راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام :cheesygri
ببخشيد ميخاستم بدونم اين دسته هاي با سيم احتياج به باطري دارند يا اينكه با وصل شدن به دستگاه خود بخود شارژ ميشن . :confused:

قیمت در کیش چقدر فرق داره ؟ کسی شماره از مغازه ای داره اونجا ؟ و اینکه فرودگاه گمرگ میزاره بیاریم ؟

قیمت در کیش معلوم نیست چقدر باشه.در ضمن در کیش لوازم الکترونیکی خیلی کم هست.

شاید شانسی پیدا بشه و اون هم با قیمت بالا.

من می خوام یه 360 هیلو ادیشن از پیام بگیرم.نیاز به یه پاور دارم که برق 110 رو به 220 تبدیل کنه.
می خواستم بدونم مناسب ترین پاور چیه و مشخصاتش به همرا یه عکس و قیمتش رو به من بدید ممنون می شم.

من می خوام یه 360 هیلو ادیشن از پیام بگیرم.نیاز به یه پاور دارم که برق 110 رو به 220 تبدیل کنه.
می خواستم بدونم مناسب ترین پاور چیه و مشخصاتش به همرا یه عکس و قیمتش رو به من بدید ممنون می شم.
220 رو معمولا به 110 تبدیل میکنن! با توجه به این که میخوای Halo Edition بگیری و این Pack بیشتر UC ـه تا PAL. اگر این چیزی که گفتن رو میخوای باید یک ترانس بگیری که 500 وات برای 360 حرف نداره و قیمتش از 15 تومن شروع میشه.

220 رو معمولا به 110 تبدیل میکنن! با توجه به این که میخوای Halo Edition بگیری و این Pack بیشتر UC ـه تا PAL. اگر این چیزی که گفتن رو میخوای باید یک ترانس بگیری که 500 وات برای 360 حرف نداره و قیمتش از 15 تومن شروع میشه.

احتمالا 220 را به 110 تبدیل کند!!!من تابه حال نشنیدم 110 را به 220 تبدیل کنند...مگر اینکه توی آمریکا ریجنj بگیری:biggrin1:

خوب یکی یه مدل 500 واتی خوب معرفی کنه ( اسم و مدلش ) ؟
کجا می فروشند ؟
می شه از ترانس 360 های J استفاده کرد ؟
اگه اره جایی هست به صورت جدا بفروشند ؟
بازم اگه اره اداپتور 360 های مدل J پیشنهاد می شه یا این که یک 500 واتی بخریم ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام آرکید بخرم که گویا uc هست
این آداپتور دیگه چیه جریانش چیه ؟ حتما باید بگیریم ؟ :(
بعد شارژ دسته جریانش چیه ؟

باید برقش تبدیل بخوره چون با برق 220 سازگار نیست و برای آمریکا شمالی و جنوبی ه که برقشون 110 هست .

خوب دسته بیسیمه و باطری داره . اگه شارژ باطریش تموم شد با چی میخوای بازی کنی ؟ باید شارژش کنی که نیاز به play & charge kit داری که پیام خان داره و گفت 40 تومنه . ولی انگار میشه از باطری های قلمی شارژی هم استفاده کرد ، امیدوارم که بشه .

باید برقش تبدیل بخوره چون با برق 220 سازگار نیست و برای آمریکا شمالی و جنوبی ه که برقشون 110 هست .

خوب دسته بیسیمه و باطری داره . اگه شارژ باطریش تموم شد با چی میخوای بازی کنی ؟ باید شارژش کنی که نیاز به play & charge kit داری که پیام خان داره و گفت 40 تومنه . ولی انگار میشه از باطری های قلمی شارژی هم استفاده کرد ، امیدوارم که بشه .

تبدیل قیمتش چنده و از کجا باید بگیریم ؟
بعد برای دسته یعنی همه xbox دارها رفتن اینو خریدن ؟ باتری هاش با برق شارژ نمیشه ؟

ببین شما میری دوتا باتری قلمی شارژی 3200mah مارک CFL میگری با یه شارژر دوتایی جمعا میشه 10 تومن بهترین کار همینه . برای ترانس هم میری لاله زار جنوبی میگی یه ترانس 220 به 110 ولت میخوام بالای 500 وات هم میگیری مثلا بین 600 تا 700 خوبه چون اکثرا روش مینویسن 500 وات ولی در واقعیت 300 وات هم نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or