راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا اين 12 ولت كردن يعني چي؟
ايا من نياز دارم اين كار را بكنم؟
اي به كنسول ضرر نمي رسونه؟
با تشكر

یعنی این که فن های کنسول رو 12 ولت می کنی که سرعتشون بیشتر بشه و در نتیجه هوایی که تولید می کنه خنک تر باشه...
این بستگی به خودتون داره که بخواید 12 ولت کنید یا نه...
خیر اتفاقا باعث میشه کنسول گرمای زیاد نداشته باشه... ;)

بچه ها كسي ميدونه تفاوت سرعت لود بازي تو مدل Arcade با Premium (به علت وجود هارد ديسك) چقدر سريعتره؟
اگه بشه با يه مثال بگين مثلا تو GTA IV خيلي ممنون ميشم.

@qqqqq
چون ميخواستم ببينم تفاوت سرعت لود Premium با Arcade چقدره، چون Arcade به علت اينكه هارد نداره كند تر بازي رو لود ميكنه.

این قدر عجله نکن خبری نیست بازیا تموم نمی شن:cheesygri هر چی بیشتر عجله کنی کارت بیشتر گره می خوره.
نه آخه سپردم از دبی برام یه arcade بیارن تا 2 یا 3 هفته دیگه برام میارن و از اون جایی که وسط امتحان ها میرسه و من شهرستان هستم و آشنامون میاد تهران و قزوین نمیاد پس من باید بیام بگیرم و همون جا هم کپی کنم پس نهایتا نصف روز رو وقت دارم از این جهت پرسیدم

نه آخه سپردم از دبی برام یه arcade بیارن تا 2 یا 3 هفته دیگه برام میارن و از اون جایی که وسط امتحان ها میرسه و من شهرستان هستم و آشنامون میاد تهران و قزوین نمیاد پس من باید بیام بگیرم و همون جا هم کپی کنم پس نهایتا نصف روز رو وقت دارم از این جهت پرسیدم
این جوری فکر نمی کنم بتونی چون اونا هم سرشون شلوغه.باید بزاری اونجا بعد بری بگیری

@qqqqq
چون ميخواستم ببينم تفاوت سرعت لود Premium با Arcade چقدره، چون Arcade به علت اينكه هارد نداره كند تر بازي رو لود ميكنه.
نمی دونم ولی فکر نمی کنم اونقدر زیاد باشه که بخوای ملاک قرار بدی.شما که ADSL داری حداقل20 گیگ هارد رو لازم داری

این جوری فکر نمی کنم بتونی چون اونا هم سرشون شلوغه.باید بزاری اونجا بعد بری بگیری
من حد اکثر در حد اسمبل کردن یه کامپیوتر و این جور چیزا برمیام، خودم میتونم این کار رو بکنم؟ 12V چی نیاز به ابزار خاصی که نداره داره؟ اون رو هم میتونم خودم انجام بدم؟
حالا اگه بخوام بدم به اونا چی معمولا چه مدته تحویل میدن؟

والله من ADSL ندارم، چون فكر هم نميكنم به اين زودي بگيرم كه به Live برسه، گفتم اگه كسي منبعي داره كه مقايسه موثقي كرده باشه بين اين دو مدل، دونستنش خالي از لطف نيست.

با سلام پرتو الایت رجیون uرا 630000ت مده تاریخ تولیدش 11/2007 من دنبال الیتی می گردم که تاریخ تولیدش 2008 باشه در ضمن در فروشگاهی در توپخانه (پشت شهرداری)الایت رجیون u را 620000ت می فروختند به نظر من رجیون >pal به دلیل اینکه نیاز به تبدیل 110 به 220 نداره انتخاب عاقلانه تریه. اگر شما جایی را در تهران می شناسید که کنسول به تاریخ2008 می فروشن به من معرفی کنید با سپاس

با سلام پرتو الایت رجیون uرا 630000ت مده تاریخ تولیدش 11/2007 من دنبال الیتی می گردم که تاریخ تولیدش 2008 باشه در ضمن در فروشگاهی در توپخانه (پشت شهرداری)الایت رجیون u را 620000ت می فروختند به نظر من رجیون >pal به دلیل اینکه نیاز به تبدیل 110 به 220 نداره انتخاب عاقلانه تریه. اگر شما جایی را در تهران می شناسید که کنسول به تاریخ2008 می فروشن به من معرفی کنید با سپاس

صبر کن آقا پیام از دوبی جنس هاش رو بیاره.احتمال داره توی اجناس ایشون الایت 2008 پیدا بشه... ;)

من حد اکثر در حد اسمبل کردن یه کامپیوتر و این جور چیزا برمیام، خودم میتونم این کار رو بکنم؟ 12V چی نیاز به ابزار خاصی که نداره داره؟ اون رو هم میتونم خودم انجام بدم؟
حالا اگه بخوام بدم به اونا چی معمولا چه مدته تحویل میدن؟
کپی خور کردن واقعا اطلاعات خاصی نمی خواد،خودت میتونی،سخت ترین جاهاش واقعا پیدا کردن چیپست سازگار با 360 است که همون اول میتونی یه کارت PCI To SATA با چیپست VIA VT6421 بگیری،و همچنین مادر بوردی که قابلیت بوت شدن از usb رو داشته باشه که اگه ماله 2-3 سال پیش باشه اینم حله.
12V ولت کردن هم برای این کنسولهای جدید واجب نیست،می تونی بعدا که رفتی تهران انجام بدی.
زمان تحویل هم می تونی زنگ بزنی نکست جن بپرسی.
www.nextgen.ir

سلام
مادربرد من قديمي , sata هم نداره . براي كپي خور شدن چه كارتي بايد بگيرم ؟
اگه ميشه مدل و عكسشو بزارين .
اگه اين كارتي كه گفتين بگيرم حله ؟

سلام

این قطعه رو باید بخری :

PCI I/O Controller Card - Via VT 6421

با این 100% کار می کنه...

CX-VT6421A-2.jpg

سلام
80% حله;) بقیشم بوت کردن از رو usb هست که بازم کار مادر بورده و بیشتر مادر بوردا این کارو میتونن بکنن و یکم دقت و حوصله.
اسم این کارت رو جعبه هست و دقت کنید که حتما چیپستش مدل VIA VT6421 باشه،قیمتش هم از 13 تومن من دیدم تا 30 تومن که هیچ فرقی با هم ندارن.اینم از عکس:

2hz7sdy.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or