راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام . من میخوام xbox360 بگیرم و در مورد مشکلی که شما به اون 3 چراغ میگید زیاد اطلاعاتی ندارم . میشه بگید این مشکل چطور پیش میاد و راه حلی هم داره یا نه ؟

قیمت xbox360 premium ریجن J چقدره ؟

به این تاپیک مراجعه کنید
1- http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
فعلا جایی که مطمن هست ولی فکر کنم ریجین پال داره اقا رضا هست و اقا پیام که از بوشهر می فرسته که همین بالا چند تا پست داده ( reza sony )برای تغییر ریجین هم اگه بخوای میبریش نکست جن البته مشکل اصلی اینه که باید لایو رو بیخیال بشی ( قیمت 520 با مادربرد فالکون ریجین پال واسه اقا رضا قیمت های اقا پیام هم احتمالا 500 الی 520 باشن )

1- لطف کنید سوال ها قبلم رو جواب بدید.
در ضمن دو تا سوال دیگه 1- راسته که Brother in arms و Hitman انحصاری 360 شدن
2- ببینم حتی اگه ما 360 رو بزاریم تو یخچالو باش بازی کنیم بازم امکان داره که سه چراغ شه. یعنی اگه من از هر نظر خنکش کنم بازم امکانش هست؟
3- اینطور که شنیدم ارکید امکان پلی بازی های Xbox رو نداره. با اینحساب منی که می خوام بازی های اون رو هم بگیرم باید premium بگیرم. اصلا این امکان هست که بازی های کپی Xbox رو روی 360 اجرا کنیم؟

سلام من دیروز زنگ زدم nextgen به من گفت تغییر رجین 60 تومن در میاد پس باید بی خیال رجین پال هم
بشیم:(
تازه گفت ممکن نشه تغییر رجین داد :eek: یعنی چی ؟؟؟؟
من خودم میخواستم از اقا رضا بخرم :((

سلام من دیروز زنگ زدم nextgen به من گفت تغییر رجین 60 تومن در میاد پس باید بی خیال رجین پال هم
بشیم:(
تازه گفت ممکن نشه تغییر رجین داد :eek: یعنی چی ؟؟؟؟
من خودم میخواستم از اقا رضا بخرم :((
خوب یه راه هم هست که تغییر ریجین رو بی خیال بشین و بازی هاتون رو با ریجین پال بگیرید البته می دونم بازی های پال کمه ولی اگه مجبور هستین بگیرید ( فکر کنم کم کم دارن ریجین ها رو بر میدارن البته دقیق نمیدونم از اقا پدرام بپرسید )

وقتی میگین رجین پال بازی هاش کم هست منظور چیه ؟؟؟؟ یعنی ممکن یه بازی برا رجین پال منتشر نشه یا اصلا گیر نیاد؟؟؟؟ یا دیرتر از رجین های دیگه بیاد ؟؟؟
من لیست بازی های westgame را نگاه کردم 30 بازی برای رجین پال تو لیستش نبود من میتونم این بازی ها را تو فروشگاهای دیگه پیاد کنم؟؟؟؟
وقتی یه بازی free یعنی به همه ی رجین ها میخوره ؟؟؟؟
فکر کنم اخرین سوالم باشه :biggrin1::love:

وقتی میگین رجین پال بازی هاش کم هست منظور چیه ؟؟؟؟ یعنی ممکن یه بازی برا رجین پال منتشر نشه یا اصلا گیر نیاد؟؟؟؟ یا دیرتر از رجین های دیگه بیاد ؟؟؟
منظور اینه که بازی هاش به نسبت رجین های دیگه کمتر توی بازار پیدا می شه ........
من لیست بازی های westgame را نگاه کردم 30 بازی برای رجین پال تو لیستش نبود من میتونم این بازی ها را تو فروشگاهای دیگه پیاد کنم؟؟؟؟
البته من نمی دونم اون بازی هایی که شما می گید چه بازی هایی بوده چون ممکنه تاریخ ریلیز اروپا فرق کرده باشه که وست اون رجین رو نداره ولی به هر حال فروشگاه های دیگه مثل نکس جن هم هستن..........;)
وقتی یه بازی free یعنی به همه ی رجین ها میخوره ؟؟؟؟
فکر کنم اخرین سوالم باشه :biggrin1::love:
بله .یعنی دیگه قفل منطقه ای نداره و به هر دستگاه با هر رجینی می خوره...........

