بخدا قیمت ها تو سایت نیستن اگه میشه برام در بیارین قیمت های تمامی مدل هارو
پرمیوم : 1150 درهم
آرکید : 850 درهم
قیمت ها رو ضربدر 255 کن قیمتش به تومان میشه...
البته درهم رو دست بالا حساب کردم.بخدا قیمت ها تو سایت نیستن اگه میشه برام در بیارین قیمت های تمامی مدل هارو
البته درهم رو دست بالا حساب کردم.این مشکلو 1کی دیگه از بچه هام داشت این کیت به دستت نمیخوره.من یه باطری پک از نکستجن خریدم هر چی وصلش میکنم فقط چراغه دسته چشمک میزنه
وقتی کابل و باطری هم با هم وصلن کار نمیکنه ولی وقتی باطری را در میارم و فقط کابل وصل باشه درست کار میکنه
لطفا راهنمایی کنید:confused:
من یه باطری پک از نکستجن خریدم هر چی وصلش میکنم فقط چراغه دسته چشمک میزنه
وقتی کابل و باطری هم با هم وصلن کار نمیکنه ولی وقتی باطری را در میارم و فقط کابل وصل باشه درست کار میکنه

سلام بچه ها
من میخاستم از یکی از دوستانم که در پشت شهرداری بو x 360 بگیرم اما به من گفت که CPU X 360 ها رو تو ایران عوض می کنن و CPU به درد نخر میندازن و زود میسوزه . اگه میشه یکی از دوستان ادرس و شماره ی اقا پیام رو بده . متشکرم :cheesygri
من هم همين مشكل رو داشتم.از nextgen هم خريدم.تو اين سايت هم مشكلمو مطرح كردم اما اينجا فقط سوالاتي از قبيل اينكه الايت چقدر هارد داره يا هيلو اديشن چه رنگيه رو بارها جواب ميدن.شماهمين مثلا اين 30 صفحه اخر اين تاپيكو بخون خندت ميگيره.هر چي اين مديران سايت ميگن بابا بريد اول اين راهنمايي كه نوشتيم بخونيد بعد بياييد اينجا سوال كنيد اما كو گوش شنوا.جالبه كه يه سريا هم همچين ميشينن مثلا تو يه صفحه سه دفعه يه سوال رو كه مثلا ميگه الايت چقدر هارد داره رو عين سه بار جواب ميدن.اونوقت ميگن تاپيك شد فلان صفحه....به به......به به.....من كلا دو تا مشكل داشتم يكي همين دسته كه رفتم پيش خود بچه هاي نكست جن گفتن ميلي امپر اين با دسته match نيست. ازم هم پس نگرفتن موند رو دستم.يكي هم اينكه توي وصل شدن به لايو از طريق dial up من مشكل MTU داشتم ولي اينجا فقط اين بحثها مطرحه كه الايت و هيلو فرقشو چيه. يادش به خير سال 85 اين تاپيك چه اطلاعاتي به ادم ميداد اما الان......البته اقا پدرام اينا انتقاد بود و گله........مخلص همه ........من یه باطری پک از نکستجن خریدم هر چی وصلش میکنم فقط چراغه دسته چشمک میزنه
من یه باطری پک از نکستجن خریدم هر چی وصلش میکنم فقط چراغه دسته چشمک میزنه

میخواستم ببینم 360 ای که میخوام بیارم قیمت هاش کاملاً درستن ؟
یعنی همون :
الایت : 1599 درهم
پرمیوم : 1150 درهم
آرکید : 850 درهم
هستن ؟
و اگه میشه قیمت هاش تو ایران هم بگید چنده که ببینم واقعا می ارزه که بخرم از دبی ؟
دقیقاً باید از کجا متوجه بشم که کنسولم مال سال 2007 به بعد که مشکل گرم شدن نداشته باشه ؟ وقتی میخوام برم دوبی باید چه اطلاعاتی برای خرید داشته باشم که سرم کلاه نره ؟
لوازمی که باید از دوبی بگیرم برای 360 ام چیا هستن ؟
و یک سوال اساسی گمرک شاملش میشه یا نه و میشه بگید قیمت گمرکش چنده ؟
قیمت های 360 تو ایران هم اگه میشه بگید
با تشکر
1- ارزون ترین قیمت هایی که من تا حالا تو ایران دیدم آرکید 370 تومان؛ پریمویم hdmi فالکون465 تومان.
2- تا اینجا که بچه ها به من گفتن هر نفر یک دونه می تونه بیاره بدون گمرگ
به اینجام یک سری بزن : http://www.oxogame.com/forum/viewtopic?pid=38041#p38041
در ضمن بچه ها خودم یک سوال دارم :
یک ارکید بگیری بعد واسش هارد و دسته بگیری بصرفه تر هست یا اینکه یک پریمیوم بگیری بعد یک دسته براش بگیری؟ با دلیل بگید بهم.
در ضمن مموری کارت آرکید خریدار داره یا نه (مصرفش چیه؟؟
2 تا سوال دیگم دارم :
Headset چنده؟
Ethernet Cable چنده؟
فقط باید کیفیت و جنس سیم خوب باشه.پس گمرک نمیخواد ؟
فقط یه سوال دیگه میخواستم بدونم HD-DVD میخوره ؟ ایا میشه وقتی کنسول بن میشه یعنی اینکه به هیچ وجه نمیتونی به لایو وصل بشی ؟ اصلا بن شدن یعنی چی از روی درایو میفهمن که بازی کپی تو دستگاه یا ؟
اگه میشه یکم راهنماییم کنید