راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کابل برق کنسول من سه شاخس که توش فیوز 10امپر داره با این حساب محافظ لازم نیست! درسته؟
بعد این 360خیلی صدا میده اینجوری: قر قر قر قر قر البته وقتی سرعت خوندنه دیسک میره بالا:eek:
خطرناک نیست حسن؟:biggrin1:

مرسی

بچه ها من یه سوال دارم.

قیمت های 360 تا بعد از امتحانا یعنی آخر خرداد چه جوری میشه؟

تقریبا همینطور می مونه اما تابستون میکشه بالا...

کابل برق کنسول من سه شاخس که توش فیوز 10امپر داره با این حساب محافظ لازم نیست! درسته؟
بعد این 360خیلی صدا میده اینجوری: قر قر قر قر قر البته وقتی سرعت خوندنه دیسک میره بالا:eek:
خطرناک نیست حسن؟:biggrin1:

مرسی

نه حسن... :biggrin1:

مشکلی نداره این XBox 360 کلا صدا میده.برای من هم همینه...شما دستگاه رو هم که روشن می کنی مثل قورباغه صدا میده... ;)

من دبی ام میخوام 360 بگیرم فردا هم باید برگردم اگه میشه زود جواب بدید

360 های اینجا یعنی دوبی الایتشو میگم 175 W است ، ولی روی کنسول زده که مال 6/2007 یعنی برج 6 از بعضی ها پرسیدم میگن 100% فالکونه اما بعضی ها هم میگن ممکنه فالکون نباشه میگن باید برج 10 به بعد 2007 باشه که فالکون در بیاد و بعضی ها میگن Elite نگیر Arcade بگیر ارزون تره ، بعد میگن تو 120 گیگ میخوای چی کار حالا اگه میشه راهنماییم کنید که چی کار کنم ؟
Arcade بگیرم از دوبی یا Premium یا Elite

با تشکر

شما اول باید بگی میخوای چه استفاده ای از کنسولت بکنی ...
اگر فقط میخوای آفلاین بازی کنی میتونی Arcade بخری که صد در صد Falcon هم هست
اما اگر آنلاین هم میخوای بازی کنی میتونی Elite یا Premium بگیری که اگر از لحاظ مالی محدودیتی نداری Elite خوبه .
در کل فکر میکنم چون میخوای از دوبی بگیری Elite بگیر چون اختلاف قیمت Premium و Elite فکر نمیکنم اونجا خیلی زیاد باشه . و سعی کن فالکون هم باشه .

شما نگفتی به من که ایا 6/2007 صد در صد فالکونه یا نه ؟ اگه میشه یه فروشگاه مطمین تو دوبی بهم بگید که 100% ازش بگیرم راحت بتونم مطمین باشم که فالکونه چون بیشتر جاها توی دوبی روی باکس زده 175 وات اما تاریخش 6/2007 چی کار کنم ؟ Elite هم میخوام بگیرم 100%

راستی با آرکید نمیشه آنلاین بازی کرد؟ نمیشه از یه فلش یا مموری کارت استفاده کرد برای آنلاین؟

میشه بازی کرد و از مموری مخصوص 360 هم میشه استفاده کرد . اما پرحجم ترین مموری 360 دیگه 512 مگابایتی هست که شما رو توی دانلود دموها ، تریلر ها ، بازیهای آرکید و ... خیلی محدود و تقریبا ناتوان میکنه !!

شما نگفتی به من که ایا 6/2007 صد در صد فالکونه یا نه ؟ اگه میشه یه فروشگاه مطمین تو دوبی بهم بگید که 100% ازش بگیرم راحت بتونم مطمین باشم که فالکونه چون بیشتر جاها توی دوبی روی باکس زده 175 وات اما تاریخش 6/2007 چی کار کنم ؟ Elite هم میخوام بگیرم 100%

والا تا جایی که من میدونم 175 وات بودن نشونه اینه که دستگاه صد در صد فالکونه اما فکر میکنم فالکون از 8/2007 عرضه شد . مطمئن نیستم این مورد رو . صبر کن پدرام جان بیاد توضیح بده .
در مورده فروشگاه هم من یه بار از Geekay Games توی Mall Of Emirates خرید کردم . ممکنه توی City Center هم شعبه داشته باشه . یا حتی خود Carrefour هم ممکنه داشته باشه .

