راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام
چند سوال دارم که امیدوارم به خوبی جواب بدهید ...
1-سیستم عامل ایکس باکس چیست ؟ ویندوزه :cheesygri... لینوکسه:biggrin1:
2-نمی خواد ایکس باکس جدیدی بیاد مثلا الان بخربم خوبه ؟
3-پلی استیشن بهتر نیست ؟
4-مشکلات ایکس باکس چیه ؟ این مشکل چراغ قرمز چیه ؟
5-بازی هاش خوبند ؟ سطح گرافیکی شون چه طوره ؟
6-مدلاش و قیمتاش چه جوریه ؟
7-امکاناتش چیاست ؟ مثلا موزیک و عکس و ... نمایش می ده ؟ و........................
8-به مانیتور کامپیوتر می خوره ؟
9-غیر از بازی کاری دیگه هم می کنه ؟
10-بازی هاش چنده ؟ ارزونه ؟
تمام

جوابتون رو در پیغام خصوصی دادم

سلام
قیمت halo edition ارزون ترین جا ؟!!
میشه عکس محتویات این پک رو هم بذارید؟!!!

ممنون!!!

X360 Halo3 Special Edition

. کنسول Halo 3 Special Edition

. دسته Wireless

. هارد درایو 20GB

. هدفون Wired

. دارای Gamer Pics and Theme اختصاصی

. کابل کامپوننت

. کابل LAN

. کابل برای شارژ باطری دسته Play & Charge Kit

. Xbox LIVE Silver Membership

. یک ماه سرویس Xbox LIVE Gold

001-halo-3-xbox-360_medium.JPG

007-halo-3-xbox-360_medium.JPG

011-halo-3-xbox-360_medium.JPG

013-halo-3-xbox-360_medium.JPG

025-halo-3-xbox-360_medium.JPG

033-halo-3-xbox-360_medium.JPG

044-halo-3-xbox-360_medium.JPG

021-halo-3-xbox-360_medium.JPG

موفق باشی...

بنظر من بهترین جا برای x-clamp و 12 ولت کردن nextgen هست, البته کنسول هم میفروشه ولی یه بدی که داره اینه که باید سفارش بدی برات بیاره و کنسول اماده تو مغازش نداره
خيلي ممنونم :love:
البته ميدونم نكست جن كارش بهتره ولي مي خواستم بدونم وست گيم ميتونه اين كار رو انجام بده يا نه بحرحال فكر نكنم براي اونها كار سختي باشه بحرحال اين كار اونهاست .
بعدش شما گفتي قيمت كنسولها رو بالا ميده . اين اختلاف قيمت از 15 يا 20 تومن بيشتره ؟
ضمنا اگه نكست جن سفارش بديم تا بياره چند روزه مياره تاخير تو كارش هست يا نه . يه وقتي سفارش نديم دو سه هفته تاخير بخوره :confused:

ضمنا اگه نكست جن سفارش بديم تا بياره چند روزه مياره تاخير تو كارش هست يا نه . يه وقتي سفارش نديم دو سه هفته تاخير بخوره

تو یه هفته یا حداکثر دو هفته کنسول رو میاره
من تابستون پارسال که پرمیوم قحطی بود یه ماه طول کشید تا برام بیاره
عید هم همین وضعیت بود ولی الان که عید تموم شده وضعیت بهتره

خيلي ممنونم :love:
البته ميدونم نكست جن كارش بهتره ولي مي خواستم بدونم وست گيم ميتونه اين كار رو انجام بده يا نه بحرحال فكر نكنم براي اونها كار سختي باشه بحرحال اين كار اونهاست .
بعدش شما گفتي قيمت كنسولها رو بالا ميده . اين اختلاف قيمت از 15 يا 20 تومن بيشتره ؟
ضمنا اگه نكست جن سفارش بديم تا بياره چند روزه مياره تاخير تو كارش هست يا نه . يه وقتي سفارش نديم دو سه هفته تاخير بخوره :confused:

شما اگر می خواید سریع تر بهتون برسه به پیام زنگ بزنید شاید Halo Edition داشته باشه.

اما اگر نداشت از همون 1-2 شرکت بگیرید.ولی پیام هم احتمالا 20 فروردین میره دوبی.

الان وضعیت کنسول کلا توی ایران خراب هست.هم قیمت ها بالاست هم جنس کم یاب شده.

به نظر من صبر کن تا اوایل اردیبهشت قیمت ها بهتر میشه...