موفق باشی.

به این تاپیک مراجعه کنید
1- http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
فعلا جایی که مطمن هست ولی فکر کنم ریجین پال داره اقا رضا هست و اقا پیام که از بوشهر می فرسته که همین بالا چند تا پست داده ( reza sony )برای تغییر ریجین هم اگه بخوای میبریش نکست جن البته مشکل اصلی اینه که باید لایو رو بیخیال بشی ( قیمت 520 با مادربرد فالکون ریجین پال واسه اقا رضا قیمت های اقا پیام هم احتمالا 500 الی 520 باشن )
کپی خور شدست ؟ من pal نمیخوام - میخوام j باشه تا نیازی به تغییر ریجن نداشته باشه که از live بیوفتم .

کپی خور شدست ؟ من pal نمیخوام - میخوام j باشه تا نیازی به تغییر ریجن نداشته باشه که از live بیوفتم .
شما یه سر بزی به اقا پیام تو بازارچه تاپیکش هست شمارشم تو تاپیک صفحه 6 یا 16 :confused: هست
آيا x360 تو ايران نمايندگي داره؟
اگه داشت که وضعیت ما این نبود :cheesygri

1- اگر ارکید بگیرم باید 40 جوق هم بدم پول هارد. این بهتره یا یه premium?
expansion 2این Oblivion رو میشه به صورت dvd گیر آورد یا جایی به غیر از Live دانلودش کرد؟
3- آیا همیشه XBL تشخیص می ده که بازی ما کپی هست. یعنی هیچ راهی نیست که ما بتونیم با بازی کپی آنلاین بازی کنیم؟
4- ببینم حتی اگه ما 360 رو بزاریم تو یخچالو باش بازی کنیم بازم امکان داره که سه چراغ شه. یعنی اگه من از هر نظر خنکش کنم بازم امکانش هست؟
5- اینطور که شنیدم ارکید امکان پلی بازی های Xbox رو نداره. با اینحساب منی که می خوام بازی های اون رو هم بگیرم باید premium بگیرم. اصلا این امکان هست که بازی های کپی Xbox رو روی 360 اجرا کنیم؟

1- اگر ارکید بگیرم باید 40 جوق هم بدم پول هارد. این بهتره یا یه premium?
expansion 2این Oblivion رو میشه به صورت dvd گیر آورد یا جایی به غیر از Live دانلودش کرد؟
3- آیا همیشه XBL تشخیص می ده که بازی ما کپی هست. یعنی هیچ راهی نیست که ما بتونیم با بازی کپی آنلاین بازی کنیم؟
4- ببینم حتی اگه ما 360 رو بزاریم تو یخچالو باش بازی کنیم بازم امکان داره که سه چراغ شه. یعنی اگه من از هر نظر خنکش کنم بازم امکانش هست؟
5- اینطور که شنیدم ارکید امکان پلی بازی های Xbox رو نداره. با اینحساب منی که می خوام بازی های اون رو هم بگیرم باید premium بگیرم. اصلا این امکان هست که بازی های کپی Xbox رو روی 360 اجرا کنیم؟
1- از 40 هم بیشتر 80 یا 100 تومن ( فکر کنم 2 ماه پیش 80 الی 100 بود ) خوب اینجوری که شما میگی و هارد میخوای برو پریمیوم بخر که به جز هارد هدست هم داره
2- :confused:
3-چرا داره اطلات دقیق ندارم ولی فکر کنم باید بازی که میگری اثتیلث فول باشه (در این مورد که تاپیک فراوانه)
4- به نظر من شما بزاری تو قطب هم اگه دستگاه مشکل داشته باشه 3 چراغه میشه :cheesygri چون مادربوردی که از اول خرابه کاریش نمیشه کرد
5- اصلا به کنسول ربطی نداره به درایور ربط داره که سامسونگ ها اجرا می کنن ولی بنکیو نه
( جواب همه سوال های شما توی تاپیک های مهم هست اگه اطلاعات تکمیلی بخواهین )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or