Niko Bellic 2
کاربر سایت
شما هر بار که کنسول رو از برق بکشی تاریخ و ساعتش reset می شه و برمی گرده به حالت اول. دلیلشم اینکه این کنسول باتری داخلی نداره.
البته به محض اینکه کنسول به LIVE وصل می شه هر دفعه خودش تاریخ و ساعت رو به صورت اتوماتیک تنظیم می کنه و درست می شه. کلا 360 کنسول آنلاینه و بیشتر امکاناتش در بخش آنلاینش هست و مایکروسافت فرض رو براین گذاشته که کسی که این کنسول رو می خره به اینترنت دسترسی داره حتما.
:confused:سری جدید هم Philips & LiteOn هست.
ببخشيد من چون X360 ندارم و ميخوا م بخرم نميدونم .مگه سري جديد هم اومده؟
سلام
با تشکر از راهنمایی دوستان.
من امروز فردا میخام به رفیقم پول بدم برای 360 که از مدینه بخره باسم.
من چن تا از آرکد عکس گرفتم اونارو میدم بهش نکات زیرم بهش میگم اگه نکات دیگه ای هم مونده ممنون میشم بهش اضافه کنید :
اولا اینکه جعبه رو برگردونه ببینه ریجنش پال باشه.
دوما برچسب پشتشو ببینه که توان مصرفی رو زده باشه 175w و TEAM :FDOU ویا TEAM:CSON
سوما تاریخ ساختشو از بالای جعبه با بلند کردن اون قسمت از جعبه ببینه که حدوودا مال 10/2007 به اینور باشه اگه 2088 هم بود که چه بهتر .
در مورد گزینه 2 اگه توان مصرفی 175 نبود 203 بود راه دیگه ای نداره که از جعبه بفهمه فالکونه یا نه ؟
کنسولای اونجا رو که این ملخ خورا باهاش ور نمیرن ؟ براحتی کپی خور میشه ؟
سلام دوباره،
آقا میگم کسایی که از پرتو 360 گرفتن راضین خرابی مشکلی نداشته؟
زنگ زدم گفت آرکید 410 پریمیوم 530 اما nextgen آرکید 450 پریمیوم 580!
پرتو نسبت به اونا خیلی ارزون میده؟
راستی من تلویزیونم سونی وگا هست 32 اینچ hd نیست این hdmi اینا که وتسه من استفاده ندارن؟
سلام دوستان تاریخ 12/2007 فالکونه؟؟؟؟ الایت هستش.

با تشکر از Console عزیز که هیچ سوالی رو بدون جواب نمیزاره.
فقط یه سوال دیه دارم اگه 175ٌW نبود بگم نخره ؟:confused:
در مورد کپی خور کردن سوالم اینه که سخت یا نه ؟
نزنم کنسولو داغون کنم .تاپیک یا مقاله ای راجع بهش تو سایت سراغ نداری؟
ممنون.![]()
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096
سلام اون کابلی که شما میگی (3 رنگیه) کامپوزیت هستش.سلام،
این کابل HDMI اون سرش که میخوره به تلویزیون همون رنگیس دیگه که 3تا رنگ داره؟ اگه اون باشه که به همه ی تلویزیونا میخوره به مال منم میخوره همون AV یگه؟
آها نه به مال من نمی خوره چون اصلا نه LCD هست و نه HD!
زاستی یه سوال فنی: این nextgen و partogames و westgame همه گارانتی دارن دیگه؟ چند ساله؟
دوستان عزیز : انشاالله منم به زودی میخوام 360 بگیرم و پولم هم حدود 550 هستش ....
اگه میشه راهنمایی کنین من چه کنسولی رو بخرم با چه مادربرد و چه درایو و....؟؟
کنسولی باشه که hdmi رو هم پشتیبانی کنه ...
اگه میشه یک توضیح کاملی بدین عزیزان چه رجیونی رو بخرم و در مورد چیزهای دیگشم یک راهنمایی کامل بکنین ممنون میشم عزیزان که کدوم مدل از لحاظ گرم نکردن و ...بهتره ....
ممنون
کنسول که دست خودته اما با پولی که داری میتونی یه آرکید یا شاید پریموم بگیری
بهترین مادربرد فالکون هستش
بهترین درایو هیتاچی در بعد بنکیو در بعد سامسونگ هستش
برای HDMI دار پریموم WITH HDMI باید بخری
ریجن که الان بهترین Pal هستش
مدل از لحاظ گرم نکردن با نسبت به پول شما پریموم سری ساخت جدید با مادربرد فالکون و یا آرکید باشد
و..... نداریم بگو چی میخوای:biggrin1::biggrin1:
من جای شما بودم هیلو ادیشن می گیرم.خوب آقا پیام که این سری الیت پال رو حتی آورده 500 تومان :biggrin1: پس من الیت پال بگیرم خوبه یا پریمیوم دار ساخت جدید pal و مادربرد فالکون ؟؟ پیشنهاد آخرتون چیه :biggrin1:؟؟ الیت پال بگیرم یا پریمیوم اچ دی ام آی دار جدید یا هالو ادیشن؟؟؟