راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با کابل Ethernet ميشه 360 رو به PC وصل کرد اما فقط ميتوني فايلهايي رو که 360 ساپورت ميکنه و توي My Documents هستن ببيني که از طريق Media Sharing توي Media Playerهست.
ميشه کامل در مورد اتصال کابل Ethernet به کامپيوتر توضيح بدي و مراحلشو کامل بگي

ولي ميتوني هارد رو باز کني و وصل کني به PC که هم ميتوني چيزاي روشو برداري هم ميتوني روش فايل بريزي ولي فايلهايي که ميريزي 360 نميخونه چون روي هارد به صورت Encrypt شده هستن،فايلهايي هم که برميداري نميتوني Play کني. فقط به درد بک آپ گرقتن ميخوره.

چه طوري ميشه اين کارو کرد؟يعني MP3 هم اين جوري بريزي نمي خونه؟

تنها ميشه روي هارد از طريق گذاشتن Audio CD و Ripکردن Mp3 ريخت و يا دانلود کرد.
اين ريپ کردن چه جوره.ميشه بيشتر توضيح بدي.
ممنون

با سلام و درودمن طبق راهنمایی اشکان عزیز با فروشگاههای نکست جن .وست گیم . پرتو گیم تماس گرفتم ولی قیمتها خیلی متغیر بود.westgame:elite 680 region u/maxgame:700000 region uو فروشگاه partogame:600000region u تاریخ تولید 11/2007 و فروشگاه وست گیم 680000ت region u. فروشگاه های gameboyوiranxbox هم رجیونj only forjapanو pal را 600000 تومان میدادند . به نظر شما کدام رجیون بر دیگری برتری دارد دلیل شما چیست؟ ایا سیستم رنگlcdکهntsc pal است با رجیون pal کارایی بهتری دارد؟ با سپاس فراوان

دوستان یک سوال داشتم من میخوام برم کیش آیا اونجا قیمتها برای خرید مناسب است یا بیخیالش یشم .
میخواستم یک elite با مادربورد فالکون بگیرم . کسی از قیمتهای اونجا خبر دارد .:-"
تاریخ هم فکر کنم نوامبر 2007 به بعد گفته بودین .

من ایام عید اونجا بودم.
1 مغازه توی بازار پردیس 1 بود که سری جدید Xbox 360 premium داشت که 2 تا بازی و یه wireless controler اضافی داشت و مینش فالکون بود.
قیمتش هم 470 بود.البته آک بود و کپی خور هم باید می شد.
من اگه اون موقع پول داشتم حتما می خریدم.چون همون wireless controlerش 45 تومنه.

الان arcade دسته دوم پال چنده؟
با سلام و خوشآمد گويي به شما از طرف بچه هاي گل بازي سنتر،
Arcade چون تازه اومده، دست دومش زياد پيدا نميشه و مسلما مثله هر جنس دست دوم ديگه، قيمتش توافقيه.
نوش حدود 400 تومنه، خودت ببين دست دومش چند در مياد كه البته دست دوم 360 به هزار پارامتر بستگي داره، سه چراغ داده يا نه، فالكونه يا نه، درايوش بنكيو هست يا نه و قص الي هذا.

با سلام و درودمن طبق راهنمایی اشکان عزیز با فروشگاههای نکست جن .وست گیم . پرتو گیم تماس گرفتم ولی قیمتها خیلی متغیر بود.westgame:elite 680 region u/maxgame:700000 region uو فروشگاه partogame:600000region u تاریخ تولید 11/2007 و فروشگاه وست گیم 680000ت region u. فروشگاه های gameboyوiranxbox هم رجیونj only forjapanو pal را 600000 تومان میدادند . به نظر شما کدام رجیون بر دیگری برتری دارد دلیل شما چیست؟ ایا سیستم رنگlcdکهntsc pal است با رجیون pal کارایی بهتری دارد؟ با سپاس فراوان

چون دستگاه 360 به صورت Free REgion نيست، بايد بازي شما با دستگاهت همخواني داشته باشه و چون بازي هاي UC و PAL بيشتر هستد (و انگليسي هستن! بازيهاي J ممكنه ژاپني باشن) به نظر من يه Premium U/C بگير، اگه پول اضافه داري هم Elite بگير.

