راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا ا اینجا چه خبره من پارسال اواسط فروردین پرمیوم خریدم 440 حالا بعد از یک سال قیمتا به جای اینکه بیاد پایین رفته بالا؟ :confused:
عزیز اینایی که قیمتشون بالای 500 هست از اون HDMI دار ها هست.

من خودم شهریور مدل Limited Edition که همون Premium بود با 1 دسته اضافی و 2 تا بازی اوریجینال خریدم 490.مثل مال ما که HDMI نداره زیر 500 هست.

آقا ا اینجا چه خبره من پارسال اواسط فروردین پرمیوم خریدم 440 حالا بعد از یک سال قیمتا به جای اینکه بیاد پایین رفته بالا؟ :confused:
اخه میدونی چیه تو ایران رنگ کنسول عوض بشه قیمتش زیاد میشه چه برسه که مادربردهای جدید اومدن اینام از خدا خواسته...:)

دوستان میخواستم منو راهنمایی کنید
من میخوام یک کنسول از سری های فالکون دار بخرم که تو بازار ارکید هالو و الایت دارای این برد هستن
میخواستم منو راهنمایی منید که کدوم از این 3 نوع انتخاب بهتری هست و تاریخ تولید کنسول باید از چه تاریخی به بعد باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید

من میخوام یک کنسول از سری های فالکون دار بخرم که تو بازار ارکید هالو و الایت دارای این برد هستن
میخواستم منو راهنمایی منید که کدوم از این 3 نوع انتخاب بهتری هست و تاریخ تولید کنسول باید از چه تاریخی به بعد باشه

شما Halo بخرید که امکاناتش مناسب هست.

پیام توی بازارچه می فروشه.قیمتش هم 530 تومان باید باشه.

الایت هم میده 600

نگاه کن اگر پولش رو داری Elite بگیر چون هاردش هم بیشتر هست.اما Halo به نظر من بهترین انتخاب هست نسبت به پولی که می خوای بدی.

سلام دوسته عزیز.به نظر من بهترین و به صرفه ترین انتخاب هیلو هست(به شرطی که فالکن باشه) و اگه محدودیت مالی نداری الیت بهتره(اونم به شرطی که فالکن باشه)
و کنسول های سری جدید باید ماهش بعد از ماهه 8 /2007 باشه

سلام دوسته عزیز.به نظر من بهترین و به صرفه ترین انتخاب هیلو هست(به شرطی که فالکن باشه) و اگه محدودیت مالی نداری الیت بهتره(اونم به شرطی که فالکن باشه)
و کنسول های سری جدید باید ماهش بعد از ماهه 8 /2007 باشه

تو ماه 9/2007 و تعدادی هم توی 10/2007 Zephyr در اومدن.اما الان همه 10/2007 هایی که من کپی خور کردم تو بارهای پیام و 11/2007 ها فالکون بودن.

X-Clamp روشی هست که زیر مادربورد کنسول پایه میگذارن تا فاصله ش با سطح باکس کنسول فاصله پیدا کنه و هوای بیشتر زیرش رد بشه یا بقولا گردش هوا در داخل باکس کنسول بهتر باشه.
12 ولت هم که برق از یه منبع داخلی یا خارجی می گیرید که 12 ولت یا کمتر هست که باعث میشه سرعت فن دستگاه بره بالاتر و در نتیجه کنسول شما خنک تر بشه داخلش.اینطوری نیاز به اینتر کولر ندارید.
این روش ها سخت هست یه مقدار و بهتر هست ببرید NextGen.

اینترکولر هم مدلی نداره.فقط اصلی و قلابی داره.اصلی با مارک NYKO هست ولی قلابیش مارکی نداره و جنسش مثل پلاستیک دمپایی هست :biggrin1:.
اینترکولر هوشمند من نشنیدم.اما شاید منظور شما سوپرکولر باشه که از نظر سرعت و قدرت یه مقدار بهتر از اینترکولر هست.

ببخشید که سوال های کپانه می پرسم این نکست جن که این اینتر کولر ها رو داره اصلی هستش یعنی این مارک رو داره ممنون که جواب میدید بعد قیمت این اینتر کولر ها تو په رنجی هستش

ببخشید که سوال های کپانه می پرسم این نکست جن که این اینتر کولر ها رو داره اصلی هستش یعنی این مارک رو داره ممنون که جواب میدید بعد قیمت این اینتر کولر ها تو په رنجی هستش

نمی دونم من خبر ندارم.اما خوب از جنس پلاستیک و مارک NYKO که زده روی فن معلوم هست اصلی هست یا غیر اصلی.قیمتش هم بین 30 تا 60 هزار تومان هست.

پدرام مال من تاریخش 25/8/2008 بود یعنی میشه مادربردش زایفر باشه؟ اقا پیام گفت فالکونه من هم به اقا پیام اعتماد کردم چون میدونم خیلی اقاست:love: حالا خودت یه نگاهی بهش بکن

پدرام مال من تاریخش 25/8/2008 بود یعنی میشه مادربردش زایفر باشه؟ اقا پیام گفت فالکونه من هم به اقا پیام اعتماد کردم چون میدونم خیلی اقاست:love: حالا خودت یه نگاهی بهش بکن

مادربوردش فالکونه.باز کردم موقع کپی خور.چک که کردم فالکون بود.

نوشته شده توسط bazi_khor مشاهده گفتگو
نه نیست. احتمال اینکه Nyko Intercooler اورجینال گیر بیاری خیلی کمه. اما ببین اگر 3 تا فن 12 ولت داشت بگیر.
:biggrin1: کاچی به از هیچی :biggrin1:

نه نیست. احتمال اینکه Nyko Intercooler اورجینال گیر بیاری خیلی کمه. اما ببین اگر 3 تا فن 12 ولت داشت بگیر.
:biggrin1: کاچی به از هیچی :biggrin1:

من مادربوردشو که با یه کنسول دیگه چک کردم هر 2 تاشون فالکون بودن.

چون خودم کپی خورش کردم.

بچه ها اگر xbox از جایی مثل دبی بیاریم ... چه قدر گمرک می زنند؟؟؟
اگر با خودت حمل کنی فکر نمی کنم گمرکی بخوره.من دم و دستگاه برقی زیاد حمل کردم با خودم از دوبی به ایران اما گمرکی ازم نگرفتن.درباره XBox 360 نمی دونم.

اما گمرکی هم بخواد بخوره حداکثر 30-40 هزار تومان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or