راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

يه نكته در مورد تصوير 360 رو مونيتور، مونيتور من تا 1024x768 بيشتر ساپورت نميكنه، ميخواستم ببينم اون رزولوشني كه به صورت Wide در مونيتور من نشون داده ميشه (بالا و پايينش كادر مشكي هست، Letter Box هم ميگن بهش فك كنم) چه روزولوشني هست (مسملما 720p نيست چون اون 1280x720 هست)
شما مانیتورت روی هر رزولوشنی که هست مانیتور با وجوده Letter Box همون کیفیتت رو بهت میده فقط یه سری پیکسل ها خالی می مونه و الا کیفیت هیچ تفاوتی با زمانی که فول اسکرین هست نمی کنه فقط تصویر یه خورده کوچیک تره از تصویره مانیتور های واید چون فشرده شده.مانیتور های واید از تمام صفحه استفاده می کنن ولی شما ازبیشتر صفحه استفاده می کنین.به قوله یکی از دوستان این جوری خیلی بهتره آدمو یاده فیلمای با کیفیت میندازه. کلا به آدم فاز میده(وقتی ادم LCD نداره این جوری باید حال کنه دیگه:biggrin1:من خودمو می گم نه دوستمون رو...;))
این چیزیه که من تصور می کنماگر اشتباهه دوستان بگن

باتری ها هم تقلبی شدن. سونی 3600 گیرتون امد بخرید. از هیچی بهتره
وقتی روی یه دوربین عکاسی ساخته ژاپن میزنن و توی چین ساخته میشه، از این دیگه چه توقعی میشه داشت.
تازه من یه رفیق دارم اونجا می گفت جنسایی مثله این جنسا وارده ژاپن میشه با عنوان ساخت ژاپن.ژاپنیا دیگه وقت ندارن این چیزا رو بزنن.ولی از حق نگذریم کاره چینیا هم خوبه ها
3600 هم خالی بندی .4600 هم وجود داره که همه همون 3000 هستند .فقط قیمتتاش بیشتره

اون تبدیل 2 سر مادگی که یکی از دوستان گذاشته بود رو باید بگیری که من قیمتش رو ندارم.توی همون پستی که دادن ایشون قیمت هم فکر کنم گفته باشن.
من 2 تومن گرفتم ولی فکر نمی کنم 500 یا 1000 بیشر باشه

آخرین ویرایش:
qqqqqqqqqqqqqqq جان،
نميشه آخه، نميشه برادر من، نميشه عزيز من!
بازي اي كه رزولوشن اش 720p هست پس روي مونيتور بنده كه ماكزيممش 1024 در 768 هست، به چه روزولوشني بالاخره نمايش داده ميشه؟

همه اینا منوط به وصل بودن 360 به Pc است که با کابل Crossover یا همون P2P باید وصل شن و IP هم باید تنظیم باشه،که آموزش این کارا تو همین سایت هم هست.
این کابله Crossover چیه؟این IP چیه و چه طور میشه تنظیمش کرد؟لینکه آموزشم می تونی بزاری.
بازی هایی رو که رویه هارد هستش میشه روی یه کنسوله دیگه ریخت؟
در ضمن چه طور می تونم دسته های 360 رو به پی سی بزنم؟کارته وایر لس می خواد؟قیمتش چنده؟

آخرین ویرایش:
qqqqqqqqqqqqqqq جان،
نميشه آخه، نميشه برادر من، نميشه عزيز من!
بازي اي كه رزولوشن اش 720p هست پس روي مونيتور بنده كه ماكزيممش 1024 در 768 هست، به چه روزولوشني بالاخره نمايش داده ميشه؟
اسمه کاربریم qqqqq هستش نه بیشتر و نه کمتر!
آقای test84 من که نگفتم مانیتوره شما 720 پیکسل نشون میده.کی گفته بازیای واید 720 پیکسلن.بازی هر رزولوشنی مانیتورتون ساپورت کنه اجرا میشه .درسته که شما 720 توی تنظیمات انتخاب می کنین این دلیل نمی شه که همون رزولوشنه 720 به شما بده

توی تاپیک دیگه گفته شد قیمت ارکید تو دوبی 220 ه
مطمئنین ؟ چون قیمت اصلیش 280 دلاره

گرون گفتی :biggrin1: ...
توی دوبی رجیون PAL به فروش میرسه به صورت انبوه که قیمتش هم تازگی کاهش پیدا کرده.توی دوبی قیمت XBox 360 Arcade با رجیون PAL دقیقا 216750 هست که رندش کنیم میشه 217000 تومان.اون که 280 دلار هست برای UC باید باشه... ;)
قیمت های اصلی XBox 360 توی دوبی رو می تونید توی بخش امارات متحده عربی سایت XBox.Com ببینید.