سوال

1.کابل کامپوننت چنده؟
2.من پشت تلوزیونمون رو نگاه کردم برای کامپوننت ورودی داره همه جای فیش ها بود اما ورودی زرد رنگ نبود اصلا کابل زرد رنگش برای چی هست بدون زرد میشه تصویر رو دید؟
3.گرافیک با کابل کامپوسایت تا چه حد با کابل کامپوننت فرق داره اصلا کدوم بهتره؟

1.کابل کامپوننت چنده؟
2.من پشت تلوزیونمون رو نگاه کردم برای کامپوننت ورودی داره همه جای فیش ها بود اما ورودی زرد رنگ نبود اصلا کابل زرد رنگش برای چی هست بدون زرد میشه تصویر رو دید؟

1. کابل اتصال کنسول به تلویزیون.
2.فیش زرد رنگ برای تصویر هست اما فکر کنم به غیر از اون با فیش های رنگ دیگه بشه اگه TV شما HD TV باشه...
3. من کابل کامپوسایت ندیدم ولی این کابلی که با کنسول هست یه سوئیچ TV/HD TV داره برای سوئیچ کردن کیفیت تصویر روی TV های مختلف.

آخرین ویرایش:
1.کابل کامپوننت چنده؟
کابل component چیزه گرونی نیست همه جا ریخته شاید 1000 تومن مثلا.
ورودی زرد رنگ مربوط به composite هست و به component ارتباطی نداره. شما اگر میخوا به تلویزیونی که component ساپورت میکنه وصل کنی سه کابل کامپوننت رو وصل میکنی (آبی. سبز. قرمز) به علاوه کابل صدا (یا از optical استفاده میکنی یا از همون قرمزو سفیدی که با زرده هستن) و اگر تلویزیونت کابل کامپوننت ساپورت نمیکنه برای تصویر فیش زرد رو میزنی به علاوه کابل صدا.
اگر تلویزیون HD نیست زیاد فرقی نداره ولی اگر HD هست کامپوزیت اصلا HD ساپورت نمیکنه پس خیلی فرق داره. واضحه که کامپوننت بهتره.
180px-Component_video_RCA.jpg

این کامپوننت هست.
300px-Composite.jpg

این هم کاپوزیت. اون قرمز و سفیدی که با کامپوزیت هستند مربوط به صدا هستن.

EDIT: البته اونی که من گفتم هزار تومن کابلی هست که هر دو طرفش component باشه اگر شما منظورت کابل 360 به component هست من قیمتش رو نمیدونم. (ولی یدونه رو خود کنسول هست)

آخرین ویرایش:
سلام
اگر بخام 360 بگیرم کدوم پک روبگیرم؟؟؟
HALO or ARCADE or PREMIUM or ELITE
اگه قیمتها رو هم بگید ممنون میشم.

بهترین پک Elite هست.

بعدش Halo3 Special Edition و Premium With HDMI پیشنهاد میشه.

الایت : 600 حدودا
پرمیوم و هالو : 530 حدودا
آرکید : 420 حدودا

کابل component چیزه گرونی نیست همه جا ریخته شاید 1000 تومن مثلا.
ورودی زرد رنگ مربوط به composite هست و به component ارتباطی نداره. شما اگر میخوا به تلویزیونی که component ساپورت میکنه وصل کنی سه کابل کامپوننت رو وصل میکنی (آبی. سبز. قرمز) به علاوه کابل صدا (یا از optical استفاده میکنی یا از همون قرمزو سفیدی که با زرده هستن) و اگر تلویزیونت کابل کامپوننت ساپورت نمیکنه برای تصویر فیش زرد رو میزنی به علاوه کابل صدا.
اگر تلویزیون HD نیست زیاد فرقی نداره ولی اگر HD هست کامپوزیت اصلا HD ساپورت نمیکنه پس خیلی فرق داره. واضحه که کامپوننت بهتره.
180px-Component_video_RCA.jpg

این کامپوننت هست.
300px-Composite.jpg

این هم کاپوزیت. اون قرمز و سفیدی که با کامپوزیت هستند مربوط به صدا هستن.

EDIT: البته اونی که من گفتم هزار تومن کابلی هست که هر دو طرفش component باشه اگر شما منظورت کابل 360 به component هست من قیمتش رو نمیدونم. (ولی یدونه رو خود کنسول هست)
با آرکید هم هست؟
من به خود سایت x360 که نگاه کردم کابل x360 به کامپوننت رو زده بود 39 دلار اصلا این کابل برای خرید تو بازار آزاد وجود داره؟

با آرکید هم هست؟
من به خود سایت x360 که نگاه کردم کابل x360 به کامپوننت رو زده بود 39 دلار اصلا این کابل برای خرید تو بازار آزاد وجود داره؟

