راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
یکی از دوستام داره میره مکه میخاستم ببینم اونجا 360 چنده ارزش داره که پول بدم بیاره ؟
اونجا چه رجیونی داره ؟ بگم چی بیاره ؟
چه مدل هایی تو مکه هست ؟ میشه قیمت تک تک شونو بزارید ممنون میشم جواب بدید فقط خیلی سریع اگه میشه.مرسی;)
مكه كه همچين مغازه اي نداره !!
تو مدينه داره , من خودم از مدينه گرفتم . 440 مدل اليت , پال .

سلام،
من می خوام بعد از امتحانات یعنی اواخر خرداد یه xbox 360 بگیرم.

مجبورم آرکید بگیرم چون محدودیت مالی دارم و 500 (با حساب دسته اضافه) نمیتونم خرج کنم.
1- از کجا بگیرم؟ یه جا بگین که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتی داشته باشه و ... مثلا nextgen خوبه؟

2- جایی قسطی نمیده احیانا؟ البته زیاد مهم نیست ولی اگه باشه خوبه.

3- کسی آرکید داره؟ ازش راضی هستین؟

4- با 256 mg memory چند تا سیو میشه کرد کافیه؟
من با مسئولین مایکروسافت مکاتبه کردم گفتن بجز هارد هیچ فرقی بین مدل های 360 نیست.

ممنون

1.می تونی از یکی از 3 فروشگاه زیر بگیری : NextGen,WestGame,PartoGames
2.دنبال قسطی نگرد...
3.الان اکثرا بچه ها Arcade دارن و فکر نمی کنم ناراضی بوده باشن...
4.بالای 15 تا بازی میشه...
بله درسته فقط فرش توی هارد هست و البته آرکید کابلش Composite هست برای تصویر.

خرید Xbox360

خیلی ممنون. اگر میشه آدرس و تلفن همه ی اینارو بنویسین؟

قیمت قیمتا تا آخر خرداد پایین نمیاد؟ راستی چرا ایران اینجوریه قیمت اصلی 350 $ هست اینجا 200-250 میکشن روش؟ تازه توی پک آرکید یه hdmi هم هست اما تو ایران ور میدارن جدا میفروشن.

یه سوال دیگه آرکید + دسته + 5 تا بازی = 530؟

ممنون

خیلی ممنون. اگر میشه آدرس و تلفن همه ی اینارو بنویسین؟

قیمت قیمتا تا آخر خرداد پایین نمیاد؟ راستی چرا ایران اینجوریه قیمت اصلی 350 $ هست اینجا 200-250 میکشن روش؟ تازه توی پک آرکید یه hdmi هم هست اما تو ایران ور میدارن جدا میفروشن.

یه سوال دیگه آرکید + دسته + 5 تا بازی = 530؟

ممنون

می تونی آدرس هاشون رو از سایت هاشون برداری :

PartoGames.Com
WestGame.IR
NextGen.IR

اینجا هزینه گمرکی،حمل و نقل،سود وارد کننده و سود فروشنده همگی روش میاد برای همین اینقدر قیمت های خوبی رو شاهد هستی :biggrin1:
در ضمن من پک Arcade رو آکبند آکبند باز کردم و کابل HDMI باهاش نبوده...

من يك مشكل دارم درباره ي كپي كردن اطلاعات از فلش مموري رو ي هارد xbox360 ،هر كاري ميكنم موزيك ،تصوير،و ... كپي نميشه روي هارد؟
يك سوال ديگه هم داشتم
ميشه براي xbox360 از اينترنت تم دانلود كرد؟يا اين كه تصوير پس زمينه رو عوض كرد؟

تم رو که از توی dashboard میشه رنگبندیو اینارو عوض کرد و والپیپر هم باید عکسو بریزی توی یه سی دی یا فلش یا هارد و... وصل کنی بعد بری توی قسمت مدیا داشبورد بعد pictures بعد انتخاب کن منبعو بعد عکسو انتخاب کن یه گزینه داره واسه wallpaper.

با اینکه هنوز 360 نگرفتم اطلاعاتم بالاست! :)

من يك مشكل دارم درباره ي كپي كردن اطلاعات از فلش مموري رو ي هارد xbox360 ،هر كاري ميكنم موزيك ،تصوير،و ... كپي نميشه روي هارد؟
يك سوال ديگه هم داشتم
ميشه براي xbox360 از اينترنت تم دانلود كرد؟يا اين كه تصوير پس زمينه رو عوض كرد؟

نمی تونی انتقال بدی.فکر کنم فقط عکس بشه انتقال داد.ویدئو نمیشه.موزیک هم باید فرمتش Audio باشه و روی CD زده باشی که وقتی توی XBox 360 میذاری Rip بشه...
بله توی Marketplace انواع Theme های بازی ها و فیلم ها رو گذاشته...

آقا ما آخر نفهمیدیم کدوم درایو از درایور های زیر بهتره؟؟؟
SAMSUNG
HITACHI
BENQ

Hitachi 79
BenQ
و ...
کلا Hitachi 79 قدرت و سرعت خیلی خوبی داره...

تم رو که از توی dashboard میشه رنگبندیو اینارو عوض کرد و والپیپر هم باید عکسو بریزی توی یه سی دی یا فلش یا هارد و... وصل کنی بعد بری توی قسمت مدیا داشبورد بعد pictures بعد انتخاب کن منبعو بعد عکسو انتخاب کن یه گزینه داره واسه wallpaper.

با اینکه هنوز 360 نگرفتم اطلاعاتم بالاست! :)

زیادم اطلاعاتت بالا نیست ولی خوب خوبه...رنگ بندی Theme عوض نمیشه.باید Theme های مختلف رو طبق سلیقه و علاقه از Marketplace دانلود کنی.
معلومه قبلا با XBox 360 یه نفر کار کردی... ;)

راستی من چه ریجنی بگیرم بهتره؟

قیمت هارد 20gb در ایران چنده؟

الان همه PAL و UC خرید می کنن.کلا رجیون ها هیچ فرقی با هم ندارن.UC برقش 110 هست و باید یه تبدیل 110 با 220 بخری براش که 15 تا 25 هزار تومان قیمتشه...
اما PAL برقش 220 هست و نیازی به تبدیل نداره...
بازی های PAL هم جدیدن زودتر از بقیه Realase میشه...

من با 360 دوستم کار کردم...

آخه من شنیدم بازی های پال تو ایران کمن.

راستی قیمت هارد رو نگفتید.

تو ایران میشه با live کار کرد؟
بازي هاي PAL قديم كم بودن ، ولي الان بازيهاش زياد شده!

هارد 20 گيگ 90 تومن فكر كنم باشه

ايرانو غير ايران نداره سرعتت بايد خوب باشه ، و از ديسك Full Stealth استفاده كني.

خداوکیلی فقط الیت
120 گیگ هارد داره کابل HDMI هم روش هست همه دنگو فنگو مخلفاتش هم هست رووش دیگه نمی خواد بری اضافش کنی :laughing:
ولی خداییش Arcade خوشگله ها :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or