راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما Halo بخرید که امکاناتش مناسب هست.

پیام توی بازارچه می فروشه.قیمتش هم 530 تومان باید باشه.

الایت هم میده 600

نگاه کن اگر پولش رو داری Elite بگیر چون هاردش هم بیشتر هست.اما Halo به نظر من بهترین انتخاب هست نسبت به پولی که می خوای بدی.

سلام دوسته عزیز.به نظر من بهترین و به صرفه ترین انتخاب هیلو هست(به شرطی که فالکن باشه) و اگه محدودیت مالی نداری الیت بهتره(اونم به شرطی که فالکن باشه)
و کنسول های سری جدید باید ماهش بعد از ماهه 8 /2007 باشه
ممنونم از راهنمایی شما
فقط یه سوال دیگه مدل ارکید الان تو بازار چند هست؟؟
اگه مدل هالو 530 تومان باشه خیلی خوب هست ایا همه جا به این قیمته اگه نیست چقدر اختلاف قیمتی داره؟؟

ممنونم از راهنمایی شما
فقط یه سوال دیگه مدل ارکید الان تو بازار چند هست؟؟
اگه مدل هالو 530 تومان باشه خیلی خوب هست ایا همه جا به این قیمته اگه نیست چقدر اختلاف قیمتی داره؟؟

Halo Edition اگر توی بازار پیدا بشه کمتر از 550 نیست.آقا پیام هم که 530 میده ارزون ترین جا هست که از دوبی میاره و جنس آکبند و کپی نشده هست که البته کپی خورشون هم در صورت درخواست خریدار به عهده بنده هست.
آرکید هم ایشون میدن 420.البته آرکید توی ایران زیاد شده که می تونید قیمت بگیرید.

رجیون کنسول های ایشون UC هست اما PAL هم به سفارش مشتری میارن.

توی بازار تهران بیشتر PAL پیدا میشه.

Halo Edition اگر توی بازار پیدا بشه کمتر از 550 نیست.آقا پیام هم که 530 میده ارزون ترین جا هست که از دوبی میاره و جنس آکبند و کپی نشده هست که البته کپی خورشون هم در صورت درخواست خریدار به عهده بنده هست.
آرکید هم ایشون میدن 420.البته آرکید توی ایران زیاد شده که می تونید قیمت بگیرید.

رجیون کنسول های ایشون UC هست اما PAL هم به سفارش مشتری میارن.

توی بازار تهران بیشتر PAL پیدا میشه.

متاستفانه من میخواستم کنسول خوذمو با کنسول با برد فالکون عوض کنم و پول سر بزارم و اقا پیام این کارو نمیکنه من میخواستم با وست این کارو انجام بدم ولی نمیدونم اون چند میده کنسولش رو...
من صفحه های قبلی رو که مطالعه میکردم متوچه شدم 2نوع کنسول هالو هست(که یکی 90nm--65nm)
میخواستم بدونم این قیمتی که گفتی برایه مدل های65nm هست؟؟

.
من صفحه های قبلی رو که مطالعه میکردم متوچه شدم 2نوع کنسول هالو هست(که یکی 90nm--65nm)
65nm ها فالکون هستند و آقا پیام هیلو فالکون رو 530 تومن میدن - البته قیمتشون تو بازار ایران گرونتره . مدل های 90nm بردشون zephyr هست ( لانچ هم سی پی یوش 90nm هست ولی تو هیلو استفاده نشه ) در مورد قیمتش اطلاعی ندارم :confused:

متاستفانه من میخواستم کنسول خوذمو با کنسول با برد فالکون عوض کنم و پول سر بزارم و اقا پیام این کارو نمیکنه من میخواستم با وست این کارو انجام بدم ولی نمیدونم اون چند میده کنسولش رو...
میخواستم بدونم این قیمتی که گفتی برایه مدل های65nm هست؟؟

بله این Halo ها 65 نانومتری هستن.

کنسولت رو بفروش پولش رو با پولی که داری رو هم بگذار و از پیام یکدونه Halo Edition بگیر.اگر پول بیشتر هم داری که Elite بگیر.

65nm ها فالکون هستند و آقا پیام هیلو فالکون رو 530 تومن میدن - البته قیمتشون تو بازار ایران گرونتره . مدل های 90nm بردشون zephyr هست ( لانچ هم سی پی یوش 90nm هست ولی تو هیلو استفاده نشه ) در مورد قیمتش اطلاعی ندارم :confused:

من همین امروز 2 تا از Halo3 Special Edition های پیام رو کپی خور کردم که هر 2تاش FALCON بود.

