البته پدارم جان کیفیت دیسک NG بهتر از پرتو هست و واسه همین فکر کنم گرون تر میده!
بله 100%.من منظورم با کنسول هاشون بود نه دیسک.
پرتو HP استفاده می کنه...

البته پدارم جان کیفیت دیسک NG بهتر از پرتو هست و واسه همین فکر کنم گرون تر میده!

ببخشید نگفتید حد اکثر هزینه پست از دبی به اینجا چقدر میشه ها؟!
برای کمک به بحث دوستان بگم که من آخرین سری که از NG خرید کردم دیسکاش Aone بود حالا دیگه نمیدونم Aone بهتره یا HPبله 100%.من منظورم با کنسول هاشون بود نه دیسک.
پرتو HP استفاده می کنه...![]()
شک نکن دیسک Aone کیفیت بهتری نسب به HP دارنبرای کمک به بحث دوستان بگم که من آخرین سری که از NG خرید کردم دیسکاش Aone بود حالا دیگه نمیدونم Aone بهتره یا HP

پرتو HP استفاده می کنه...![]()
احتمالا hp نباشه چون من پرسیدم Hp هست ؟ یادم نیست گفت نه یا اره ولی گفت یه دیسک هایی هست که انحصاری شرکت خود ما هستش و فقط تو ایران ما داریمش ( اخرش نگفت اسم دیسک ها چیه :cheesygri )
یعنی انقدر سوالم سخت بود
برای کمک به بحث دوستان بگم که من آخرین سری که از NG خرید کردم دیسکاش Aone بود حالا دیگه نمیدونم Aone بهتره یا HP
شک نکن دیسک Aone کیفیت بهتری نسب به HP دارن![]()
من 360 رو بدون تبديلي به تلويزيون وصل كردم رنگي نشون نميده
باتبديل هم تست كردم ولي فايده اي نداشت بازم سياه سفيد نشون ميده
شنيدم يه سري تبديل ps2هست كه سر راه فيش أنتن قرار ميدند و رنگي نشون ميده ميخواستم ببينم واسه 360 هم هست يا نه
تورو خدا كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز این تبدیلای که میگی(اگه همونی باشه که من فکر میکنم)خیلی وقته که اومده و دو تا ورودی داره که یکیش تصویر و فقطم یکی ماله صدا داره یعنی صدا مونو میشه تازه اگه تبدیل 2به1 بذاری،و اون طرفش یه خروجی داره که می خوره به فیش آنتن تلویزیون و تصویرو میفرسته رو TV که باید سرچ کنی و مثل یه کانال معمولی پیداش کنی که هیچ تضمینی نیست که رنگی نشون بده،من خودم PS2 که بهش وصل میکردم بعضی بازیارو سیاه سفید نشون میداد.من 7-8 سال پیش خریدم حدود 4-5 تومن.الان شاید پیشرفته ترش اومده باشهمن 360 رو بدون تبديلي به تلويزيون وصل كردم رنگي نشون نميده
باتبديل هم تست كردم ولي فايده اي نداشت بازم سياه سفيد نشون ميده
شنيدم يه سري تبديل ps2هست كه سر راه فيش أنتن قرار ميدند و رنگي نشون ميده ميخواستم ببينم واسه 360 هم هست يا نه
تورو خدا كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام خدمت دوستان
خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
ممنون از راهنمایی تون