با سلام :cheesygri
ببخشيد ميخاستم بدونم اين دسته هاي با سيم احتياج به باطري دارند يا اينكه با وصل شدن به دستگاه خود بخود شارژ ميشن . :confused:
قیمت در کیش چقدر فرق داره ؟ کسی شماره از مغازه ای داره اونجا ؟ و اینکه فرودگاه گمرگ میزاره بیاریم ؟
220 رو معمولا به 110 تبدیل میکنن! با توجه به این که میخوای Halo Edition بگیری و این Pack بیشتر UC ـه تا PAL. اگر این چیزی که گفتن رو میخوای باید یک ترانس بگیری که 500 وات برای 360 حرف نداره و قیمتش از 15 تومن شروع میشه.من می خوام یه 360 هیلو ادیشن از پیام بگیرم.نیاز به یه پاور دارم که برق 110 رو به 220 تبدیل کنه.
می خواستم بدونم مناسب ترین پاور چیه و مشخصاتش به همرا یه عکس و قیمتش رو به من بدید ممنون می شم.
220 رو معمولا به 110 تبدیل میکنن! با توجه به این که میخوای Halo Edition بگیری و این Pack بیشتر UC ـه تا PAL. اگر این چیزی که گفتن رو میخوای باید یک ترانس بگیری که 500 وات برای 360 حرف نداره و قیمتش از 15 تومن شروع میشه.
دوستان من می خوام آرکید بخرم که گویا uc هست
این آداپتور دیگه چیه جریانش چیه ؟ حتما باید بگیریم ؟
بعد شارژ دسته جریانش چیه ؟
باید برقش تبدیل بخوره چون با برق 220 سازگار نیست و برای آمریکا شمالی و جنوبی ه که برقشون 110 هست .
خوب دسته بیسیمه و باطری داره . اگه شارژ باطریش تموم شد با چی میخوای بازی کنی ؟ باید شارژش کنی که نیاز به play & charge kit داری که پیام خان داره و گفت 40 تومنه . ولی انگار میشه از باطری های قلمی شارژی هم استفاده کرد ، امیدوارم که بشه .