من دبی ام میخوام 360 بگیرم فردا هم باید برگردم اگه میشه زود جواب بدید

360 های اینجا یعنی دوبی الایتشو میگم 175 W است ، ولی روی کنسول زده که مال 6/2007 یعنی برج 6 از بعضی ها پرسیدم میگن 100% فالکونه اما بعضی ها هم میگن ممکنه فالکون نباشه میگن باید برج 10 به بعد 2007 باشه که فالکون در بیاد و بعضی ها میگن Elite نگیر Arcade بگیر ارزون تره ، بعد میگن تو 120 گیگ میخوای چی کار حالا اگه میشه راهنماییم کنید که چی کار کنم ؟
Arcade بگیرم از دوبی یا Premium یا Elite

با تشکر

شما شاید تاریخ رو اشتباه دیدی.
6/2007 اصلا نباید فالکون باشه.جاهای مختلف رو بگرد ببین شاید با تاریخ های دیگه باشه.نکنه مثلا 11/06/2007 بوده اشتباها دیدی... ;)

راستی با آرکید نمیشه آنلاین بازی کرد؟ نمیشه از یه فلش یا مموری کارت استفاده کرد برای آنلاین؟

بله راحت میشه آنلاین بازی کرد.مشکلی نداره...

شما به Deira City Center برو.طبقه بالای همکف فروشگاه CareFour داره و سمت چپ این فروشگاه بزرگ هم یه فروشگاه نسبتا کوچک هست که XBox 360 هم داره.بالای این طبقه یعنی طبقه دوم فروشگاه Virgin Store هست که خیلی در امر XBox 360 تا الان قوی عمل کرده.من همین Virgin Store رو پیشنهاد می کنم.
اگر گیرت نیومد برو یه فروشگاه Game هست توی مجتمع تجاری ابن بطوطه...اون دیگه خیلی قوی تر از این حرفاست... ;)

6/2007 اصلا نباید فالکون باشه.جاهای مختلف رو بگرد ببین شاید با تاریخ های دیگه باشه.نکنه مثلا 11/06/2007 بوده اشتباها دیدی...

همینه ! چون انگلیسی بر عکس خونده میشه ! الان اینی که پدرام جان نوشتن مثلا میشه ماه 11 !
مطمئنی اینجوری نبود ؟

برای دانلود ترلر موزیک و ... باید پول داد یا مردم آپلود میکنن؟

من یه مودم بی سیم دارم تو اتاقمه ولی تلویزیونم توی سالن وسیله ای هست که بتونم وایرلس کار کنم؟

اینترنت من شاتل 192 kb هست به 360 وصل شه سرعتش تغییری نمیکنه؟

میشه مموری آرکید رو به pc وصل کرد و فایل هاشو پاک کرد یا اضافه کرد؟

حجم هر تریلر چقدره؟

پینگ من با این اینترنت چقدر خواهد بود؟

من شنیدم تو ایران بن می کنن؟

برای دانلود ترلر موزیک و ... باید پول داد یا مردم آپلود میکنن؟

من یه مودم بی سیم دارم تو اتاقمه ولی تلویزیونم توی سالن وسیله ای هست که بتونم وایرلس کار کنم؟

اینترنت من شاتل 192 kb هست به 360 وصل شه سرعتش تغییری نمیکنه؟

میشه مموری آرکید رو به pc وصل کرد و فایل هاشو پاک کرد یا اضافه کرد؟

حجم هر تریلر چقدره؟

پینگ من با این اینترنت چقدر خواهد بود؟

من شنیدم تو ایران بن می کنن؟

خود شرکت مایکروسافت میذاره روی سرور و شما باید با خرید پوینت و پرداخت اون در XBox Live به ازای هر فایل اون رو دانلود کنید.
بله شما می تونید Wireless Adaptor مخصوص این کنسول رو بخرید.قیمتش هم 80-90 باید باشه.
این سرعت برای آنلاین بازی کردن با این کنسول مناسب هست ولی خوب موقعی که می خواید آنلاین بازی کنید بهتر هست PC دانلود نداشته باشه...
خیر نمی تونید مموری رو به PC وصل کنید.
از 20 مگابایت داره به بالا...
برای دیدن پینگتون به سایت SpeedTest.Com مراجعه کنید و با New York و London تست بگیرید.
خیر.فقط اگر دیسک های شما Full Stealth Patch نباشه احتمال بن شدن شما خیلی بالا میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or