راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پدرام قیمت ها رو بت گفتم : premium 465
Arcade 370

من با خودم فکر کردم که اگه بره یک هارد دست دوم بگیره بهتر واسش در میاد. آخرش اینه که یک هدست هم می گیره.

اين Stealth Patch كه ميگن يعني چه؟خود ادم هم مي تونه تشخيص بده؟
تلفظ درستش استيلس پچ هست؟
اينجا جاش نيست ، ولي توضيح ميدم:cheesygri

استيلث پچ ، يه پچ هست كه هنگامي كه بازي رو از رو نسخه ي اورجينال كپي ميكنن ، با اون ادغام ميكنن تا ساختار ديسك رايتي مثل ديسك اورجينال بشه و هنگامي كه به لايو وصل ميشيد و بازي ميكنيد مايكروسافت با وجود استيلث پچ نميتونه تشخيص بده كه ديسك كپي هست. البته ديسك بايد 100% استيلث باشه در صورتي كه ديسك به صورت كامل Stealth نباشه ممكنه موجب بن شدن بشه!

پدرام قیمت ها رو بت گفتم : premium 465
Arcade 370

من با خودم فکر کردم که اگه بره یک هارد دست دوم بگیره بهتر واسش در میاد. آخرش اینه که یک هدست هم می گیره.

اگر هارد تا 80 هزار تومان پیدا کنید باز با 15 هزار تومان اختلاف هست که زیاد فرقی نداره... ;)
پیشنهاد من پرمیوم هست.

خوب، بالاخره چی شد؟ پدرام نظرت رو کدومه!

آرکید با هارد دست دوم و یک دسته میشه 470 تومان (می خواد مموریو بفروشه)
پریمیوم با یک دسته می شه 510

بعد اینکه هدست دست دوم الان چنده؟

بچه ها اگر کسی شماره تلفن آقا پیام (همونی که تو کاره X 360 ) رو داره بزاره تا بقیه هم استفاده کنن . :cheesygri

متشکرم

09177736568

توی فروشگاه مجازی که زیر مجموعه مباحث گوناگون هست تاپیک ایشون رو می تونید ببینید. ;)

خوب، بالاخره چی شد؟ پدرام نظرت رو کدومه!

آرکید با هارد دست دوم و یک دسته میشه 470 تومان (می خواد مموریو بفروشه)
پریمیوم با یک دسته می شه 510

بعد اینکه هدست دست دوم الان چنده؟

من کلا پیشنهادم پرمیوم هست.اما اگر پول نمیرسه همون آرکید با هارد دست دوم و یک دسته بخرید.
شما قیمت رو ببینی می فهمی ارزش 510 دادن رو داره چون باز هم شما هدست رو داری و کابل Component هم هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or