الان arcade دسته دوم پال چنده؟

دست دوم باید از توی بازارچه همین سایت پیدا کنی که فکر نمی کنم باشه.اما دست دوم تمیزش 250-300 تا 350 قیمتش هست.

UC بگیری بهتر هست.الان دوستان اکثرا UC خرید می کنن.پرتو هم قیمتش خیلی خوبه می تونی از پرتو بگیری.
در ضمن وقتی TV شما این 2 تا رجیون رو داره یعنی هم NTSC که همون UC باشه رو پشتیبانی می کنه هم PAL.

من ایام عید اونجا بودم.
1 مغازه توی بازار پردیس 1 بود که سری جدید Xbox 360 premium داشت که 2 تا بازی و یه wireless controler اضافی داشت و مینش فالکون بود.
قیمتش هم 470 بود.البته آک بود و کپی خور هم باید می شد.
من اگه اون موقع پول داشتم حتما می خریدم.چون همون wireless controlerش 45 تومنه.

این مدل اسمش Limited Edition هست.XBox 360 من همین مدل بود.

ميشه کامل در مورد اتصال کابل Ethernet به کامپيوتر توضيح بدي و مراحلشو کامل بگي

چه طوري ميشه اين کارو کرد؟يعني MP3 هم اين جوري بريزي نمي خونه؟

اين ريپ کردن چه جوره.ميشه بيشتر توضيح بدي.
ممنون
والا همه اینارو میتونی با یه کم سرچ تو فریوم های خارجی پیدا کنی تو سایت خود XBOX هم Media Sharing توضیح داده.باید تو Windows Media Player 11 روی فلش زیر Library کلیک کنی و بری تو قسمت Media Sharing و اگر XBOX با کابل Ethernet وصل باشه اونجا میاد و انتخابش میکنی،بعد از تو 360 میری قسمت Media و مثلا رو Pictures میزنی و از اونجا کامپیوترتو انتخاب میکنی و My Documents رو برات میاره.
همه اینا منوط به وصل بودن 360 به Pc است که با کابل Crossover یا همون P2P باید وصل شن و IP هم باید تنظیم باشه،که آموزش این کارا تو همین سایت هم هست.
برای مطمئن شدن از تنظیم IP هم میتونی تو Network Settings در 360 Test Media Connection رو بزنی.
شما MP3 به طور مستقیم نمیتونی رو 360 بریزی،ولی اگه Audio CD بذاری میتونی به MP3 تبدیل کنی و بریزی رو هارد که اصطلاحا بهش Rip کردن میگن.
باز کردن هارد هم که فایده زیادی نداره و کار سختی نیست ،فقط در دو مرحله باید 8تا پیچ باز کنی تا به پورتهای هارد برسی ولی خطر این وجود داره که دیگه هارد توسط 360 شناخته نشه.
شما Audio CD بذار تو 360 خودت میفهمی که چجوری میشه Rip کرد،موقع Playکردن دیسک یه جا مینویسه Rip که بزنی دیگه بقیه مراحل کاری نداره.

پدرام جان،
من بايد يه تبديل هم به سر كابل VGA بزنم ديگه، درسته؟ قيمتش چنده؟

اون تبدیل 2 سر مادگی که یکی از دوستان گذاشته بود رو باید بگیری که من قیمتش رو ندارم.توی همون پستی که دادن ایشون قیمت هم فکر کنم گفته باشن.

يه نكته در مورد تصوير 360 رو مونيتور، مونيتور من تا 1024x768 بيشتر ساپورت نميكنه، ميخواستم ببينم اون رزولوشني كه به صورت Wide در مونيتور من نشون داده ميشه (بالا و پايينش كادر مشكي هست، Letter Box هم ميگن بهش فك كنم) چه روزولوشني هست (مسملما 720p نيست چون اون 1280x720 هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or