راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا سلام من یک x360 مدل j دارم چه چیز هایی باید براش بخرم تا یک دستگاه سالم برای دو سال الی سه سال اینده داشته باشم ممنون
لطفا در حد مبتدی توضیح بدید با تشکر

شما ببرید جایی مثل NextGen براتون X-Clamp و 12 ولت انجام بدن تا دستگاهت یه 2-3 مطمئن باشی به دوام آوردنش.

الان اگر Intercooler نداره یه Intercooler بخر براش.

Xbox 360

سلام بچه ها

خداوکیل قیمت های دبی حرف ندارن
دادم به داداشم یه Xbox 360 Elit دیروز از دبی واسم اورد که به پول خودمون در اومد 392000 تومان
تارخ تولیدش هم 08/10/2007 با پلمپ و لیبل مایکروسافت که فقط حال میکنی بسته بندی و پکیج کنسولو نگاه کنی . حداقل دیگه خیالت راحته که باکس کنسول باز نشده دستکاری نشدست .
از فروشگاه 5 ملیتی ابن بطوطه مسیر اتوبان ابوظبی
من که خودم بازی خور نیستم ، گیم باز هم نیستم ولی واسه دکور گذاشتن بد نیست ، ظاهر خوشکلی داره .
بچه ها به نظرتون قیمتش فوق العاده نیست ؟
هر چند مگه میخوای چقدر دیگه خرج نمیدونم اینتر کولرو کپی خورو ...... اینم بگو 100 تومن ، بازهم ارزش داره .
اگه دوستی آشنایی برادری کسی رو دارید که واسه گردش هم میره دبی بگید براتون بیاره
من که تا الان هر چی دستگاه بازی داشتم از دبی اوردن برام
هیچی از بازار خراب شده اینجا نخرید
همه ی مشت کلاه بردار شییاد ، حیف پول که بدی دست کاسب ایرانی

آخرین ویرایش:
بچه ها اینم لینک نمایندگی ایکس باکس در دبی که تایید شده سایت رسمی ایکس باکس هست
http://www.xbox.com/en-AE/hardware/x/xbox360elitesystem/

هر کشوری رو که انتخاب کنید قیمت جهانیش به پول خودمون که چنج بشه تقریبا توو همین مایها در میاد حتی خودتون هم میتونید زنگ بزنید قیمت بگیرید
پریمیوم هم میده 325000 تومان ( البته قیمت چنج شده به ریال ایرانه )

فقط اینو میدونم که ایران همش دکون بازاره ، فقط بچاپ بچاپ .

شما ببرید جایی مثل NextGen براتون X-Clamp و 12 ولت انجام بدن تا دستگاهت یه 2-3 مطمئن باشی به دوام آوردنش.

الان اگر Intercooler نداره یه Intercooler بخر براش.
ببخشید این x-clamp و 12 ولت چی هست بعد خودم میتونم انجام بدم چون اراکم یک خورده سخت هستش
بعد این ایترکولر ها مدل مدل هستند یا نه
بعد این اینترکولر های هوشمند که میگن چهجوری هستن فرقشون با معمولی ها چی هست

ببخشید این x-clamp و 12 ولت چی هست بعد خودم میتونم انجام بدم چون اراکم یک خورده سخت هستش
بعد این ایترکولر ها مدل مدل هستند یا نه
بعد این اینترکولر های هوشمند که میگن چهجوری هستن فرقشون با معمولی ها چی هست

X-Clamp روشی هست که زیر مادربورد کنسول پایه میگذارن تا فاصله ش با سطح باکس کنسول فاصله پیدا کنه و هوای بیشتر زیرش رد بشه یا بقولا گردش هوا در داخل باکس کنسول بهتر باشه.
12 ولت هم که برق از یه منبع داخلی یا خارجی می گیرید که 12 ولت یا کمتر هست که باعث میشه سرعت فن دستگاه بره بالاتر و در نتیجه کنسول شما خنک تر بشه داخلش.اینطوری نیاز به اینتر کولر ندارید.
این روش ها سخت هست یه مقدار و بهتر هست ببرید NextGen.

اینترکولر هم مدلی نداره.فقط اصلی و قلابی داره.اصلی با مارک NYKO هست ولی قلابیش مارکی نداره و جنسش مثل پلاستیک دمپایی هست :biggrin1:.
اینترکولر هوشمند من نشنیدم.اما شاید منظور شما سوپرکولر باشه که از نظر سرعت و قدرت یه مقدار بهتر از اینترکولر هست.

سلام به دوستان

اون محلهای که تو سایت ایکس باکس معرفی شده به عنوان نمایندگی نیست و فقط اونجاها رو پیشنهاد داده واسه
خرید.و اصلآ مایکروسافت در دبی نمایندگی نداره .تمام رجیون کنسولهای این فروشگاهها پال میباشد . و اصلا با
این قیمتها هم وجود نداره و قیمتها با تو سایت متفاوت هست .از جمله مرکز این فروشگاهها یعنی سیتی سنتر
که خیلی بالا میده.

