ببینم هارد چقدر به کار مامی آد؟ باهاش چیکارا می شه کرد؟
راستی بالاخره پریمیوم فالکون هست یا نه؟
در ضمن لطفا بیشتر راجع به تلویزیون توضیح بدید. چرا می گی از مانیتور استفاده کنم؟
اونا همه دروغیه فعلا فقط ارکد با یک خورده هالو ادیشن![]()
اقا پدرام هم که میگه پریمیوم ها فالکون دارنتاریخ جدید پرمیوم با HDMI همگی باید فالکون باشن.
شما مطمنی ؟ :confused: پریمیوم های اقا رضا رو دیدی ؟ من هم ندیدم ولی این رو می دونم که آدمی که جنسای خوب نفروشه توی بازی سنتر نمی مونهمثل یگانه
اقا پدرام هم که میگه پریمیوم ها فالکون دارن![]()
بعد من گفتم احتمال زیاد باشه اقا رضا داره که بازم گفتنشماره2 > نه خیرررررررررررر
اونا همه دروغیه فعلا فقط ارکد با یک خورده هالو ادیشن![]()
ببینم اگه 360 با بلوری بیاد ارزش داره بخریم؟
2- فروشگاه دات کام کجاست؟ سایتی نداره؟
3- ببینم دمو بازی هاو پچ ها مفتی دانلودمی شن دیگه؟یعنی فقط Gold می خوایم؟
4-achivement دقیقا چیه؟ یعنی اینکه مثلا ماتو یک بازی تونسیتم ازاینابگیریم و رو لایو ثبت کردیم. خب که چی؟فقط امتیاز بمون میده؟
5- فکر می کنید Premium hdmi کی بیاد (بعد عید) قیمت چه قدره؟ بعد امکان اینکه فالکون باشه چه قدره؟
6- این پریمیوم هاکه 2 تا بازی اصل مجانی روشون هست برای Hdmi دار هاهم هست؟ (بعد عید)
7- مادربرد جدیدکی می اد؟
8- بهترین فروشگاه هارو جون مادرتون درست معرفی کنید. بابا مردیم.(ولی nextgen ته فروشگاهه خدایی منخودم اونجا Gears of war رو بازی کردن![]()
اینم از اون سئوالها بود که ادم رو اینجوریبا سلام . :cheesygri
آيا امكان داره تو آينده xbox360 رو طوري كرك كنند كه بازيهاي اون رو تو هارد ريخت و از هارد اجرا كرد ؟ ( منظورم يه هارد جدا هستش نه هارد كم ظرفيت كنسول . مثلا يه هارد 500 كه بشه چهل پنجاه تايي بازي توش ريخت ):confused:
آيا گروهي هستند كه رو اين موضوع كار كنند ؟![]()
1 یه آرکید فالکون دارم می خوام بخرم . ریجنش چی باشه خوبه ؟ من تاپیک ریجن رو هم خوندم ولی خوب اشکالی نداره هر چی بود بخرم یا نه حتما باید ریحن خاصی مد نظرم باشه .
2 تاپیک رضا سونی کجاست ؟