راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مانیتور من فقط این ورودی رو داره واین که از اون طرف هم، ادامه همین کابل یه راست رفته تو مانیتور و امکان در آوردن نداره که بشه کابل vga رو توش بذارم (در کل مانیتور من فقط نری داره)
میشه اون عکس تبدیل رو جای دیگه بذارید پهنای باندتون تموم شده نمیتونم ببینم. برای خرید به مغازه دار باید بگم چی میخوام؟
میشه حد اکثر قیمت پست (x360) از دبی به ایران رو تقریبی بگید

يكي به ما بگه كه اين فيش رو چه جوري ميشه به مانيتور وصل كرد؟
ميشه با تبديل به فيشي كه به كارت گرافيك وصل ميشه وصل كرد؟
مر29+1:p
مخصوص همون فیشیه که به کارت گرافیک وصل میشه ! اگه تهران هستی برو nextgen داره . یا از خدمات کامپیوتریا بگیر . بگو تبدیل نری به مادگی برای مانیتور crt .

بازی هاش از 3500 داره تا 5000 تومان.بستگی داره از کجا بخری...

قیمت الایت : بین 600 تا 630 در ارزون ترین حالت.

Premium With HDMI و Halo3 Special Edition از 480 شروع میشه تا 530 البته در ارزون ترین حالتشون.

قیمت ها خیلی متغیر هست.

به جز خود دستگاه که 600 هست دیگه به چه چیزهایی نیاز هست
مثل شارژر کیت یا ترانس مبدل یا .....
کلا با 2 دسته به علاوه موارد لازم چقدر اب میخوره
و سوال اخر اینکه اگر احتمالا مشکل چراغ قرمز پیدا کنند ایا قابل تعمیر هستند یا خیر ؟
ایا به کل از بین میره دستگاه یا اینکه میشه تعمیرش کرد ؟

كدوم تبديل؟ عكسشو ميديد؟
در ضمن پشت مانيتور من جاي فيش نداره يه سيم داره براي برقش و يه سيم كه به كارت گرافيك وصل ميشه؟END

خوب این تبدیل که توی صفحه قبل هست این مشکل رو حل می کنه.اون بخشی که به کارت گرافیک وصل میشه میزنی توی تبدیل.

من 360 رو به تلويزيون وصل كردم تصوير سياه و سفيد ميشه يعني رنگي نشون نميده
ميشه يه كاري كرد كه درست شه و رنگي نشون بده؟
TV شما احتمالا با تبدیل بهش وصل کردی که سیاه و سفید نشون میده.

به جز خود دستگاه که 600 هست دیگه به چه چیزهایی نیاز هست
مثل شارژر کیت یا ترانس مبدل یا .....
کلا با 2 دسته به علاوه موارد لازم چقدر اب میخوره
و سوال اخر اینکه اگر احتمالا مشکل چراغ قرمز پیدا کنند ایا قابل تعمیر هستند یا خیر ؟
ایا به کل از بین میره دستگاه یا اینکه میشه تعمیرش کرد ؟

شارژر کیت فکر کنم بالای 30000 تومان باشه.دسته هم اضافی بخوای بخری 65000 تومانی حدودا آب می خوره.
این مشکل در مادربورد های فالکون دیگه وجود نداره پس نگران نباشید.برای جلوگیری هم می تونید هم 12 ولت کنید فن ها رو هم بدید X-Clamp انجام بدن.
قابل تعمیر هست اگر خراب بشه با همین X-Clamp.

پدرام جان نظرت درباره j/asia چیه ؟ چون من شنیدم بازی هاش سانسور داره یا مثل ژاپنی ها خون نداره !!!!:laughing:

راستش من فکر نمی کنم J/Asia سانسور داشته باشه،حداقل از نظر خشونت.شما بازی DeadRising رو ببین و یه عالمه بازی دیگه.کدومش سانسور خشونتی داشته ؟
اما در مورد سانسور صحنه های مستهجن چیزی ندیدم تا حالا که بخواد سانسور شده باشه یا نه...

دوستان قیمت بازیهای 360 الان چند هست ؟
5000 ارزونترینه .پایین تر بخری درایو دستگات بعد 5 تا بازی تعطیله;)
قیمت الایت : بین 600 تا 630 در ارزون ترین حالت.

Premium With HDMI و Halo3 Special Edition از 480 شروع میشه تا 530 البته در ارزون ترین حالتشون.

قیمت ها خیلی متغیر هست.
الیت رو دقیق نمی دونم ولی اگه Halo رو 570-560 پیدا کنی شاهکار کردی:)

5000 ارزونترینه .پایین تر بخری درایو دستگات بعد 5 تا بازی تعطیله;)

الیت رو دقیق نمی دونم ولی اگه Halo رو 570-560 پیدا کنی شاهکار کردی:)

بازی الان همین NextGen,Parto و West دارن زیر 5000 تومان فکر کنم می فروشن.

در مورد قیمت کنسول ها هم آقا پیام همین Halo رو میده 530000 تومان.

با سلام :cheesygri
مي خواستم ببينم كسي مي دونه دسته با سيم از كجا مي تونم گير بيارم . اگه ميشه شماره تلفن partogames يا سايتش رو بدين . خيلي ممنون ميشم . لطفا يكم زود چون عجله دارم .:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or