موفق باشید

پیام جان اگر این فروشگاهها نماینده خدماتی نباشند ولی نماینده فروش که هستند .
حتی همون روزی که قیمت ها تغییر کرد فکر کنم حوالی 24 یا 25 اسفند خودمون بود ، تماس گرفتم با تعدادی از همین فروشگاهها گفتن که قیمت اینه ولی تا فردا قیمت جهانی تغییر میکنه . که همین قیمت توو سایت اصلی ایکس باکس ثبت شد ( 1599 درهم ) الانم که دیگه دلار توو بازار اهواز به 905 تومن هم رسیده که بخوای به درهم چنج کنی شاید همین کنسول به 380000 تومنم پات در بیاد .
حالا شما اگه کسی رو داخل ایران سراغ داری که با همین قیمت میتونه بده بسم الله . حالا به این قیمتم نه ! هزینه حمل و نقل با سود خودشم بکشه روش ایم بگو 50 تومن که روی هم رفته میشه 440 یا 450 .
خدمات پس از فروش نخواستیم ، گارانتی هم نخواستیم .

الان اسکنر ندارم ولی سعی میکنم فاکتور خریدشو اسکن کنم توو سایت بزنم که شما هم ببینید . هم اسم و آدرس فروشگاه هم قیمت خرید .

آخرین ویرایش:
سلام
رفتم تهران - توپ خونه اینقدر قیمت ها پایین و نزدیک قیمت های جهانی بود کم مونده بود دو تا ارکید بخرم :cheesygri
تو پساز لباف از یه مغازه پرسیدم گفت تموم کردم 480 تومنه بعد رفتم چند مغازه اونورتر ( مگا گیمز ) گفت تموم کردیم شاید شعبه 2 داشته باشه قیمتشم 510 تومن ! از پاساز که در اومدم دیدم یه مغازه ای ارکید داره پرسیدم گفت 550 ! :cheesygri حالا توضیحاتم میداد میگفت فالکون مادربوردش و ... داشتم در میومدم گفت یه نوع دیگه ارکید هم دارم که 203 w هست و فالکون نیسته میدم 510 :cheesygri حالا نمی دونم از کجا اورده بود ولی نمی دونست احتمال داره که 203 w هم فالکون باشه و فکر می کرد زایفره :cheesygri راستی تو همین سایت یه اقایی هم می گفت من رفتم از نبش خریدم 470 خوش به حالش چون من رفتم گفت نداریم ولی 500 تومنه :laughing:بقیه هم یا الایت 650 تومنی داشتن یا نداشتن وست گیم هم که گفت 10 تا اوردم فروختم نکست جن هم که تعطیل بود یعنی کل پاساز تخت جمشید بسته بود
حالا از یه حالت ناراحتم که دم عیدی نخریدم :(از یه حالت هم خوشحالم که به این قیمت ها نخریدم :cheesygri

سلام
رفتم تهران - توپ خونه اینقدر قیمت ها پایین و نزدیک قیمت های جهانی بود کم مونده بود دو تا ارکید بخرم :cheesygri
تو پساز لباف از یه مغازه پرسیدم گفت تموم کردم 480 تومنه بعد رفتم چند مغازه اونورتر ( مگا گیمز ) گفت تموم کردیم شاید شعبه 2 داشته باشه قیمتشم 510 تومن ! از پاساز که در اومدم دیدم یه مغازه ای ارکید داره پرسیدم گفت 550 ! :cheesygri حالا توضیحاتم میداد میگفت فالکون مادربوردش و ... داشتم در میومدم گفت یه نوع دیگه ارکید هم دارم که 203 w هست و فالکون نیسته میدم 510 :cheesygri حالا نمی دونم از کجا اورده بود ولی نمی دونست احتمال داره که 203 w هم فالکون باشه و فکر می کرد زایفره :cheesygri راستی تو همین سایت یه اقایی هم می گفت من رفتم از نبش خریدم 470 خوش به حالش چون من رفتم گفت نداریم ولی 500 تومنه :laughing:بقیه هم یا الایت 650 تومنی داشتن یا نداشتن وست گیم هم که گفت 10 تا اوردم فروختم نکست جن هم که تعطیل بود یعنی کل پاساز تخت جمشید بسته بود
حالا از یه حالت ناراحتم که دم عیدی نخریدم :(از یه حالت هم خوشحالم که به این قیمت ها نخریدم :cheesygri

از من می شنوی بذار تو اردیبهشت بخر.قیمت ها زیر قیمت جهانی میشه :biggrin1:(منظورم رو که فهمیدی ؟ )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or