راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تا اخر این ماه میگیرم(آرکید-فالکون:cheesygri)
فقط یه سوال مونده!
چه رجیونی بگیرم؟

مرسی

بین UC و PAL یکیشو انتخاب کن.UC برق 110 داره و PAL برقش 220 هست.برای UC باید یه تبدیل برق 110 به 220 بخری که 15 تا 25 هزار تومان قیمت داره.اما PAL نیازی نداره به این چیزا.
از نظر بازی هم فرقی نمیکنن.الان بازی هاشون با هم ریلیز میشه و راحت هم گیر میاد.از یه جایی مثل NextGen.IR می تونی خرید کنی که هر 2 رجیون رو داره.;)

تمام حجم نرم افزار ها و فریم ویر هایی که برای هک وفلش BenQ استفاده میشه و باید دانلود کرد مجموعا چقدر میشه؟
آموزشی از 12V هست؟

روی هم رفته چیزهایی که باید دانلود کنید 3 مگ بیشتر نیست.
آموزش 12 ولت هم توی سایت نیست.فقط X-Clamp و SM ;)

اگر جای غیر از تهران هستید که هیچ وگرنه چرا این همه دردسر میدی به خودتون! بحای اینکه 15 تومن بدید PCI I/O Controller Card - Via VT 6421 این رو بگیرید ببرید پیش یکی براتون 10 دقیقه ای کپی کنه دیگه. 15 تومن بیشتر نمیگیرن ;)
نوشته شده توسط kiya
تا اخر این ماه میگیرم(آرکید-فالکون)
فقط یه سوال مونده!
چه رجیونی بگیرم؟

مرسی
پدارم جون مثل همیشه کامل و دقیق توضیح دادن، دیگه مثل گذشته نیست الان اکثر فروشگاه ها تمام ریجن ها رو حمایت میکنن. فرق خاصی نداره. PAL بگیری 15 تومن پول برای تبدیل برق نمیدی.

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
دوستان آدرس فروشگاه و یه شماره تلفن از آقا پیام به من بدید

این تاپیکشون هست شماره رو هم توی آخرین پست اون تاپیک می تونید ببینید.الان دوبی هستن ایشون... ;) :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=72

روی هم رفته چیزهایی که باید دانلود کنید 3 مگ بیشتر نیست.
آموزش 12 ولت هم توی سایت نیست.فقط X-Clamp و SM ;)

با google یه جستجو کردم تا ببینم آموزشی برای 12V هست یا نه که به این صفحه برخوردم
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=3288

البته این لینک ف*ی*ل*ت*ر هست!!!:confused:
ولی از ف*ی*ل*ت*ر که رد شدم دیدم فروم BC هستش و آموزش 12V هست که توسط vbigdeli که بن شده بود گذاشته شده بود
حالا مورد تایید هست یا نه (آموزشش رو میگم) عملیه؟
این تاپیک دیگه تو فروم نیست؟
تو اسپویلر آموزش رو گذاشتم
سلام

چاکرم

بچه ها همون طور که میدونید،فن های داخل کنسول ایکس باکس،به طور اتوماتیک و با توجه به حرارت CPU تغییر پیدا می کنن،ولی خوب به حرارت GPU و خوده مادربرد توجهی نمی کنن،چون سنسور حرارتی فقط روی CPU هستش.

ابزار مورد نیاز:
2 عدد سیم 30 سانتی(ترجیحا سیم های مخصوص خطوط تلفن).
یک عدد هویه با لحیم

با کمک روش تصویری زیر که من 3 روز پیش استفاده کردم و در عرض 5 دقیقه انجام شدش،میتونید سرعت فن سمت راست یا چپ یا هر دو فن کنسول را به حداکثر سرعت برسانید.

توصیه من اینکه فقط یکی از فن ها را 12v کنید،چون سر و صدای کنسول خیلی بالا میره،البته فک نکنید که فن های 30 تومنی سر و صدا را افزایش نمیدن

سیم رنگ قرمز برای فن سمت چپ کنسول یا همون فن وسطی هستش.
سیم رنگ قهوه ای هم برای فن سمت راست یا همون فن بغلی کنسول هستش.

اولین کار:پس از باز کردن کنسول و DVD-Rom و کندن کابل های SATA و برق DVD-Rom,کابل برق فن ها را از کنسول دربیارید:

پس از جدا کردن کابل 4 پایی ای فن،میتونید با توجه به تفاسیری که خدمت شما عرض شد،یکی از فن ها یا حتی هر دو فن کنسول را به حالت حداکثر سرعت یا 12v دربیارید،بدین صورت که با بریدن سیم قهوه ای برای فن سمت راست و با بریدن فن سمت چپ برای فن چپ،آن را برای متصل کردن به یک منبع تغذیه برق 12v آماده کنید.

پس از بریدن کابل(های) برق فن،آن را به سیم های نازک به صورت زیر و با دست متصل کنید:

همان طور که در عکس معلومه،من فقط فن سمت راست کنسول را به حالت 12v درآوردم،ولی برای 12v کردن فن سمت چپ هم نیاز به متصل کردن سیم قرمز به یک سیم نازک دارید.

مرحله دوم:
در این قسمت باید سیم های نازک که به سیم های فن متصل شدن را به یک منبع تغذیه 12v دستگاه متصل کنید:

پس از لحیم کردن سیم های نازک که به فن متصل هستن،کار شما تمام شده است،دستگاه را ببندید و حالش را ببرید

====================
کنسول من مشکل حرارتی داره و ی بار خازنش سر همین داغ شدن ترکید.پس با افزایش سرعت فن یکی از فن ها،دستگاه خودتون را گارانتی کردید

این هم یک لینک دیگه برای همین موضوع که آقا طاهر لطف کردن و برای بنده ارسال نمودن:
http://www.llamma.com/xbox360/mods/360-12V-fan-Mod.htm

موفق باشید.

