راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مموري 256 براي سيو هم بعد يه مدت ممكنه كم بياد ، چه برسه اينكه دمو هم بخواي روش بريزي !

هارد 120 رو هم مخصوص كسايي كه مدام از MarketPlace ، دمو و ... دانلود ميكنن گذاشتن
سلام دوست عزیز
مرسی.ولی نگفتی مثلا چن تا بازی میشه روش سیو کرد؟
برای مرکز بازی مناسبه ؟

سلام به همگی دوستان مخصوصا Console جان که به خیلی از سوال های من جواب داده:love:
من میدونم که ماکروسافت پوینت چیه اما از کجا میشه خرید و در صورت خرید از لایو از امتیاز اون کم میشه دیگه؟؟یا اگه یه بار خریدی هیچی ازش کم نمیشه بعد از یه مدت باید شارژ کنی؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید.:love:
((((((((دعا کنید معدلم خوب شه به جمع شما بپیوندم:love:))))))))

مایکروسافت پوینت رو باید یا از XBox.Com بخری یا کارتش رو از فروشگاه هایی مثل West Game یا پرتو خرید کنی.25 تا عدد پشت این کارت ها هست که وقتی توی بخش Redeem Code وارد کنی به همون تعداد پوینت اضافه میشه به GamerTag.هیچی هم از امتیازهای گیمرتگ کم نمیشه.زمانی هم که XBox 360 می خری پوینت روش نداره باید بخری.

آخه رو جعبش هم نوشته Silver داخلشه.

کلا این اکانت Gold و Silver نه User و Pass و نه چیزی دارن که بخوان به صورت کارت یا هر چیزه دیگه ای توی پک باشن.شما وقتی به XBox Live وصل بشی بعد از انجام مراحل تنظیمان اینترنتت.وقتی Test Ok شد و بعد به XBox Live وصل شدی ازت سوال می کنه در باره این 2 نوع اکانت و بقیه مراحل رو میری که یکی از اکانت ها فعال بشه...

سلام
یه سوال در مورد هارد 360 داشتم.
میدونم که در360 برای اجرای بازی لازم نیست مث PS3 قسمتی از هاردو اختصاص بدی .
اینطورم که متوجه شدم رو هادش نمیشه چیز خاصی بغیر از آهنگ ریخت مثلا فیلمو انگار که نمیشه ریخت.
سیوهای بازی مثلا چگده جا میگیرن ؟
اگه یه ارکید بگیری با مموری 256 حدودا چن تا بازی میشه روش سیو کرد ؟
برای اینکه از پوینت خود استفاده کنی مثلا بری تم دان کنی و یا دموی بازیهارو حتما باید هارد داشته باشی ؟
اینکه در الایت 120 گیگ هارد داری به چه درد میخوره ؟
ممنون میشم جواب بدید.

فیلم رو می تونید با پرداخت مقداری پوینت از XBox Marketplace کرایه کنید که با کیفیت HD هم هستن.Save های بازی هم من دیدم بعضی هاشون بیش از 3-4 مگابایت حجم داشتن.
روی مموری 256 فکر کنم تا بیش از 15 تا بازی بتونی Save کنی.
هارد 120 رو برای کسایی گذاشتن که خیلی دانلود می کنن.مثلا یکی خیلی بازی های دمو و بازی های آرکید و ... ممکنه دانلود کنه یا خیلی بازی انجام بده که اینا خودشون جای زیادی رو اشغال می کنن.
من پشنهاد می کنم از مدل های هارد دار خرید کنی.مثلا یه Premium بخری که هارد 20 گیگابایتی داره.

