راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

احتمالا hp نباشه چون من پرسیدم Hp هست ؟ یادم نیست گفت نه یا اره ولی گفت یه دیسک هایی هست که انحصاری شرکت خود ما هستش و فقط تو ایران ما داریمش ( اخرش نگفت اسم دیسک ها چیه :cheesygri )

بله مثل این که HP نیست.امروز خودم از جناب عسگری پرسیدم.البته هر کاریش کردم نگفت چی هست دیسک ها.
لازم هست یه دیسک رو بخری ببینی مارکش چیه... :biggrin1:

یعنی انقدر سوالم سخت بود

دوست عزیز این سوال شما سخت نیست.اما وقتی کسی خبر نداره نمی تونه بی خودی هم جوابی به شما بده که بعد بر اثر اشتباه توی قیمت دادن ازش ناراحت بشید.

برای کمک به بحث دوستان بگم که من آخرین سری که از NG خرید کردم دیسکاش Aone بود حالا دیگه نمیدونم Aone بهتره یا HP

Next Gen یه مدت زیادی هست که Aeon استفاده می کنه.

شک نکن دیسک Aone کیفیت بهتری نسب به HP دارن;)

این که 100%.اما Parto اگر روی این دیسک های HP میزد به این خاطر بود که بازی ها رو ارزون بده.

من 360 رو بدون تبديلي به تلويزيون وصل كردم رنگي نشون نميده
باتبديل هم تست كردم ولي فايده اي نداشت بازم سياه سفيد نشون ميده
شنيدم يه سري تبديل ps2هست كه سر راه فيش أنتن قرار ميدند و رنگي نشون ميده ميخواستم ببينم واسه 360 هم هست يا نه
تورو خدا كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنيدم يه سري تبديل ps2هست كه سر راه فيش أنتن قرار ميدند و رنگي نشون ميده ميخواستم ببينم واسه 360 هم هست يا نه

توی تنظیمات تلویزیون یه مقدار دست می بردی.تلویزیون یه سری تنظیمات مربوط به NTSC و PAL داره.اون ها رو تغییر بده احتمالا درست میشه.اما اگر نشد دوستان دیگه کمکت می کنن.این یکی از راه های درست کردنش بود که سر خودم هم اومده... ;)

دوست عزیز این تبدیلای که میگی(اگه همونی باشه که من فکر میکنم)خیلی وقته که اومده و دو تا ورودی داره که یکیش تصویر و فقطم یکی ماله صدا داره یعنی صدا مونو میشه تازه اگه تبدیل 2به1 بذاری،و اون طرفش یه خروجی داره که می خوره به فیش آنتن تلویزیون و تصویرو میفرسته رو TV که باید سرچ کنی و مثل یه کانال معمولی پیداش کنی که هیچ تضمینی نیست که رنگی نشون بده،من خودم PS2 که بهش وصل میکردم بعضی بازیارو سیاه سفید نشون میداد.من 7-8 سال پیش خریدم حدود 4-5 تومن.الان شاید پیشرفته ترش اومده باشه;)

سلام خدمت دوستان
خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
ممنون از راهنمایی تون

سلام خدمت دوستان
خب دیگه این هفته حتما Elite رو خواهم خرید. انشاا... 5شنبه . یه موضوعی که خیلی توش موندم اینه که چه ریجنی بگیرم !! اصلا تو این یه مورد کاملا موندم ... ! راستی می خوام یه دسته ی اضافی هم بگیرم، قیمتش رو اگه محبت کنین ممنون می شم البته Elite . کابل اورجینال منظورم VGA هست از کجا می تونم گیر بیارم.
باتری مناسب برا دسته ها چی بگیرم که مدت زمان زیادی دووم بیاره.
اینتر کولر بگیرم یا نیاز نیست؟
ممنون از راهنمایی تون

رجیون بین PAL و UC یکیش رو بگیر.
UC برقش 110 هست و باید یه تبدیل 110 به 220 بگیری.
اما PAL برقش 220 هست و نیازی به تبدیل نداره.اکثرا UC میگیرن اما من خودم بخوام بگیرم PAL رو می گیرم چون صرفه جویی در هزینه هم هست.بازی ها هم برای هر دو رجیون جدیدن به موقع عرضه میشه.
کابل VGA هم همون جایی که ازش کنسول رو می خری مطمئنا باید داشته باشه.
باطری های شارژی Cyber Shot مارک سونی بخر که 2500MAh هستن ولی خوب می تونی Play & Charge Kit رو هم بخری که مخصوص دسته XBox 360 هست.
اینترکولر هم بخری بد نیست.البته 12 ولت کنی بیشتر تاثیر داره برای خنک کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or