Code:
http://www.xbox.com/en-AE/

این کابله Crossover چیه؟این IP چیه و چه طور میشه تنظیمش کرد؟لینکه آموزشم می تونی بزاری.
بازی هایی رو که رویه هارد هستش میشه روی یه کنسوله دیگه ریخت؟
در ضمن چه طور می تونم دسته های 360 رو به پی سی بزنم؟کارته وایر لس می خواد؟قیمتش چنده؟
کابل Ethernet بر دو نوع Straight و Crossover هست که فرقشون در نقشه سیم هاشون هست که اگه تو مغازه بخوای بخری باید بگی که از این نوع می خوام.
IP آدرس اینترتنی یا شبکه ای هر دستگاه هست.
من خودم از روش IP دستی استفاده کردم مثلا 192.168.0.1 برای PC و 192.168.0.2 برای 360،و Subnet Mask هم باید یکی باشه که معمولا 255.255.255.0 میزارن،به همین راحتی،تورو خدا دیگه نگو تو PC چجوری IP تنظیم کنم;)
بازیهارو از نظر عملی میشه از تو هارد پیدا کرد و جابه جا کرد ولی اینکه رو دستگاه دیگه کار کنه یا نه نمیدونم دوستان اگه میدونن بیشتر راهنمایی کنن(خودم فکر کنم نتونه بخونه چون کدگذاری(Encrypt) حاصی داره)
سوال سوم هم 100% پدرام جان میدونه:biggrin1:من میترسم که اطلاعات اشتباه بدم.

:laughing:بچه ها من بالا خره xbox خريدم.
يعني نخريدم.يكي از فاميل ها از تهران فرستاد به همراه 10 تا بازي.
همه چيش فوله.
از يك دسته اضافي تا play & charge kit. قيمتشم نپرسيدم بعد بابام حساب ميكنه. من هم قيمتشو نمي پرسم. نمي خوام بدونم سرم كلاه رفته يا نه.
دوربينم رو كه يكي برده معلوم نيست كي مي خواد برگردونه(شايدم برداره برا خودش!!!)اما اگه موبايل خريدم(انشاا... صد سال ديگه)يك عكس به همراه تمام وسايل مي ذارم .

با تشكر

:laughing:بچه ها من بالا خره xbox خريدم.
يعني نخريدم.يكي از فاميل ها از تهران فرستاد به همراه 10 تا بازي.
همه چيش فوله.
از يك دسته اضافي تا play & charge kit. قيمتشم نپرسيدم بعد بابام حساب ميكنه. من هم قيمتشو نمي پرسم. نمي خوام بدونم سرم كلاه رفته يا نه.
دوربينم رو كه يكي برده معلوم نيست كي مي خواد برگردونه(شايدم برداره برا خودش!!!)اما اگه موبايل خريدم(انشاا... صد سال ديگه)يك عكس به همراه تمام وسايل مي ذارم .

با تشكر
مباركه، حواست باشه اگه كنسول نيست سه چراغ نشي، درست باهاش تا كن
جيگر منو ميخواي خون كني كه خريد كنسولم كنسل شد؟
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

گرون گفتی :biggrin1: ...
توی دوبی رجیون PAL به فروش میرسه به صورت انبوه که قیمتش هم تازگی کاهش پیدا کرده.توی دوبی قیمت XBox 360 Arcade با رجیون PAL دقیقا 216750 هست که رندش کنیم میشه 217000 تومان.اون که 280 دلار هست برای UC باید باشه... ;)
قیمت های اصلی XBox 360 توی دوبی رو می تونید توی بخش امارات متحده عربی سایت XBox.Com ببینید.

Code:
http://www.xbox.com/en-AE/

خوب اینجوری آدم بره دوبی بیاره ارزونتر در میاد
302.gif

آقا من می خوام از مموری استیکم back up بگیرم.
نمی دونم چه جوری باید این کارو بکنم .
مثلاچه جوری می شه اطلاعات مموری رو روی هارد pc ریخت؟
هر کسی هر روشی بلده لطفا بگه .

آخرین ویرایش:
چراااا:eek::(

:(
برای ارکید کولر نگیرم اشکال داره؟
اخه میگین و میگن که مشکل گرمایی نداره!

مرسی

خیر نیازی نیست اما استفاده از اینترکولر هم بد نیست.ولی یه مدت استفاده کن اگر دیدی داغ می کنه 12 ولتش کن.

خوب اینجوری آدم بره دوبی بیاره ارزونتر در میاد
302.gif

بله دوست عزیز.توی ایران هم 1000 تا چیز میز روش می خوره که اینقدر گرون میشه.

آقا من می خوام از مموری استیکم back up بگیرم.
نمی دونم چه جوری باید این کارو بکنم .
مثلاچه جوری می شه اطلاعات مموری رو روی هارد pc ریخت؟
هر کسی هر روشی بلده لطفا بگه .

مموری XBox 360 رو نمیشه به PC وصل کرد اما اگر Kit مخصوص Transfer مربوط به XBox 360 رو بشه گیر آورد خیلی خوبه.البته شاید به کار شما نیاد که می خواید مموری رو بک آپ بگیرید.
البته کاراییش برای انتقال اطلاعات بین هارد های XBox 360 هست. ;)

Code:
http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/datamigration.htm

برای ارکید کولر نگیرم اشکال داره؟
اخه میگین و میگن که مشکل گرمایی نداره!

مرسی
اگه مشکله پولی داری بی خیال، کنسولت مثله ساعت کار می کنه اگر فالکون باشه ها!ولی اگه مشکل نداری بخر گرما رو از کنسول می گیره اما دوستان میگن 12 ولته بهتره ولی فکر نمی کنم فالکون نیازی به 12 ولته کردن داره ولی اینتر کولر هیچی نکنه قیافه کنسولت رو قشنگ تر می کنه:biggrin1:

اینترکولر اینقدر هم که فکر می کنید بد نیست.یکی از بدی هاش می تونه گرفتن گرد و خاک و رطوبت باشه که خیلی بد هست.12 ولت کردن مطمئنا تاثیرش بیشتر هست.
پدرام جان اینتر کولری که من دارم گرما و خاک رو از داخله کنسول به بیرون میده این که شما می گی یه مدل دیگه هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or