راستی یه سوال دیگه:
پریمیوم ها فالکون هستن یا نه ؟
بیشتر به خاطر این میگم ارکید که فالکون هست .ارزششو داره هارد جدا بزنی به ارکید ؟
راستی برای بازی آنلاین حتما باید بازی اورجینال داشته باشی ؟
برای اجرای بازی اورجینال نباید دسگات کپی خور شده باشه؟
میشه مثلا 4 تا 360 رو به هم شبکه کنی و باهاش بازی کنی؟(یه چیز تو مایه های LAN توی کامپیوتر)

راستی یه سوال دیگه:
پریمیوم ها فالکون هستن یا نه ؟
بیشتر به خاطر این میگم ارکید که فالکون هست .ارزششو داره هارد جدا بزنی به ارکید ؟
راستی برای بازی آنلاین حتما باید بازی اورجینال داشته باشی ؟
برای اجرای بازی اورجینال نباید دسگات کپی خور شده باشه؟
میشه مثلا 4 تا 360 رو به هم شبکه کنی و باهاش بازی کنی؟(یه چیز تو مایه های LAN توی کامپیوتر)

همه کنسول های تاریخ جدید الان فالکون هستن.چه پرمیوم چه مدل های دیگه.
عزیز Premium هم با مادبورد فالکون راحت پیدا میشه.نیازی نیست مدل پایین تر بخری.
خیر نیازی به بازی اوریجینال نیست فقط باید همون بازی رایتی که داری Stealth Patch باشه.
نه نیازی نیست برای اجرای بازی اوریجینال کنسول کپی خور باشه.
بله میشه.از طریق بخش System Link بازی ها می تونید این کار رو انجام بدید.

سلام
یکی از دوستام داره میره مکه میخاستم ببینم اونجا 360 چنده ارزش داره که پول بدم بیاره ؟
اونجا چه رجیونی داره ؟ بگم چی بیاره ؟
چه مدل هایی تو مکه هست ؟ میشه قیمت تک تک شونو بزارید ممنون میشم جواب بدید فقط خیلی سریع اگه میشه.مرسی;)

آخرین ویرایش:
سلام
یکی از دوستام داره میره مکه میخاستم ببینم اونجا 360 چنده ارزش داره که پول بدم بیاره ؟
اونجا چه رجیونی داره ؟ بگم چی بیاره ؟
چه مدل هایی تو مکه هست ؟ میشه قیمت تک تک شونو بزارید ممنون میشم جواب بدید فقط خیلی سریع اگه میشه.مرسی;)

Region فقط PAL هست اونجا...
همه مدل های موجود هم باید پیدا بشه.قیمتش هم یه مقدار فکر می کنم بیشتر از دوبی باشه ولی باز هم قیمتش پایین تر از ایران هست.مدل Premium یا Elite خوبه...

سلام.
الان همه ي 360هاي الايت كه برد شون فالكون هست درايوشون هم بنكيو هست؟اگر بخوايم هيتاچي باشه بايد چيكار كنيم.(منظورم تاريخ ساخت 2008 به بعد هست).

سلام.
الان همه ي 360هاي الايت كه برد شون فالكون هست درايوشون هم بنكيو هست؟اگر بخوايم هيتاچي باشه بايد چيكار كنيم.(منظورم تاريخ ساخت 2008 به بعد هست).

اولا که تاریخ 2008 برای الایت راحت پیدا نمیشه...
درایو Hitachi هم دیگه شانست باید در بیاد... ;)
اما خوب الان رو اکثر مدل ها BenQ هست.

الان الايتي كه شما از آقا پيام گرفتيد درايوش بنكيو هست ديگه.درسته؟مشكلي نداشته؟تو GTA چور بوده؟منظورم دير لودشدن تكسچرهاست.

بله BenQ هست.من حقیقتش مشکل خاصی با لود شدن تکسچر ها ندارم.1-2 مورد پیش اومده فقط... ;)

خرید Xbox360

سلام،
من می خوام بعد از امتحانات یعنی اواخر خرداد یه xbox 360 بگیرم.

مجبورم آرکید بگیرم چون محدودیت مالی دارم و 500 (با حساب دسته اضافه) نمیتونم خرج کنم.
1- از کجا بگیرم؟ یه جا بگین که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتی داشته باشه و ... مثلا nextgen خوبه؟

2- جایی قسطی نمیده احیانا؟ البته زیاد مهم نیست ولی اگه باشه خوبه.

3- کسی آرکید داره؟ ازش راضی هستین؟

4- با 256 mg memory چند تا سیو میشه کرد کافیه؟
من با مسئولین مایکروسافت مکاتبه کردم گفتن بجز هارد هیچ فرقی بین مدل های 360 نیست.

ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or