راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید بهد از بازی باید این برق تبدیل 220 به 110 رو کشید؟؟؟؟
برای من 310 هست.
راستی من از این فنا (الیت) که کنارشون درجه حرارت کنسول رو مینویسه به نظرتون فن خوبی هست؟؟((بماند بعضی وقت ها درجه کنسولو 105 هم زده:eek:بعد خواموش کردن کنسوا یه 15 دقیقه ای فن کار میکنه بعد خواموش میکنه فکر کنم عدداش سرکاری باشه))
اما خواستم بدونم چون این لامپ این درجه خواموش نمیشه باید تراسو از برق بکشم یا نه ؟؟داغ نمیکنه--تراسو میگم

بهتر هست تبدیل 110 به 220 رو هم بعد از بازی بکشی بیرون.این تبدیل ها بارها کار دست من دادن.حتی به مرحله آب کردن پریز برق هم میرسه.
در مورد دمای داخل دستگاه هم خیلی جدی نگیر اما گرمای داخل کنسول کم هم نیست. ;)

console يادم يه جا گفته بودى يه دستگاه آوردن پيشت برا كپى خور كردن اما بعد از انجام تمام مراحل بازى كپى اجرا نميكرد.من ميخوام بگم يه دونه از دوبى برام بيارن اينطورى نباشه.
راهى نيشت كه تشخيص داد درايو Benq هست؟آركيد ها همشون فالكونند ديگه؟آركيد تو دبى 200 هزار تومنه؟

مین من Elite Group NFORCE4-A939( http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pr...ailID=493&DetailName=Feature&MenuID=1&LanID=0
هست آیا برای کپی خور کردن میشه ازش استفاده کرد

Elite Group من با 2 تاش امتحان کردم نشده بود.اما چون این چیپست NForce 4 هست باید تست کنی.احتمال داره بشه باهاش کپی خور انجام داد.

console يادم يه جا گفته بودى يه دستگاه آوردن پيشت برا كپى خور كردن اما بعد از انجام تمام مراحل بازى كپى اجرا نميكرد.من ميخوام بگم يه دونه از دوبى برام بيارن اينطورى نباشه.
راهى نيشت كه تشخيص داد درايو Benq هست؟آركيد ها همشون فالكونند ديگه؟آركيد تو دبى 200 هزار تومنه؟

بله.این مشکل رو من دوستم امروز رفته بود NextGen پرسیده بود و طاهر گفته بوده که بعضی اوقات اینطوری میشه و دلیل خاصی نداره.در ضمن آرکید ها همه فالکون هستن و درایو BenQ.نگران این که BenQ یا Falcon درنیاد نباش.
توی دوبی آرکید 850 درهم هست که حدودا 217 تومان میشه. ;)البته Region PAL.

می خواستم بدونم ایا می شود بازیهای xbox دونفره بازی کرد یعنی بایک کنسول و دوته دسته مثلا بازی pes 2008 این قابلیت داره

بازی PES 2008 که 100% این قابلیت رو داره.حالش به همین 2 نفره بازی کردنشه...

بعضی از بازی ها هم قابلیت 2 نفره دارن از بخش Multiplayer که من مثلا توی Gears Of War تونستم اینطوری بازی کنم... ;)

ببخشيد ميخواستم بدونم قيمت مدل هاي مختلفxbox360دركشورهاي اروپايي مانندالمان چقدر است لطفا كمك كنيد

از اینجا می تونید قیمت توی هر کشوری رو ببینید(بعد از انتخاب کردن کشور) :

Code:
http://www.xbox.com/en-AE/ChangeLocale.htm

این هم بخش آلمان :

Code:
http://www.xbox.com/de-DE/

برای دیدن قیمت هر 3 مدل کافیه از بخش XBox 360 مدل ها رو انتخاب کنید و در صفحه بعد قیمت رو ببینید... ;)

1- اگر برد پریمویم لانچ باشه دیگه پشتش سوکت HD نداره. چه فرقی می کنه؟
2- اگر پریمیوم برا اوایل 2007 باشه صد در صد لانچه؟
3- یک پریمیوم برا اول 2007 5 ماهه، با 2 دسته، با یک فن، با 20 تا بازی چند میارزه؟
4- اگه فن 12 ولت شه بن می شیم (شایعاتی شنیدم)؟

این قیمتی که گفتی ثابته یا تغییر هم میکنه؟
اگه تغییر میکنه تابستون گرون تر هم میشه یا نه؟

بله ثابت هست.امکان داره ارزون تر بشه اما اصلا بالا نمیره.تابستون هم همین قیمته مگر این که مایکروسافت دوباره قیمت رو توی اروپا بیاره پایین.

1- اگر برد پریمویم لانچ باشه دیگه پشتش سوکت HD نداره. چه فرقی می کنه؟
2- اگر پریمیوم برا اوایل 2007 باشه صد در صد لانچه؟
3- یک پریمیوم برا اول 2007 5 ماهه، با 2 دسته، با یک فن، با 20 تا بازی چند میارزه؟
4- اگه فن 12 ولت شه بن می شیم (شایعاتی شنیدم)؟

بله پورت HDMI نداره اگر لانچ باشه.
2.بله 100% لانچ هست.
3.حدودا 350 هزار تومان می ارزه.
4.هنوز دقیق معلوم نیست که باعث بن میشه یا نه.اگر منبعش خارجی باشه مطمئن تر هست.

