ميشه با يه تبديل فيشي رو كه از مانيتور ميخوره به كارت گرافيك به فيش 360 وصل كرد؟

نه.اون کابلی که دوستمون تویه عکس پایینی گذاشته وصل میشه به کارت گرافیک .شما کابلی که دوستمون توی تصویر گذاشته با کابل VGA بالاییش مقایسه کنید ببینید 2 سر نری هستن و اون سری که دوستمون روی مانیتورش گذاشته به پشت مانیتور وصل میشه...پ
میشه عکس تبدیل رو بزاری.مانیتور شما crt هست ؟ یک تبدیل وجود داره که به سر کابل مانیتور میخوره و میتونید vga cable رو بهش وصل کنید . قیمتش هم 1000 تومنه ، همه خدمات کامپیوتری ها هم دارنش .
چه طور به اسپیکر میخوره اسپیکره من یه فیش داره اونم می خوره به Line in مادربورداون 2 تا فیش سفید و قرمز در صورتی که مانیتور Speaker داشته باشه به پشت مانیتور می خوره در غیر این صورت باید به یه بلندگو وصل بشه...
نه.اون کابلی که دوستمون تویه عکس پایینی گذاشته وصل میشه به کارت گرافیک .
میشه عکس تبدیل رو بزاری.
چه طور به اسپیکر میخوره اسپیکره من یه فیش داره اونم می خوره به Line in مادربورد
این عکس تبدیل:نه.اون کابلی که دوستمون تویه عکس پایینی گذاشته وصل میشه به کارت گرافیک .
میشه عکس تبدیل رو بزاری.
چه طور به اسپیکر میخوره اسپیکره من یه فیش داره اونم می خوره به Line in مادربورد
درسته ، این تبدیل مخصوص مانیتورای قدیمیه .بله درسته.اما مانیتور هایی هم هستن که پشتشون اینطوری باشه که الان اکثر LCD ها اینطوری هستن.
ممنون از عکس.خوب بود از پهناش مینداختی که کلش مشخص باشهاین عکس تبدیل:
![]()
باید یه تبدیل برای اسپیکر بگیری که ورودی اسپیکر تبدیل بشه به 3 تا فیش رنگی ، عین همونی که تلویزیونا دارن . بعدش فیش کابل VGA رو بزنید بهش .
درسته ، این تبدیل مخصوص مانیتورای قدیمیه .
خواهش میکنم .اونورشم همینطوریه خوب .ممنون از عکس.خوب بود از پهناش مینداختی که کلش مشخص باشه
عکسه فیشه اسپیکر هم میشه بزاری.اونم توی کامپیوتری ها پیدا میشه؟
آره هست ، من فکر کنم تو پک ضبط ماشین دیده بودم همچین چیزی . همونچیزیه که شما میخواین ، نیاز به ساختن نداره چون پیدا میشه .سه تاش باید مادگی باشن چون سره فیش اسپیکره من نریه.اما شک دارم بشه پیدا کردمیشه بدیم بسازن؟
سلام
يكي مارو روشن كنه از چند نفر ديگه پرسيدم چيز دبگه گفتن
بهترين پك 360 چيه قيمت هم مهم نيست؟
در حال حاضر همشون یکی هستند از لحاظ کیفیت. تنها فرقشون اینکه بسته به پولی که می دی امکانات بیشتری می گیری که کاملترین پکش Elite هست.سلام
يكي مارو روشن كنه از چند نفر ديگه پرسيدم چيز دبگه گفتن
بهترين پك 360 چيه قيمت هم مهم نيست؟
دوسته من شما نمیتونی در مورده یه وسیله برقی اونم به حساسیه 360 و وسایله داخلیش با اطمینان صحبت کنی و بگی 100% به مشکل نمیخوره
ولی میشه گفت در مقایسه با آماره خرابیه 360 هایی که با mbلانچ بودن خیلی کمتر هست
خود من شاید دومین سریه پریمیوم که تو ایران اومد رو گرفتم و تا الان خدا رو شکر به مشکلی بر نخورده فقط یک بار لنزش رو عوض کردم و میتونم بگم مواقعی هم شده بالایه 10 ساعت روشن بوده(NFS MW ) بازی میکردیم
من PS3 هم دارم ولی بنا به دلیلی که شما هم ذکر کردید تا الان بیشتر از 5 تا بازی باهاش نکردم خدایی قصده مقایسه ندارم چون از لحاظه سخت افزاری نمیشه به PS3 ایرادی گرفت ولی فعلا واقعیت اینه که 360 داره حرفه اول و آخر رو میزنه
شما اگر میخوای الیت بگیری دقت کن که mb فالکون باشه و دستگاهت رو هم از یه جایه مطمئن بگیر و ازش هم خوب استفاده کن انشااله که خراب نمیشه![]()
دوستان سلام
دوستان قیمت بازیهای 360 الان چند هست ؟
و قیمت کل خرید یک 360 با تمام موارد لازم چند در میاد ؟
میشه لطف کنید و یک قیمت از انواع 360 موجود در ایران رو در این پست قرار بدید
مخصوصا قیمت الیته و مدلهایی که خروجی اچ دی ام ای دارند و هارد هم روشون هست
ممنون میشم کمکم کنید