راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

میگن دوبی نماینگی ماکروسافت داره .
فقط نمیدونم قیمت تو دوبی چقدر هست؟
اگر میشه قیمت های دوبی رو هم بگید ممنون می شم؟

بله نمایندگی مایکروسافت داره.حتی یکی از دفاتر کار مایکروسافت هم اونجا هست.

قیمت دوبی با ایران بین 50 تا 100 تومان باید اختلاف داشته باشه.باید قیمت کنی تو دوبی.چون ممکنه هر جا یه قیمتی بدن.

سوال : چرا من نباید دست دوم بگیرم ؟ از هر کی می پرسم می گه نو بگیر؟ دلیل خاصی داره؟
نو که بگیری مطمئن تر هست.دسته دوم به هر دلیلی می تونه مشکل پیدا کنه.

اگر بهت میگم نو بگیر به خاطر اومدن سری جدید هست که مادربورد هاشون مشکل گرمایی نداره.

یکی از دوستام می خواد بره دوبی من هم حتما می خوام که یک ایکس باکس برام بفرسته.
فقط خواستم ببینم اگر کسی قیمت کنسول رو تو دبی داره بگه تا ببینم چه می کنم.
اگر آدرس فروشگاه معتبر هم تو دبی داره بگه
راستی اگر از اونجا بیارم با چند تومن می تونم کپی خورش بکنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.

یکی از دوستام می خواد بره دوبی من هم حتما می خوام که یک ایکس باکس برام بفرسته.
فقط خواستم ببینم اگر کسی قیمت کنسول رو تو دبی داره بگه تا ببینم چه می کنم.
اگر آدرس فروشگاه معتبر هم تو دبی داره بگه
راستی اگر از اونجا بیارم با چند تومن می تونم کپی خورش بکنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.

به دوستت بگو بره City Center اونجا فروشگاه هایی که کنسول بفروشضه 2-3 تایی هست.

بگو هر Mall که رفت ببینه فروشگاه گیم داره یا نه.

اما فروشگاه که خودم به چشم دیدم داره.توی City Center طبقه بالای همکف،سمت چپ فروشگاه CareFour

سلام
من چشم به این تاپیک تنظیم لنز خورد حالا بعد از مشکل 3 چراغه این مشکل هم راه حلی داره ؟ یعنی به یه جای کنسول نگاه کنی و بفهمی لنزش تنظیمه یا نه ؟ :cheesygriراستی اگه ممکنه قیمت تنظیم لنزهم لطف کنید :biggrin1:

سلام
من چشم به این تاپیک تنظیم لنز خورد حالا بعد از مشکل 3 چراغه این مشکل هم راه حلی داره ؟ یعنی به یه جای کنسول نگاه کنی و بفهمی لنزش تنظیمه یا نه ؟

این مشکل با تعویض و یا تنظیم لنز قابل تعمیر هست.

اگر بازی ها رو درست اجرا نکنه یا با همه دیسک ها درست کار نکنه احتمال این که لنز مشکل پیدا کرده باشه هست.

لطفا در مورد قابلیتهای media streaming هم بیشتر توضیح بدین!

مثلا 360 آیا میتونه یک فیلم با فرمت avi کدک divx با رزولوشن HD مثلا 1280 در 720 از روی کامپیوتر و تحت شبکه برام روی تلویزیون استریم کنه؟ یعنی پشتیبانی از divx روی 360 محدودیت رزولوشن و ... نداره احیانا؟
در مورد PS3 چی؟ اون هم قابلیت پخش فایلها از روی pc رو داره؟

لطفا در مورد قابلیتهای media streaming هم بیشتر توضیح بدین!

مثلا 360 آیا میتونه یک فیلم با فرمت avi کدک divx با رزولوشن HD مثلا 1280 در 720 از روی کامپیوتر و تحت شبکه برام روی تلویزیون استریم کنه؟ یعنی پشتیبانی از divx روی 360 محدودیت رزولوشن و ... نداره احیانا؟
در مورد PS3 چی؟ اون هم قابلیت پخش فایلها از روی pc رو داره؟

برای اجرای فایل های Media که توی PC داری فکر کنم باید کامپیوترت شبکه باشه و ویندوزت مدیا سنتر 2005 یا ویستا باشه.در ضمن با آپدیتی که اومد فایل های DivX اجرا میشن رو XBox360.
برای PS3 هم به بخش مربوطه اش مراجعه کنید.PS3 هم خودش فرمت های Bluray-DivX-DVD و ... رو اکثرا اجرا می کنه.

ضمن تشکر، پدرام جان شما کامل متوجه سوال من نشدین! در مورد نحوه استریم کردن سوال نداشتم!
اکثر دستگاههایی که قابلیتهای فوق بعدا طی آپدیت بهشون اضافه میشه معمولا در عمل 1 سری محدودیتهایی دارن. مثلا نهایتا" رزولوشن 720 در 580 (مثلا) را میتونن پخش کنن.
سوال من این بود که این نوع محدودیتها در پشتیبانی 360 از فرمت divx یا حتی mkv وجود داره آیا؟

ضمن تشکر، پدرام جان شما کامل متوجه سوال من نشدین! در مورد نحوه استریم کردن سوال نداشتم!
اکثر دستگاههایی که قابلیتهای فوق بعدا طی آپدیت بهشون اضافه میشه معمولا در عمل 1 سری محدودیتهایی دارن. مثلا نهایتا" رزولوشن 720 در 580 (مثلا) را میتونن پخش کنن.
سوال من این بود که این نوع محدودیتها در پشتیبانی 360 از فرمت divx یا حتی mkv وجود داره آیا؟

خوب من تا حالا نتونستم DivX با XBox360 اجرا کنم.اما خوب مطمئنا یه محدودیت هایی توی اجرا با رزولوشن های بالا داره.مثل PSP که بعد از آپدیت هاش رزولوشن های بالاتری رو ساپورت می کرد.

360 در عمل فرمت MKV رو ساپورت نمیکنه و حتی برای پخش بعضی فرمتهای استاندارد خودش زمانیکه مثلا بیت ریت بالا باشه به مشکل بر میخوره.

بسیار ممنون توضیحات کاملی توی این تاپیک که آدرس داده بودین بود.
غیر از gaming ، قابلیتهای مدیای کنسول هم برام خیلی مهم بود که توی اون قسمت "متن پنهان" دقیقا همون جزئیات مدنظر من توضیح داده شده بود!
بنابر اون توضیحات (فقط آقا کیوان از منبع مطلب صحبتی نکردن متاسفانه) باید گفت Bravo 360 :biggrin1: که از این نظر خیلی به PS3 برتری داره (حداقل در پخش فایلهای divx HD و انعطافپذیری خیلی خوبش با pc تحت شبکه ) کاش فقط WiFi هم براش به صورت استاندارد میذاشتن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or