راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما کابلی که دوستمون توی تصویر گذاشته با کابل VGA بالاییش مقایسه کنید ببینید 2 سر نری هستن و اون سری که دوستمون روی مانیتورش گذاشته به پشت مانیتور وصل میشه...پ
نه.اون کابلی که دوستمون تویه عکس پایینی گذاشته وصل میشه به کارت گرافیک .
مانیتور شما crt هست ؟ یک تبدیل وجود داره که به سر کابل مانیتور میخوره و میتونید vga cable رو بهش وصل کنید . قیمتش هم 1000 تومنه ، همه خدمات کامپیوتری ها هم دارنش .
میشه عکس تبدیل رو بزاری.
اون 2 تا فیش سفید و قرمز در صورتی که مانیتور Speaker داشته باشه به پشت مانیتور می خوره در غیر این صورت باید به یه بلندگو وصل بشه...
چه طور به اسپیکر میخوره اسپیکره من یه فیش داره اونم می خوره به Line in مادربورد

میشه عکس تبدیل رو بزاری.

بله درسته.اما مانیتور هایی هم هستن که پشتشون اینطوری باشه که الان اکثر LCD ها اینطوری هستن.

اسپیکر های بعضی هاشون بلندگو هاش پشتش این قابلیت رو داره ولی خوب خیلی از دوستان چون اسپیکرشون همچین قابلیتی نداره به باند های ضبط صوت وصل می کنند.

میشه عکس تبدیل رو بزاری.

این عکس تبدیل:

Untitled-2.jpg

باید یه تبدیل برای اسپیکر بگیری که ورودی اسپیکر تبدیل بشه به 3 تا فیش رنگی ، عین همونی که تلویزیونا دارن . بعدش فیش کابل VGA رو بزنید بهش .

بله درسته.اما مانیتور هایی هم هستن که پشتشون اینطوری باشه که الان اکثر LCD ها اینطوری هستن.
درسته ، این تبدیل مخصوص مانیتورای قدیمیه .

این عکس تبدیل:

Untitled-2.jpg

باید یه تبدیل برای اسپیکر بگیری که ورودی اسپیکر تبدیل بشه به 3 تا فیش رنگی ، عین همونی که تلویزیونا دارن . بعدش فیش کابل VGA رو بزنید بهش .

درسته ، این تبدیل مخصوص مانیتورای قدیمیه .
ممنون از عکس.خوب بود از پهناش مینداختی که کلش مشخص باشه
عکسه فیشه اسپیکر هم میشه بزاری.اونم توی کامپیوتری ها پیدا میشه؟

ممنون از عکس.خوب بود از پهناش مینداختی که کلش مشخص باشه
عکسه فیشه اسپیکر هم میشه بزاری.اونم توی کامپیوتری ها پیدا میشه؟
خواهش میکنم .اونورشم همینطوریه خوب .
Untitled-3.jpg

آره معمولا باید داشته باشند ، یا صوتی تصویری ها که حتما دارن.
همچین چیزیه ولی اون فیشای رنگیش مادگین .
HRCA.jpg

آره معمولا باید داشته باشند ، یا صوتی تصویری ها که حتما دارن.
همچین چیزیه ولی اون فیشای رنگیش مادگین .
سه تاش باید مادگی باشن چون سره فیش اسپیکره من نریه.اما شک دارم بشه پیدا کرد:(میشه بدیم بسازن؟

سه تاش باید مادگی باشن چون سره فیش اسپیکره من نریه.اما شک دارم بشه پیدا کرد:(میشه بدیم بسازن؟
آره هست ، من فکر کنم تو پک ضبط ماشین دیده بودم همچین چیزی . همونچیزیه که شما میخواین ، نیاز به ساختن نداره چون پیدا میشه .

سلام
يكي مارو روشن كنه از چند نفر ديگه پرسيدم چيز دبگه گفتن
بهترين پك 360 چيه قيمت هم مهم نيست؟
در حال حاضر همشون یکی هستند از لحاظ کیفیت. تنها فرقشون اینکه بسته به پولی که می دی امکانات بیشتری می گیری که کاملترین پکش Elite هست.

elite هارد 120 داره
هیلو play & charger kit داره که خیلی بدردت میخوره اگه نمیخوای به لایو وصل شی هارد 20 هم کارت رو راه میندازه ، اگه میخوای به لایو وصل شی قضیه فرق میکنه

دوسته من شما نمیتونی در مورده یه وسیله برقی اونم به حساسیه 360 و وسایله داخلیش با اطمینان صحبت کنی و بگی 100% به مشکل نمیخوره
ولی میشه گفت در مقایسه با آماره خرابیه 360 هایی که با mbلانچ بودن خیلی کمتر هست
خود من شاید دومین سریه پریمیوم که تو ایران اومد رو گرفتم و تا الان خدا رو شکر به مشکلی بر نخورده فقط یک بار لنزش رو عوض کردم و میتونم بگم مواقعی هم شده بالایه 10 ساعت روشن بوده(NFS MW ) بازی میکردیم
من PS3 هم دارم ولی بنا به دلیلی که شما هم ذکر کردید تا الان بیشتر از 5 تا بازی باهاش نکردم خدایی قصده مقایسه ندارم چون از لحاظه سخت افزاری نمیشه به PS3 ایرادی گرفت ولی فعلا واقعیت اینه که 360 داره حرفه اول و آخر رو میزنه

شما اگر میخوای الیت بگیری دقت کن که mb فالکون باشه و دستگاهت رو هم از یه جایه مطمئن بگیر و ازش هم خوب استفاده کن انشااله که خراب نمیشه;)

دوستان سلام
دوستان قیمت بازیهای 360 الان چند هست ؟
و قیمت کل خرید یک 360 با تمام موارد لازم چند در میاد ؟
میشه لطف کنید و یک قیمت از انواع 360 موجود در ایران رو در این پست قرار بدید
مخصوصا قیمت الیته و مدلهایی که خروجی اچ دی ام ای دارند و هارد هم روشون هست
ممنون میشم کمکم کنید

دوستان سلام
دوستان قیمت بازیهای 360 الان چند هست ؟
و قیمت کل خرید یک 360 با تمام موارد لازم چند در میاد ؟
میشه لطف کنید و یک قیمت از انواع 360 موجود در ایران رو در این پست قرار بدید
مخصوصا قیمت الیته و مدلهایی که خروجی اچ دی ام ای دارند و هارد هم روشون هست
ممنون میشم کمکم کنید

بازی هاش از 3500 داره تا 5000 تومان.بستگی داره از کجا بخری...

قیمت الایت : بین 600 تا 630 در ارزون ترین حالت.

Premium With HDMI و Halo3 Special Edition از 480 شروع میشه تا 530 البته در ارزون ترین حالتشون.

قیمت ها خیلی متغیر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or