بچه ها من یه سوال دارم.
قیمت های 360 تا بعد از امتحانا یعنی آخر خرداد چه جوری میشه؟
کابل برق کنسول من سه شاخس که توش فیوز 10امپر داره با این حساب محافظ لازم نیست! درسته؟
بعد این 360خیلی صدا میده اینجوری: قر قر قر قر قر البته وقتی سرعت خوندنه دیسک میره بالا
خطرناک نیست حسن؟:biggrin1:
مرسی

راستی با آرکید نمیشه آنلاین بازی کرد؟ نمیشه از یه فلش یا مموری کارت استفاده کرد برای آنلاین؟
شما نگفتی به من که ایا 6/2007 صد در صد فالکونه یا نه ؟ اگه میشه یه فروشگاه مطمین تو دوبی بهم بگید که 100% ازش بگیرم راحت بتونم مطمین باشم که فالکونه چون بیشتر جاها توی دوبی روی باکس زده 175 وات اما تاریخش 6/2007 چی کار کنم ؟ Elite هم میخوام بگیرم 100%
من دبی ام میخوام 360 بگیرم فردا هم باید برگردم اگه میشه زود جواب بدید
360 های اینجا یعنی دوبی الایتشو میگم 175 W است ، ولی روی کنسول زده که مال 6/2007 یعنی برج 6 از بعضی ها پرسیدم میگن 100% فالکونه اما بعضی ها هم میگن ممکنه فالکون نباشه میگن باید برج 10 به بعد 2007 باشه که فالکون در بیاد و بعضی ها میگن Elite نگیر Arcade بگیر ارزون تره ، بعد میگن تو 120 گیگ میخوای چی کار حالا اگه میشه راهنماییم کنید که چی کار کنم ؟
Arcade بگیرم از دوبی یا Premium یا Elite
با تشکر

راستی با آرکید نمیشه آنلاین بازی کرد؟ نمیشه از یه فلش یا مموری کارت استفاده کرد برای آنلاین؟
شما نگفتی به من که ایا 6/2007 صد در صد فالکونه یا نه ؟ اگه میشه یه فروشگاه مطمین تو دوبی بهم بگید که 100% ازش بگیرم راحت بتونم مطمین باشم که فالکونه چون بیشتر جاها توی دوبی روی باکس زده 175 وات اما تاریخش 6/2007 چی کار کنم ؟ Elite هم میخوام بگیرم 100%

همینه ! چون انگلیسی بر عکس خونده میشه ! الان اینی که پدرام جان نوشتن مثلا میشه ماه 11 !
مطمئنی اینجوری نبود ؟
برای دانلود ترلر موزیک و ... باید پول داد یا مردم آپلود میکنن؟
من یه مودم بی سیم دارم تو اتاقمه ولی تلویزیونم توی سالن وسیله ای هست که بتونم وایرلس کار کنم؟
اینترنت من شاتل 192 kb هست به 360 وصل شه سرعتش تغییری نمیکنه؟
میشه مموری آرکید رو به pc وصل کرد و فایل هاشو پاک کرد یا اضافه کرد؟
حجم هر تریلر چقدره؟
پینگ من با این اینترنت چقدر خواهد بود؟
من شنیدم تو ایران بن می کنن؟
اوه:blushing:منظورت از آقا پیام کیه ؟