با google یه جستجو کردم تا ببینم آموزشی برای 12V هست یا نه که به این صفحه برخوردم
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=3288

البته این لینک ف*ی*ل*ت*ر هست!!!:confused:
ولی از ف*ی*ل*ت*ر که رد شدم دیدم فروم BC هستش و آموزش 12V هست که توسط vbigdeli که بن شده بود گذاشته شده بود
حالا مورد تایید هست یا نه (آموزشش رو میگم) عملیه؟
این تاپیک دیگه تو فروم نیست؟
تو اسپویلر آموزش رو گذاشتم
سلام

چاکرم

بچه ها همون طور که میدونید،فن های داخل کنسول ایکس باکس،به طور اتوماتیک و با توجه به حرارت CPU تغییر پیدا می کنن،ولی خوب به حرارت GPU و خوده مادربرد توجهی نمی کنن،چون سنسور حرارتی فقط روی CPU هستش.

ابزار مورد نیاز:
2 عدد سیم 30 سانتی(ترجیحا سیم های مخصوص خطوط تلفن).
یک عدد هویه با لحیم

با کمک روش تصویری زیر که من 3 روز پیش استفاده کردم و در عرض 5 دقیقه انجام شدش،میتونید سرعت فن سمت راست یا چپ یا هر دو فن کنسول را به حداکثر سرعت برسانید.

توصیه من اینکه فقط یکی از فن ها را 12v کنید،چون سر و صدای کنسول خیلی بالا میره،البته فک نکنید که فن های 30 تومنی سر و صدا را افزایش نمیدن

سیم رنگ قرمز برای فن سمت چپ کنسول یا همون فن وسطی هستش.
سیم رنگ قهوه ای هم برای فن سمت راست یا همون فن بغلی کنسول هستش.

اولین کار:پس از باز کردن کنسول و DVD-Rom و کندن کابل های SATA و برق DVD-Rom,کابل برق فن ها را از کنسول دربیارید:

پس از جدا کردن کابل 4 پایی ای فن،میتونید با توجه به تفاسیری که خدمت شما عرض شد،یکی از فن ها یا حتی هر دو فن کنسول را به حالت حداکثر سرعت یا 12v دربیارید،بدین صورت که با بریدن سیم قهوه ای برای فن سمت راست و با بریدن فن سمت چپ برای فن چپ،آن را برای متصل کردن به یک منبع تغذیه برق 12v آماده کنید.

پس از بریدن کابل(های) برق فن،آن را به سیم های نازک به صورت زیر و با دست متصل کنید:

همان طور که در عکس معلومه،من فقط فن سمت راست کنسول را به حالت 12v درآوردم،ولی برای 12v کردن فن سمت چپ هم نیاز به متصل کردن سیم قرمز به یک سیم نازک دارید.

مرحله دوم:
در این قسمت باید سیم های نازک که به سیم های فن متصل شدن را به یک منبع تغذیه 12v دستگاه متصل کنید:

پس از لحیم کردن سیم های نازک که به فن متصل هستن،کار شما تمام شده است،دستگاه را ببندید و حالش را ببرید

====================
کنسول من مشکل حرارتی داره و ی بار خازنش سر همین داغ شدن ترکید.پس با افزایش سرعت فن یکی از فن ها،دستگاه خودتون را گارانتی کردید

این هم یک لینک دیگه برای همین موضوع که آقا طاهر لطف کردن و برای بنده ارسال نمودن:

موفق باشید.

آموزش خوبیه اما برای اطمینان از همون لینک که گذاشته استفاده کن :

Code:

دوستان حقیقت داره که 360 های فالکون هم مشکل گرمایی دارند؟؟؟؟

این مادربورد هم گرم میشه اما نه اونقدری که بخوای بترسی.خیلی مطمئن تر از مادربورد های قبلیه...در ضمن شما با 12 ولت و SM می تونید دستگاه مطمئنی داشته باشید... ;)

این مادربورد هم گرم میشه اما نه اونقدری که بخوای بترسی.خیلی مطمئن تر از مادربورد های قبلیه...در ضمن شما با 12 ولت و SM می تونید دستگاه مطمئنی داشته باشید... ;)

میشه در مورد SM کمی توضیح بدین
میشه لینک آموزشش رو بذارید
کاراییش از 12V بیشتره؟
چقدر خرج داره؟ یعنی چند میگیرن تا SM کنن؟

میشه در مورد SM کمی توضیح بدین
میشه لینک آموزشش رو بذارید
کاراییش از 12V بیشتره؟
چقدر خرج داره؟ یعنی چند میگیرن تا SM کنن؟

این لینک آموزش...سوالاتش رو هم از صاحب تاپیک یعنی خلیل جان بپرس :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13816

ببخشید بعد از بازی باید این برق تبدیل 220 به 110 رو کشید؟؟؟؟
برای من 310 هست.
راستی من از این فنا (الیت) که کنارشون درجه حرارت کنسول رو مینویسه به نظرتون فن خوبی هست؟؟((بماند بعضی وقت ها درجه کنسولو 105 هم زده:eek:بعد خواموش کردن کنسوا یه 15 دقیقه ای فن کار میکنه بعد خواموش میکنه فکر کنم عدداش سرکاری باشه))
اما خواستم بدونم چون این لامپ این درجه خواموش نمیشه باید تراسو از برق بکشم یا نه ؟؟داغ نمیکنه--تراسو میگم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or