سلام . من میخوام xbox360 بگیرم و در مورد مشکلی که شما به اون 3 چراغ میگید زیاد اطلاعاتی ندارم . میشه بگید این مشکل چطور پیش میاد و راه حلی هم داره یا نه ؟
قیمت xbox360 premium ریجن J چقدره ؟
خوب یه راه هم هست که تغییر ریجین رو بی خیال بشین و بازی هاتون رو با ریجین پال بگیرید البته می دونم بازی های پال کمه ولی اگه مجبور هستین بگیرید ( فکر کنم کم کم دارن ریجین ها رو بر میدارن البته دقیق نمیدونم از اقا پدرام بپرسید )سلام من دیروز زنگ زدم nextgen به من گفت تغییر رجین 60 تومن در میاد پس باید بی خیال رجین پال هم
بشیم
تازه گفت ممکن نشه تغییر رجین دادیعنی چی ؟؟؟؟
من خودم میخواستم از اقا رضا بخرم![]()
احتمالا uc چون فالکون فقط uc هستشاین آرکیدهایی که پیام میاره ریجنش چیه ؟

منظور اینه که بازی هاش به نسبت رجین های دیگه کمتر توی بازار پیدا می شه ........وقتی میگین رجین پال بازی هاش کم هست منظور چیه ؟؟؟؟ یعنی ممکن یه بازی برا رجین پال منتشر نشه یا اصلا گیر نیاد؟؟؟؟ یا دیرتر از رجین های دیگه بیاد ؟؟؟
البته من نمی دونم اون بازی هایی که شما می گید چه بازی هایی بوده چون ممکنه تاریخ ریلیز اروپا فرق کرده باشه که وست اون رجین رو نداره ولی به هر حال فروشگاه های دیگه مثل نکس جن هم هستن..........من لیست بازی های westgame را نگاه کردم 30 بازی برای رجین پال تو لیستش نبود من میتونم این بازی ها را تو فروشگاهای دیگه پیاد کنم؟؟؟؟

بله .یعنی دیگه قفل منطقه ای نداره و به هر دستگاه با هر رجینی می خوره...........وقتی یه بازی free یعنی به همه ی رجین ها میخوره ؟؟؟؟
فکر کنم اخرین سوالم باشه :biggrin1:![]()
کپی خور شدست ؟ من pal نمیخوام - میخوام j باشه تا نیازی به تغییر ریجن نداشته باشه که از live بیوفتم .به این تاپیک مراجعه کنید
1- http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
فعلا جایی که مطمن هست ولی فکر کنم ریجین پال داره اقا رضا هست و اقا پیام که از بوشهر می فرسته که همین بالا چند تا پست داده ( reza sony )برای تغییر ریجین هم اگه بخوای میبریش نکست جن البته مشکل اصلی اینه که باید لایو رو بیخیال بشی ( قیمت 520 با مادربرد فالکون ریجین پال واسه اقا رضا قیمت های اقا پیام هم احتمالا 500 الی 520 باشن )
شما یه سر بزی به اقا پیام تو بازارچه تاپیکش هست شمارشم تو تاپیک صفحه 6 یا 16 :confused: هستکپی خور شدست ؟ من pal نمیخوام - میخوام j باشه تا نیازی به تغییر ریجن نداشته باشه که از live بیوفتم .
اگه داشت که وضعیت ما این نبود :cheesygriآيا x360 تو ايران نمايندگي داره؟
1- از 40 هم بیشتر 80 یا 100 تومن ( فکر کنم 2 ماه پیش 80 الی 100 بود ) خوب اینجوری که شما میگی و هارد میخوای برو پریمیوم بخر که به جز هارد هدست هم داره1- اگر ارکید بگیرم باید 40 جوق هم بدم پول هارد. این بهتره یا یه premium?
expansion 2این Oblivion رو میشه به صورت dvd گیر آورد یا جایی به غیر از Live دانلودش کرد؟
3- آیا همیشه XBL تشخیص می ده که بازی ما کپی هست. یعنی هیچ راهی نیست که ما بتونیم با بازی کپی آنلاین بازی کنیم؟
4- ببینم حتی اگه ما 360 رو بزاریم تو یخچالو باش بازی کنیم بازم امکان داره که سه چراغ شه. یعنی اگه من از هر نظر خنکش کنم بازم امکانش هست؟
5- اینطور که شنیدم ارکید امکان پلی بازی های Xbox رو نداره. با اینحساب منی که می خوام بازی های اون رو هم بگیرم باید premium بگیرم. اصلا این امکان هست که بازی های کپی Xbox رو روی 360 اجرا کنیم؟