joojefarary
کاربر سایت
::. [url]www.console-clinic.ir .:: کنسول کلینیک مرکز تعمیرات تخصصی و فوق تخصصی انواع کنسول بازی ایکس باکس و پلی استیشن ::. www.console-clinic.ir .::[/url] کسی این سایت میشناسه میخوام دستگاه بدم جهت تعمیر ؟
اگه سوالی دارید من درخدمتم
کنسول رو اریجینال خریدید یا کپی خورش کردید؟!!!دوست عزیز من بدون هیچ اطلاعاتی رفتم ایکس باکس خریدم
یه ذره به شک افتادم سرم کلاه رفته ، از نظر قیمتی ، اما قیمت فدای سر، می خوام بدونم از نظر دستگاهی از کجا میشه فهمید دستگاهی که خریدم یا کینکتی که خریدم چه جوری هستن
کنسول رو اریجینال خریدید یا کپی خورش کردید؟!!!
اگه کپی خور کرده باشید یا نرم افزاری هست که اسمش lt3 هست یا سخت افزازی که میشه jtag
چند خریدید؟!!چه مدلی اسلیم یا سوپر اسلیم؟!!!هاردش چند گیگه؟!!!کینکت با خوده کنسول بود (ینی داخل جعبه ی کنسول) یا جدا خریدید؟!!
ممنون از پیگیری ، کپی خور هستش ، فکر کنم اسلیم هستش
کینکت رو 300 داد ،می گفت سه حالت داره که این بهترینه، گفت سه سنسورس، نمی دونستم کینکت هم فرق داره ، فکر می کردم فقط یه جور هستش
دستگاه رو هم گفت نرم افزاری بهت میدم و از رو دیسک بازی اجرا میشه ، 320 گیگ رو داد 1190 ، گفت خوبی 320 به 250 اینه که خودش اتو اپدیته و نیازی نیست بیاری ما اپدیت کنیم و گفت درایو هم لایتونه
حال دوست عزیز من می تونم از رو چی می تونم صحت گفته های ایشون رو متوجه شم؟
خواهش میکنم.والا کینکت فقط یه مدل هست فک نکنم مدل های مختلفی داشته باشه!!!حجم هارد فرقی نداره چقدر باشه چه 320 گیگ چه 250 گیگ چه 4 گیگ!!ممنون از پیگیری ، کپی خور هستش ، فکر کنم اسلیم هستش
کینکت رو 300 داد ،می گفت سه حالت داره که این بهترینه، گفت سه سنسورس، نمی دونستم کینکت هم فرق داره ، فکر می کردم فقط یه جور هستش
دستگاه رو هم گفت نرم افزاری بهت میدم و از رو دیسک بازی اجرا میشه ، 320 گیگ رو داد 1190 ، گفت خوبی 320 به 250 اینه که خودش اتو اپدیته و نیازی نیست بیاری ما اپدیت کنیم و گفت درایو هم لایتونه
حال دوست عزیز من می تونم از رو چی می تونم صحت گفته های ایشون رو متوجه شم؟
فقط اگه میخواید به لنز فشار نیاد حتما بازی ها رو نصب کنید و بعد با دیسک اجراشون کنید و همیشه از دیسک های رایت 100 درصد استفاده کنید که بهش برنر مکس میگن
دقیق نمیدونم ولی فک کنم آموزشش تویِ سایت باشه که چجوری میشه فهمید 97 درصد هست یا 100 درصد (البته فک کنم)دوست عزیز دو تا سوال
1- از کجا میشه فهمید این دی وی دی های نقره ای که می فروشن برنر مکس 97 هستش یا 100 ( به فروشنده باشه میگن 100 )
2- برای نصب بازی باید کار خاصی انجام داد؟ ( مثلا من بازی جی تی ای 5 رو گذاشتم تو دستگاه 10 گیگ نصب کرد اما هر وقت بازی می کنم دی وی دی دستگاه صدای چرخشش خیلی زیاده و معلومه دی وی دی درحال کاره!!! )
new slim همون slim e هست و فرقی با هم ندارن در اصل slim e هست ولی همه بیشتر میگن نیو اسلیمسلام دوستان ...من میخام ایکس باکس بگیرم
فرق بین سری new slim و slim s و slim e چیه ؟ممنون میشم کمکم کنید
و بگید اینا همه اپدیم میشن ؟ کپی خور میشن ؟
ممنون
فرقِ زیادی با هم ندارن.فقط شکل و استایلشون با هم دیگه فرق میکنه وگرنه از لحاظ قدرت و اجرایِ بازی و بقیه ی چیزا یکی هستن فرقی با هم ندارنسلام دوستان
بنده قصد خرید یک کنسول دارم حالا چند تا سوال برام پیش اومده.