Elite Groupتوی دوبی آرکید 850 درهم هست که حدودا 217 تومان میشه. ;)البته Region PAL.
این قیمتی که پدرام جان دادن قیمت تو سایت رسمی است،و در دوبی مقداری پول عوارض و مالیات هم بهش اضافه میشه(البته تمام دینا اینجوریه و از قیمت تو سایت گرون تره)
بنده خودم که 1ماه پیش از دوبی برام آوردن حدود 1100 درهم شد که شاید اگه اون بنده خدا بیشتر میگشت ارزون تر هم بود ولی اینجوری که گفت از معتبرتین فروشگاههای Xbox بود و فکر کنم همونی باشه که مایکروسافت Recommand کرده.

این قیمتی که پدرام جان دادن قیمت تو سایت رسمی است،و در دوبی مقداری پول عوارض و مالیات هم بهش اضافه میشه(البته تمام دینا اینجوریه و از قیمت تو سایت گرون تره)
بنده خودم که 1ماه پیش از دوبی برام آوردن حدود 1100 درهم شد که شاید اگه اون بنده خدا بیشتر میگشت ارزون تر هم بود ولی اینجوری که گفت از معتبرتین فروشگاههای Xbox بود و فکر کنم همونی باشه که مایکروسافت Recommand کرده.

نه سعید جان دقیقا همین قیمت هست توی دوبی.البته پرمیوم ممکنه یه مقدار بالا باشه.من خودم به 3 جای مختلف زنگ زدم قیمت گرفتم.آشنا دوبی داشتم رفت قیمت گرفت.همه اینهو سایت هستن... ;)
فروشگاه هایی که تو لیست سایت XBox.Com هستن همه قیمت هاشون یکسان هست.
قیمت PAL ممکنه توی جاهای مختلف دنیا فرق کنه اما زمان خروج از اون کشور می تونی باقی پولت رو بگیری.

؟؟؟؟؟

سلام به همگی
من میخوام یک 360 بگیرم می خواستم از شما راهنمایی بگیرم
1- این طور که من متوجه شدم uc بگیرم بهتره آیا درسته؟؟؟
2- در بین مدل های پریمیو بگیرم بهتر یا آرکید ؟؟
3- این دوتا با هم چه فرقی دارن ؟؟
4 - پریمیو رو از چه تاریخی به بعد باید بگیرم که فالکون باشه؟؟
5 - قیمت پریمیو و ارکید الان چه قدر هست ؟؟
6- در مورد درایو اونها به چه نکاتی باید دقت کنم؟؟
متشکرم

سلام به همگی
من میخوام یک 360 بگیرم می خواستم از شما راهنمایی بگیرم
1- این طور که من متوجه شدم uc بگیرم بهتره آیا درسته؟؟؟
2- در بین مدل های پریمیو بگیرم بهتر یا آرکید ؟؟
3- این دوتا با هم چه فرقی دارن ؟؟
4 - پریمیو رو از چه تاریخی به بعد باید بگیرم که فالکون باشه؟؟
5 - قیمت پریمیو و ارکید الان چه قدر هست ؟؟
6- در مورد درایو اونها به چه نکاتی باید دقت کنم؟؟
متشکرم

1.نگاه کن یک کلام.هیچ فرقی بین UC و PAL و J نیست.قبلا بازی برای PAL کم میومد.ولی الان داره اول از همه براش عرضه میشه.هیچ فرقی نمی کنه کدوم رو بخری.اگر UC بخری باید 15 تا 25 تومان هم پول ترانس 110 به 220 رو بدی.اما اون 2 مدل دیگه این رو نیاز ندارن.اما خوب انتخاب با خودت هست.بین UC و PAL یکیش رو انتخاب کن.PAL بخری 25 تومان پول تبدیل رو هم نمی خواد بدی.
2.بین پرمیوم و آرکید من پرمیوم رو پیشنهاد می کنم.
3.پرمیوم هارد 20 گیگابایتی داره اما آرکید به جاش یه مموری 256 مگابایتی داره.در ضمن کابل کامپوننت رو پرمیوم داره اما آرکید نداره.فقط کامپوزیت داره آرکید.
4.نیاز نیست به تاریخ نگاه کنی الان اکثر فروشگاه ها فالکون دارن.ولی خوب 9/2007 یا 10/2007 به بعد همه اکثرا فالکون هستن.
5.قیمت ها مختلفه.آرکید از 430 هست تا 480.پرمیوم هم از 500 تا 550 یا 570.
6.در مورد درایو هم بگو می خوام BenQ باشه.اکثر فروشگاه ها هم BenQ هست درایو کنسول هاشون.

اگر خواستی الایت هم بخری PAL به قیمت 490 هم موجود هست تو بازار.با همون هارد 120 گیگابایتی،رنگ مشکی و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or