کابلی که یه سرش به XBox 360 بخوره ممکنه کم پیدا بشه.باید سوال کنی که کابل کتمپوننت XBox 360 هست یا نه.من قبلا توی بازار دیده بودم.
روی آرکید هم فقط کامپوزیت هست.با مدل های بالاتر کامپوننت هم هست. :love:

الکتریکی ها و فروشنده های لوازم صوتی تصویری که حتما ندارن. باید از جاهایی که تو کار 360 هستن بپرسی یا از کسایی که کنسولشون پکیده و دارن قطعاتشو جدا میفروشن. فکر کنم اگه بری توپ خونه حتما دارن. از nextgen و west و maxgame هم بپرس ممکنه داشته باشن.
در کل به نظر من اگر تلویزیونت HD نیست خیلی خودتو درگیرش نکن چون کیفت فرق خاصی نداره. ولی اگر HD هست حتما از زیر سنگم شده پیداش کن :biggrin1:

من نمیدونستم رو ارکید component نداره. خودمونیم اینجوری که خیلی بده اگر کسی آرکید بخره و HD بخواد باید 40 دلار جدا بده؟ یا HDMI روش هست؟

آخرین ویرایش:
آقایون 1 سوال فنی البته فکر میکنم یکم تکراری باشه ولی گشتن تو اینهمه صفحه خیلی وقت میخواد:

1. آیا این Halo Edition ها همشون فالکون هستند؟ اگه تعدادی هم زفیر باشه از روی توان مصرفیش به شکل قطعی میشه نوع برد رو تشخیص داد؟ (میدونین که! تو مغازه که نمیشه با چراغ قوه بیفتم به جون کنسول که توی کنسولو دید بزنم :biggrin1: )
یا حتی پریمیوم! از رو همون توانش میشه دیگه؟
اگه مثلا مثلا مثلا برچسب و لیبل عوض شده باشه میشه تشخیصش داد؟

کلا آمار خرابی در مورد فالکون و زفیرهای با هیت سینک اضافه خیلی فرق میکنه؟ یعنی واقعا فرق داره آدم کدومشو بگیره؟

الکتریکی ها و فروشنده های لوازم صوتی تصویری که حتما ندارن. باید از جاهایی که تو کار 360 هستن بپرسی یا از کسایی که کنسولشون پکیده و دارن قطعاتشو جدا میفروشن. فکر کنم اگه بری توپ خونه حتما دارن. از nextgen و west و maxgame هم بپرس ممکنه داشته باشن.
در کل به نظر من اگر تلویزیونت HD نیست خیلی خودتو درگیرش نکن چون کیفت فرق خاصی نداره. ولی اگر HD هست حتما از زیر سنگم شده پیداش کن :biggrin1:

من نمیدونستم رو ارکید component نداره. خودمونیم اینجوری که خیلی بده اگر کسی آرکید بخره و HD بخواد باید 40 دلار جدا بده؟ یا HDMI روش هست؟

روش کابل HDMI نیست ولی خوب پورت HDMI داره.اون کابل هم فکر نکنم جداش کم یاب باشه...الان یه نفر هم داره کابل رو که مخصوص کنسول Halo هست توی بازارچه می فروشه...

آقایون 1 سوال فنی البته فکر میکنم یکم تکراری باشه ولی گشتن تو اینهمه صفحه خیلی وقت میخواد:

1. آیا این Halo Edition ها همشون فالکون هستند؟ اگه تعدادی هم زفیر باشه از روی توان مصرفیش به شکل قطعی میشه نوع برد رو تشخیص داد؟ (میدونین که! تو مغازه که نمیشه با چراغ قوه بیفتم به جون کنسول که توی کنسولو دید بزنم :biggrin1: )
یا حتی پریمیوم! از رو همون توانش میشه دیگه؟
اگه مثلا مثلا مثلا برچسب و لیبل عوض شده باشه میشه تشخیصش داد؟

کلا آمار خرابی در مورد فالکون و زفیرهای با هیت سینک اضافه خیلی فرق میکنه؟ یعنی واقعا فرق داره آدم کدومشو بگیره؟

1.بله وفتی روی آداپتور زده باشه 175w یعنی فالکون هست.Halo3 Special Edition ها هم زفیر توشون هست هم فالکون.همشون اگر توان مصرفیشون 175w باشه یعنی فالکونه...
مثلا مثلا مثلا نداره چون فکر نکنم اون برچسب رو بشه به راحتی درآورد و یکی جاش زد.
توی زفیر هم خرابی بوده اما با X-Clamp و 12 ولت اولیه میشه تقریبا از هر گونه مشکلی جلوگیری کرد.
اگر من باشم Falcon می گیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or