هست.

----------------------------------------------------------------------------------------------

انتخاب با خودت ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or