راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه مشکله پولی داری بی خیال، کنسولت مثله ساعت کار می کنه اگر فالکون باشه ها!ولی اگه مشکل نداری بخر گرما رو از کنسول می گیره اما دوستان میگن 12 ولته بهتره ولی فکر نمی کنم فالکون نیازی به 12 ولته کردن داره ولی اینتر کولر هیچی نکنه قیافه کنسولت رو قشنگ تر می کنه:biggrin1:

پدرام جان اینتر کولری که من دارم گرما و خاک رو از داخله کنسول به بیرون میده این که شما می گی یه مدل دیگه هست؟

اون اینترکولرت که حرف نداره :biggrin1:

منظورم از بد بودنش برای فن های خود اینترکولر بود... ;)

کپی خور کردن (اگه درایو BenQ باشه) و به جایی مثل نکست جن بده چقدر طول میکشه و چه مدته تحویل میدن؟ 12V کردن چی؟ اگر بیشتر از 1 روز طول میکشه جایی هست که 1 روزه تحویل بدن؟

کپی خور کردن (اگه درایو BenQ باشه) و به جایی مثل نکست جن بده چقدر طول میکشه و چه مدته تحویل میدن؟ 12V کردن چی؟ اگر بیشتر از 1 روز طول میکشه جایی هست که 1 روزه تحویل بدن؟

کار کپی خور کردن درایو بنکیو کلا با باز کردن دستگاه حدود 30 تا 45 دقیقه طول میکشه.
بهتر هست همون NextGen رو برای انجام این موارد انتخاب کنی. ;)

آقا من یک نفر را پیدا کردم برای من از دبی 360 بیاره فقط یک مشکل دارم نمیدونم بگم از کجا بفهمه که مین دستگاه falcon است . لطفا راهنمایی کنید .:biggrin1:
ELITE از اکتبر 2007 به بعد . مین فلکون و ریجن UC
. قیمت را چک کردم دیدم دبی بصرفه تر است مخصوصا 294 هزار تومن :biggrin1::biggrin1:

آقا من یک نفر را پیدا کردم برای من از دبی 360 بیاره فقط یک مشکل دارم نمیدونم بگم از کجا بفهمه که مین دستگاه falcon است . لطفا راهنمایی کنید .:biggrin1:
ELITE از اکتبر 2007 به بعد . مین فلکون و ریجن UC
. قیمت را چک کردم دیدم دبی بصرفه تر است مخصوصا 294 هزار تومن :biggrin1::biggrin1:

این برای تشخیص دادن فالکون :

vip2ti.jpg

در ضمن 1599 درهم برای الایت برای رجیون PAL هست نه برای UC.
همچنین درهم هم اینقدر ارزون نیست که 394000 تومان بشه.الان 250 تا 255 خرید و فروش میشه درهم...

بچه ها كسي ميدونه تفاوت سرعت لود بازي تو مدل Arcade با Premium (به علت وجود هارد ديسك) چقدر سريعتره؟
اگه بشه با يه مثال بگين مثلا تو GTA IV خيلي ممنون ميشم.

مموری XBox 360 رو نمیشه به PC وصل کرد اما اگر Kit مخصوص Transfer مربوط به XBox 360 رو بشه گیر آورد خیلی خوبه.البته شاید به کار شما نیاد که می خواید مموری رو بک آپ بگیرید.
البته کاراییش برای انتقال اطلاعات بین هارد های XBox 360 هست. ;)

Code:
http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/datamigration.htm

از این حرفا گذشته در حال حاضر راهی هست که من بتونم از مموریم backup بگیرم ؟

آقا من می خوام از مموری استیکم back up بگیرم.
نمی دونم چه جوری باید این کارو بکنم .
مثلاچه جوری می شه اطلاعات مموری رو روی هارد pc ریخت؟
هر کسی هر روشی بلده لطفا بگه .
شما از کجای مموریت می خوای بک آپ بگیری؟
مهمترین چیز احتمالا Save Game ها هستن دیگه نه؟ یا دیگه Profileها
به هر حال از هر دوی اینها میشه بک آپ گرفت.اگه همینان بگو تا بگم چطوری.

شما از کجای مموریت می خوای بک آپ بگیری؟
مهمترین چیز احتمالا Save Game ها هستن دیگه نه؟ یا دیگه Profileها
به هر حال از هر دوی اینها میشه بک آپ گرفت.اگه همینان بگو تا بگم چطوری.

آره منظور من دقیقا همینه . می خوام از save & profiles بک آپ بگیرم.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

آره منظور من دقیقا همینه . می خوام از save & profiles بک آپ بگیرم.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
خوب شما نیاز به یک هارد دارید،که بشه وصلش کرد به PC برای ماهایی که اون تبدیل مستقیم هارد360 به usb رو نداریم.
وقتی که هارد یا یک مموری دیگه به 360 وصل باشه و از قسمت Settings داشبورد برید داخل قسمت مموری،میتونید مموری خودتون رو انتخاب کنین و به مثلا به قسمت Game Save میرید،و روی هر کدوم که می خواین میزنین تا یک صفحه دیگه باز شه که یکی از option هاش Move هست،و بعد جایی رو که می خواین انتخاب کنید که اگر هارد باشه میتونید از رو هارد بعد از وصل کردن به PC یه بک آپ بگیرید و بعدا دوباره هارد رو به 360 وصل کنید و Game Save هارو ایندفعه برعکس از هارد به 360 Move کنید.اینجوری اگه پاک شدن اینا میشه دوباره هارد رو Restore کرد از رو PC و Game Save هارو برگردوند روی هارد و بعدا مموری.

سلام
یه چیز جالب اتفاق افتاده ( نمی دونم بگم مشکل یا اتفاق ) :cheesygri همون طوری که می دونید دستگاه اگه 12 V نباشه به طور بسیار فجیه زیرش داغ میشه واسه من هم همینطور بود ولی 1 الی 2 روزیه که بعد از 1 الی 2 ساعت خیلی کم تر داغ می کنه !!!!! واسه همه این طوریه یا واسه من این جور در اومده :laughing:

این قدر عجله نکن خبری نیست بازیا تموم نمی شن:cheesygri هر چی بیشتر عجله کنی کارت بیشتر گره می خوره.
بچه ها كسي ميدونه تفاوت سرعت لود بازي تو مدل Arcade با Premium (به علت وجود هارد ديسك) چقدر سريعتره؟
اگه بشه با يه مثال بگين مثلا تو GTA IV خيلي ممنون ميشم.
شما به چه چیزایی گیر میدیا.حتم الان دنباله تست 3D Mark و بنچ مارکشون هستی:cheesygri

سلام
یه چیز جالب اتفاق افتاده ( نمی دونم بگم مشکل یا اتفاق ) همون طوری که می دونید دستگاه اگه 12 V نباشه به طور بسیار فجیه زیرش داغ میشه واسه من هم همینطور بود ولی 1 الی 2 روزیه که بعد از 1 الی 2 ساعت خیلی کم تر داغ می کنه !!!!! واسه همه این طوریه یا واسه من این جور در اومده
اگه ایستاده می زاری سعی کن زیره پایه هاش چیزی بزاری که از زیره کنسول هم هوا جریان داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or