راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بخدا قیمت ها تو سایت نیستن اگه میشه برام در بیارین قیمت های تمامی مدل هارو

الایت : 1599 درهم
پرمیوم : 1150 درهم
آرکید : 850 درهم

قیمت ها رو ضربدر 255 کن قیمتش به تومان میشه... ;) البته درهم رو دست بالا حساب کردم.

من یه باطری پک از نکستجن خریدم هر چی وصلش میکنم فقط چراغه دسته چشمک میزنه
وقتی کابل و باطری هم با هم وصلن کار نمیکنه ولی وقتی باطری را در میارم و فقط کابل وصل باشه درست کار میکنه
لطفا راهنمایی کنید:confused:

وقتی کابل و باطری هم با هم وصلن کار نمیکنه ولی وقتی باطری را در میارم و فقط کابل وصل باشه درست کار میکنه
این مشکلو 1کی دیگه از بچه هام داشت این کیت به دستت نمیخوره.
دسترم با خودت ببر تست کن ...

مارک کیتت چیه ؟

بذار داخل شارژ احتمال داره درست بشه... ;)

سلام بچه ها
من میخاستم از یکی از دوستانم که در پشت شهرداری بو x 360 بگیرم اما به من گفت که CPU X 360 ها رو تو ایران عوض می کنن و CPU به درد نخر میندازن و زود میسوزه . اگه میشه یکی از دوستان ادرس و شماره ی اقا پیام رو بده . متشکرم :cheesygri

سلام بچه ها
من میخاستم از یکی از دوستانم که در پشت شهرداری بو x 360 بگیرم اما به من گفت که CPU X 360 ها رو تو ایران عوض می کنن و CPU به درد نخر میندازن و زود میسوزه . اگه میشه یکی از دوستان ادرس و شماره ی اقا پیام رو بده . متشکرم :cheesygri

این دوست شما یا خیلی پرت بوده یا خواسته اذیتت کنه . اگه این کار رو میتونستن بکنن حتما ماکروسافت کنسولشو میداد تو ایران مونتاژ کنن :laughing:

میخواستم ببینم 360 ای که میخوام بیارم قیمت هاش کاملاً درستن ؟
یعنی همون :
هستن ؟
و اگه میشه قیمت هاش تو ایران هم بگید چنده که ببینم واقعا می ارزه که بخرم از دبی ؟
دقیقاً باید از کجا متوجه بشم که کنسولم مال سال 2007 به بعد که مشکل گرم شدن نداشته باشه ؟ وقتی میخوام برم دوبی باید چه اطلاعاتی برای خرید داشته باشم که سرم کلاه نره ؟

لوازمی که باید از دوبی بگیرم برای 360 ام چیا هستن ؟

و یک سوال اساسی گمرک شاملش میشه یا نه و میشه بگید قیمت گمرکش چنده ؟

قیمت های 360 تو ایران هم اگه میشه بگید

با تشکر

من هم همين مشكل رو داشتم.از nextgen هم خريدم.تو اين سايت هم مشكلمو مطرح كردم اما اينجا فقط سوالاتي از قبيل اينكه الايت چقدر هارد داره يا هيلو اديشن چه رنگيه رو بارها جواب ميدن.شماهمين مثلا اين 30 صفحه اخر اين تاپيكو بخون خندت ميگيره.هر چي اين مديران سايت ميگن بابا بريد اول اين راهنمايي كه نوشتيم بخونيد بعد بياييد اينجا سوال كنيد اما كو گوش شنوا.جالبه كه يه سريا هم همچين ميشينن مثلا تو يه صفحه سه دفعه يه سوال رو كه مثلا ميگه الايت چقدر هارد داره رو عين سه بار جواب ميدن.اونوقت ميگن تاپيك شد فلان صفحه....به به......به به.....من كلا دو تا مشكل داشتم يكي همين دسته كه رفتم پيش خود بچه هاي نكست جن گفتن ميلي امپر اين با دسته match نيست. ازم هم پس نگرفتن موند رو دستم.يكي هم اينكه توي وصل شدن به لايو از طريق dial up من مشكل MTU داشتم ولي اينجا فقط اين بحثها مطرحه كه الايت و هيلو فرقشو چيه. يادش به خير سال 85 اين تاپيك چه اطلاعاتي به ادم ميداد اما الان......البته اقا پدرام اينا انتقاد بود و گله........مخلص همه ........

1- ارزون ترین قیمت هایی که من تا حالا تو ایران دیدم آرکید 370 تومان؛ پریمویم hdmi فالکون465 تومان.
2- تا اینجا که بچه ها به من گفتن هر نفر یک دونه می تونه بیاره بدون گمرگ
به اینجام یک سری بزن : http://www.oxogame.com/forum/viewtopic?pid=38041#p38041

در ضمن بچه ها خودم یک سوال دارم :
یک ارکید بگیری بعد واسش هارد و دسته بگیری بصرفه تر هست یا اینکه یک پریمیوم بگیری بعد یک دسته براش بگیری؟ با دلیل بگید بهم.

