راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام :cheesygri
مي خواستم ببينم كسي مي دونه دسته با سيم از كجا مي تونم گير بيارم . اگه ميشه شماره تلفن partogames يا سايتش رو بدين . خيلي ممنون ميشم . لطفا يكم زود چون عجله دارم .:love:

PartoGames.Com
شمارشون توی سایت هست.
دسته سیمی کم شده.باید پرس و جو کنی... ;)

سلام من میخاستم برا یکی از بچه های سایت از کانادا 360 بفرستم تقریبا چند روزه میرسه نمیخاد گرون شه ولی می خاد یک هفته ای برسه دستش و اگه گگمرگ میگیرن چقدره

سلام من میخاستم برا یکی از بچه های سایت از کانادا 360 بفرستم تقریبا چند روزه میرسه نمیخاد گرون شه ولی می خاد یک هفته ای برسه دستش و اگه گگمرگ میگیرن چقدره
حداقل 4 هفته طول میکشه ، اگه از سایت هایی مثل iranbin خرید کنی خودش پول shipping رو میاره رو پول جنست . البته این سایت از amazon.com جنساشو سفارش میده ، 2 ماه هم طول میکشه برسه دستت .

بازی الان همین NextGen,Parto و West دارن زیر 5000 تومان فکر کنم می فروشن
بقیه رو نمی دونم ولی NextGen که پرسیدم کمتر از 5000 تومن نداشت
در مورد قیمت کنسول ها هم آقا پیام همین Halo رو میده 530000 تومان
اگه میده عالی میده چون من هر کجا قیمت کردم کمتر از 550 نداشت شهرستان که بخوای بخری همینو بالای 600 میدن
حداقل 4 هفته طول میکشه ، اگه از سایت هایی مثل iranbin خرید کنی خودش پول shipping رو میاره رو پول جنست . البته این سایت از amazon.com جنساشو سفارش میده ، 2 ماه هم طول میکشه برسه دستت .
دوست عزیز منظوره آقا حسام رو نگرفتی ایشون از کانادا می خوان بخرن، ماله یکی از دوستاشون بفرستن

بقیه رو نمی دونم ولی NextGen که پرسیدم کمتر از 5000 تومن نداشت

اگه میده عالی میده چون من هر کجا قیمت کردم کمتر از 550 نداشت شهرستان که بخوای بخری همینو بالای 600 میدن

دوست عزیز منظوره آقا حسام رو نگرفتی ایشون از کانادا می خوان بخرن، ماله یکی از دوستاشون بفرستن

NextGen ممکنه 5000 تومان بده اما من پرتو فهمیدم 4000 یا 4500 میده.

پیام هم چون خودش وارد کننده هست قیمتش مناسب هست.اگر به این فروشگاه ها بفروشه دیگه قیمت میشه مثل الان بازار تهران.

سلام
من فردا ميخوام از فروشگاه پرتو يدونه Arcade بگيرم ميخوام به مونيتورم وصل كنم بازي كنم بايد يه دونه كابل vga hd av cable بگيرم بعد اينو به خروجي مانيتورم وصل كنم حالا سر اين دو تا فيش هر جفتش مدل نري چه جوري بايد وصل كنم؟
بعد چه جوري فيش صدا رو به باند وصل كنم؟
متشكرم

درست نفهمیدم اما بنظرم منظورتون اینه که پشت اسپیکرتون جای فیش قرمز و سفید نداره و یک جا داره فقط ؟
خوب این با یه تبدیل 1000 یا 2000 تومنی درست میشه

سلام
من فردا ميخوام از فروشگاه پرتو يدونه Arcade بگيرم ميخوام به مونيتورم وصل كنم بازي كنم بايد يه دونه كابل vga hd av cable بگيرم بعد اينو به خروجي مانيتورم وصل كنم حالا سر اين دو تا فيش هر جفتش مدل نري چه جوري بايد وصل كنم؟
بعد چه جوري فيش صدا رو به باند وصل كنم؟
متشكرم

تبدیل هایی هست که دوستان عکسش رو توی بخش XBox 360 گذاشتن و 2 سرش مادگی هست.باید از این تبدیل ها استفاده کنید که بتونید این کابل رو به مانیتور وصل کنید.
فیش صدا رو هم باید یه بلندگوی ضبط رو پیدا کنید که پشتش فیش سفید و قرمز بخوره.البته به ظبط که بزنید هم از بلندگوهاش پخش میشه... ;)

درست نفهمیدم اما بنظرم منظورتون اینه که پشت اسپیکرتون جای فیش قرمز و سفید نداره و یک جا داره فقط ؟
خوب این با یه تبدیل 1000 یا 2000 تومنی درست میشه
اين تبديلو كجا ميفروشه؟

تبدیل هایی هست که دوستان عکسش رو توی بخش XBox 360 گذاشتن و 2 سرش مادگی هست.باید از این تبدیل ها استفاده کنید که بتونید این کابل رو به مانیتور وصل کنید.
فیش صدا رو هم باید یه بلندگوی ضبط رو پیدا کنید که پشتش فیش سفید و قرمز بخوره.البته به ظبط که بزنید هم از بلندگوهاش پخش میشه... ;)
اين تبديلو كجا ميفروشه؟

مرسي:love:

پرتو 4 تومن میده :p

بله درسته البته با مشتری های VIP خودش کمتر هم حساب می کنه.دیسک هاشم فکر کنم HP باشه.

اين تبديلو كجا ميفروشه؟

اين تبديلو كجا ميفروشه؟

مرسي:love:

این تبدیل ها رو خدمات کامپیوتری ها دارن.من خودم مغازه هایی دیدم که انواع خورده ریزه برای کامپیوتر دارن.توی پایتخت و علاالدین هم از این مغازه ها پر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or