سلیم جدید با اسلیم های ۲۰۱۲ فرق زیادی در اجرا کردن بازی ها و قدرت داره؟
من وقت زیادی برای بازی کردن ندارم و فقط برای جی تی ای وی و فورزا دارم کنسول میگیرم.
بنظرتون ارزش داره که مدل جدید رو بگیرم؟
و مورد بعدی هم هارد ۴ گیگ بگیرم یک فلش ۳۲ بزنم بهش کم میاد بازم؟
کنسول دسته دو از جای معتبر چطوره؟ الان یک ۴ گیگ دیدم نیواسلیم بود تمیز و بدون مشکل میگفت ۷۰۰ تومن قیمتش چطوره؟
مشهد کسی جای معتبر برای دسته دو میشناسه؟!
ممنونم
فرقِ زیادی با هم ندارن.فقط شکل و استایلشون با هم دیگه فرق میکنه وگرنه از لحاظ قدرت و اجرایِ بازی و بقیه ی چیزا یکی هستن فرقی با هم ندارن
اگه یه elite بخری بهتره چون نمیخوای زیاد بازی کنی البته اسلیم 4 گیگ هم خوبه ولی اونی که میگی 700 تومن نیو اسلیم یه مقدار زیاده
البته اگه نو باشه که قیمتش خوبه ولی اگه دست دوم 700 تومن هست یه مقدار زیاده به نظرم 600 تومن بهتره تا 700
نه واسه اینجور بازی ها همون فلش 32 و هارد 4 گیگ کافیه ولی خب یه سری از بازی ها باید رویِ هارد خوده کنسول نصب بشن که براشون 4 گیگ کافی نیست
خواهش میکنم.اگه دست دو خوب پیدا کنی که خیلی بهتره (ترجیحا اگه اسلیم باشه) ولی آره به نظره منم نو بصرفه نیستخیلی ممنونم لطف کردید.
حقیقت اینکه من زیاد وقت بازی ندارم. ولی خب میخوام چیزی که بگیرم خیلی خوب نه ولی در حد خوب باشه. همه میگن دست دو نگیر. ولی خب اگر ۱۲۰۰ بخوام پول نو بدم بنظرم وان به صرفه تر هست.
حالا از کجا میتونم از سلامت دسته دو مطلع بشم؟
مورد بعد هم اینکه از نظر کپی خور شدن مشکل دار هست بعضی از دستگاه ها. شرکتی و غیر شرکتی که میگن چه تفاوتی داره؟
و اینکه الان PS3 نو که تقریبا حدود ۸۰۰ هست بهتره یا اسلیم؟!
ممنون از پاسخگویی شما.
خواهش میکنم.اگه دست دو خوب پیدا کنی که خیلی بهتره (ترجیحا اگه اسلیم باشه) ولی آره به نظره منم نو بصرفه نیست
چون زیاد که نمیخوای بازی کنی اینجوری پولت هدر رفته
فقط زیاد کار نکرده باشه مثلا بیشتر از 1 سال خیلی بهتره و دستگاه تقریبا هنوز نو هستش.زیاد چیزه خاصی نداره چون اگه اسلیم بگیری اتفاقی واسش نمیوفته
والا همه ی کنسولا چه اسلیم چه نیو اسلیم چه elite راحت کپیخوره سخت افزاری و نرم افزاری میشن و مشکلی نیست.اتفاقا کپیخور کردنِ 360 کم هزینه تر و راحتتره نسبت به پی اس 3
بستگی داره,خیلی وقته از قیمتا خبر ندارم ولی فک کنم یه 200 تومن میگیرن پی اس 3 رو کپیخور میکنن ولی اگه یه کپیخورش رو پیدا کنی بهتره