در ضمن مموری کارت آرکید خریدار داره یا نه (مصرفش چیه؟؟

سلام خدمت همه دوستان،بیشتر سوالایی که اینجا مطرح میشه،خود اون سوال کننده میتونه با یکم تحقیق بیشتر جواب سوالاشو پیدا کنه،مثلا سوالایی که فلان چیز چنده؟
مثلا یکی از دوستان فعال به نام آقا پدرام مغازه که نداره بتونه قیمت بده،بهدشم وقتی تو خود سایت Xbox.com قیمت همه چیو نوشته دیگه این سوالا بی ارزش میشن،و در رابطه با اینکه قیمت ها در ایران فرق دارن هم بگم که خدا رو شکر آقای بل تلفن رو اختراع کرد،زنگ بزنید فروشگاهها قیمت بگیرید که یه قیمت درست هم دستتون اومده باشه،اگه یه ذره تو همین سایت هم جستجو کنید قیمتها رو میتونید پیدا کنید.یه سری مشکلات هم که برا دوستان پیش میاد تا خودت عینا نبینی و اونجا نباشی شاید نتونی حلش کنی چون ممکن بیش از یه دلیل داشته باشه.
مخلص همه
موفق باشید

پس گمرک نمیخواد ؟

فقط یه سوال دیگه میخواستم بدونم HD-DVD میخوره ؟ ایا میشه وقتی کنسول بن میشه یعنی اینکه به هیچ وجه نمیتونی به لایو وصل بشی ؟ اصلا بن شدن یعنی چی از روی درایو میفهمن که بازی کپی تو دستگاه یا ؟

اگه میشه یکم راهنماییم کنید

سلام
جالبه من هم مشکل مثل شمارو دارم
من باطری شارژخریدم که به یکی از دسته ها(که برای کنسول قبلیم پریمربود) وصل میشه ولی به دسته دوم که مال الایت هست وصل نمیشه:eek::eek:
شاید برد ساخت دسته های جدید با قدیمی ها فرق میکنه که بعضی از باطری هارو ساپورت نمیکنه!!ولی باز مطمعا نیستم که اینجوری باشه;)

یک ارکید بگیری بعد واسش هارد و دسته بگیری بصرفه تر هست یا اینکه یک پریمیوم بگیری بعد یک دسته براش بگیری؟ با دلیل بگید بهم.
Headset چنده؟
Ethernet Cable چنده؟

میخواستم ببینم 360 ای که میخوام بیارم قیمت هاش کاملاً درستن ؟
یعنی همون :
هستن ؟
و اگه میشه قیمت هاش تو ایران هم بگید چنده که ببینم واقعا می ارزه که بخرم از دبی ؟
دقیقاً باید از کجا متوجه بشم که کنسولم مال سال 2007 به بعد که مشکل گرم شدن نداشته باشه ؟ وقتی میخوام برم دوبی باید چه اطلاعاتی برای خرید داشته باشم که سرم کلاه نره ؟

لوازمی که باید از دوبی بگیرم برای 360 ام چیا هستن ؟

و یک سوال اساسی گمرک شاملش میشه یا نه و میشه بگید قیمت گمرکش چنده ؟

قیمت های 360 تو ایران هم اگه میشه بگید

با تشکر

قیمت های ایران حدودا 100 تا 150 یا بیشتر با دوبی تفاوت دارن.آرکید 420 به بالا.پرمیوم 480 به بالا.الایت هم 600 به بالا.
برای دیدن تاریخ دستگاه یه دریچه روی جعبه هست که از داخلش تاریخ پشت دستگاه معلومه و می تونی بخونیش که برای کی هست.برای این که تشخیص بدی فالکون هست روی لیبل روی جعبه باید عبارت 175w رو ببینی.
لوازم جانبی هم فکر کنم Intercooler و Play & Charge Kit خیلی به دردت بخوره.

1- ارزون ترین قیمت هایی که من تا حالا تو ایران دیدم آرکید 370 تومان؛ پریمویم hdmi فالکون465 تومان.
2- تا اینجا که بچه ها به من گفتن هر نفر یک دونه می تونه بیاره بدون گمرگ
به اینجام یک سری بزن : http://www.oxogame.com/forum/viewtopic?pid=38041#p38041

در ضمن بچه ها خودم یک سوال دارم :

باید قیمت ها رو دقیق بگیری و ببینی کدوم به صرفه تر هست.اما اگر بخوای از ایران و با این قیمت ها بگیری به صرفه تر این هست که یه پرمیوم بگیری.
آره خریدار هم داره.برای سیو بازی استفاده میشه...

2 تا سوال دیگم دارم :
Headset چنده؟
Ethernet Cable چنده؟

هدست من یه جا پرسیدم از نوع سیمی که با دستگاه هست 25000 تومان میدادن.
کابل Ethernet هم که توی بازار پر هست و فرقی با اصلیش نمی کنه... ;) فقط باید کیفیت و جنس سیم خوب باشه.

پس گمرک نمیخواد ؟

فقط یه سوال دیگه میخواستم بدونم HD-DVD میخوره ؟ ایا میشه وقتی کنسول بن میشه یعنی اینکه به هیچ وجه نمیتونی به لایو وصل بشی ؟ اصلا بن شدن یعنی چی از روی درایو میفهمن که بازی کپی تو دستگاه یا ؟

اگه میشه یکم راهنماییم کنید

شما اگر از دوبی 1 کنسول بیارید یا در اصل یک وسیله برقی باشه گمرک نمی خوره.
خیر HD-DVD نمی خوره چون درایوش جدا باید بخری HD-DVD.
وقتی بن میشی نمی تونی دیگه وارد محیط Live بشی.
زمانی که دیسک Stealth Patch نباشه ثبت و ضبط میشه و مایکروسافت در یه زمان نامعلوم شما رو بن می کنه... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or