نمی دونم چرا اینجا هر کی حرف راست میزنه بلافاصله برچسب میچسبونن
از دور خارجش میکنن :biggrin1::biggrin1:
همین عامل بدبختی ایرانیاست دیگه
بازار بر پایه اساس دروغه :biggrin1:

اگر بد میگم باز هم منو حذف کنید !

عزیز کسی نمیگه شما بد میگی یا به فکر مردم نیستی.

یک بار حرفت رو زدی و ما هم خوندیم و فهمیدیم که تو این مملکت جنس رو بهمون گرون میدن.

تبریک هم که بهت گفتیم. دیگه چی می خوای ؟

شما جایی که دلت برای ما بسوزه برو بشین با کنسولت با خیال راحت زیر باد کولر بازی کن. :love:

من شنیدم کنسول های الایت 65nm نیستن!!ایا این درسته؟؟؟؟
ایا همه الایت های موجود در بازار فالکون هستن؟؟؟؟اگر نه.ما باید از کجا مطمعا بشیم که فالکون هستن!!!
(ببخشید که زیاد سوال میکنم)

من شنیدم کنسول های الایت 65nm نیستن!!ایا این درسته؟؟؟؟
ایا همه الایت های موجود در بازار فالکون هستن؟؟؟؟اگر نه.ما باید از کجا مطمعا بشیم که فالکون هستن!!!
(ببخشید که زیاد سوال میکنم)

الایت هایی که 90 هستن که زفیر هستن.الان دیگه Elite ها 65 نانو متری هستن یعنی همگی فالکونن.
الایت های آقا پیام هم همگی فالکون هستن توی این بار.قبلی هاش همه 90 نانومتری بودن یعنی زفیر بودن.

برای تشخیص مادربورد ها به تاپیکش توی همین بخش برید.

الایت هایی که 90 هستن که زفیر هستن.الان دیگه Elite ها 65 نانو متری هستن یعنی همگی فالکونن.
الایت های آقا پیام هم همگی فالکون هستن توی این بار.قبلی هاش همه 90 نانومتری بودن یعنی زفیر بودن.

برای تشخیص مادربورد ها به تاپیکش توی همین بخش برید.

از راهنمایی های بسیار خوبتون تشکر میکنم
فقط به عنوان اخرین سوال میخواستم بدونم ارکید ها هم 65 هستن؟؟؟اگه هستن باید تاریخ تولیدشون از چند باشه؟؟؟

از راهنمایی های بسیار خوبتون تشکر میکنم
فقط به عنوان اخرین سوال میخواستم بدونم ارکید ها هم 65 هستن؟؟؟اگه هستن باید تاریخ تولیدشون از چند باشه؟؟؟

الان همه مدل های XBox 360 با تاریخ جدید اکثرا فالکون هستن یعنی همون 65 نانومتری.البته در بعضی موارد به غیر از مدل آرکید زفیر دیده میشه.

الان همه مدل های XBox 360 با تاریخ جدید اکثرا فالکون هستن یعنی همون 65 نانومتری.البته در بعضی موارد به غیر از مدل آرکید زفیر دیده میشه.

خیلی ممنوم اقا پدرام
شرمنده این سوالات دیگه اخریش هست:blushing:
میخواستم بدونم داخل این مدل چه وسایلی هست و به جز هارد چه چیزه دیگه ایی نیست؟؟
و اینکه ایا همه ارکیدها پورت hdmi دارن و ایا کابل hdmi داخل کنسول هست؟؟اگه نیست تو بازار قیمت کابلhdmi برای این کنسول چند هست؟؟

خیلی ممنوم اقا پدرام
شرمنده این سوالات دیگه اخریش هست:blushing:
میخواستم بدونم داخل این مدل چه وسایلی هست و به جز هارد چه چیزه دیگه ایی نیست؟؟
و اینکه ایا همه ارکیدها پورت hdmi دارن و ایا کابل hdmi داخل کنسول هست؟؟اگه نیست تو بازار قیمت کابلhdmi برای این کنسول چند هست؟؟

آرکید غیر از این که هارد نداره سیم ویدئوش 3 تا فیش مربوط به HD TV رو نداره و فقط برای TV هست.یعنی بازی ها رو با کیفیت TV می بینید.

کابل HDMI هم داخل کنسول نیست.قیمت این کابل فکر کنم 25000 تومان باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or