راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فرق الیت (با mb فالکون و درایو benq ) با هیلو ( با همین mb و درایو ) جز هاردشون و کابل انتقال صدا به صورت Optical و Component چیه ؟
منظورم حتی جزئی ترین فرقشونه ( مثلا کیفیت ساخت و ... )
در کل روی کدوم میشه حساب کرد ؟
این کابل صدا رو میشه جدا خرید و روی هیلو نصب کرد ؟

با تشکر ویژه از آقا پدرام
:flowers:

فرق الیت (با mb فالکون و درایو benq ) با هیلو ( با همین mb و درایو ) جز هاردشون و کابل انتقال صدا به صورت Optical و Component چیه ؟
منظورم حتی جزئی ترین فرقشونه ( مثلا کیفیت ساخت و ... )
در کل روی کدوم میشه حساب کرد ؟
این کابل صدا رو میشه جدا خرید و روی هیلو نصب کرد ؟

با تشکر ویژه از آقا پدرام
:flowers:

ببین دوست عزیز فرق الایت با هالو پک سر لوازم جانبی از نظر کیفیت 4 مدل الایت-پرمیوم با خروجی HDMI -هالو ادیشن - ارکید اگه شما لایو میرید و اینترنت پر سرعت دارید الایت ظرفیت هاردش 120 گیگ عالی ولی اگه اینترنت پ سرعت ندارید همون مدل های هالو پرمیوم وارکید چیز خوبی هستند

الان تو تهران 650 هم پیدا میشه

الان ارزو نترین مدل ارکد هست420 پرمیموم مدل hdmi 500 هست
هیلو هم 510تا 550

موفق باشید

شما اشتباه متوجه شدید( اشتباه از من بود ) منظورم کابل VGA ( برای ارتباط XB با مانیتور )
بود.
:blushing::blushing::blushing:

دست همگی درد نکنه!!!

ببخشید کسی میدونه الان قیمت elite چنده؟!

من دو هفته یپیش قیمت گرفتم از توپ خونه-پاساژ لباف قیمتش 590 بود اما مسالش اینجا بود

که Falcon نبود.اگر هم اشتباه نکنم فروشگاه شادی بود.

می بخشید كسی نمی دونه این کنسول های سری فالكون رو جایی اورده یا نه؟ و این كه قیمتش چنده؟​

دوستان جدآ لطف کردید که اجازه دادید خودم جواب سوالم رو پیدا کنم!!!!

حالا من بگم جواب این سوال رو شاید بدرد یه بنده خدای دیگه ای هم بخوره:

من2-3 روز پیش رفته بودم West Game میلاد نور طرف گفتش طی چند روز اینده می اره.اما

قیمت ها: Elite گفت فعلآ نمی دونیم اما Premium With HDMI گفت در حدود 600_650 خواهد

بود.

حالا اگه نظر خاصی در این مورد دارید خوشحال می شم بدونم.

من واقعا نمی دونم هدف بعضی ها از بعضی پست ها چی می تونه باشه.
سوال اول شما دقیقا در پست بالایی پست شما توسط پدارم جواب داده شده بود. با این جور سوالات شما فقط دارید به طور غیر مستقیم کسانی رو که جواب می دن مسخره می کنید!:mad:
با سلام . :cheesygri
حالا چرا ميزني ؟ :(
بالاخره سوتفاهم تو هر گفتگويي وجود داره . من براي دوستاني كه تو گفتگوها شركت مي كنند احترام خاصي قائل هستم . راجع به سوال اولم هم بگم كه شايد من حرفهاي بالا رو درست متوجه نشده باشم . ايشون گفته بودند كه آيا مموري داره يا نه ( شايد ايشون فكر كردند در اين مورد مثل مدل كور بوده كه اصلا مموري نداشته ) ولي من مي خواستم بدونم كه اين مموري داخل پكيج وجود داره يا بايد اونرو جدا خريد . ( البته دوست خوبي كه جواب من رو داد اشاره كرد كه روي خود دستگاه نصبه و من كاملا اشتباه مي كردم ) . بحر حال اگر كسي از من ناراحت شده به بزرگي خودش منو ببخشه .
دوست عزيز اگه نيمه پر ليوان رو ببيني دنيا رو قشنگتر مي بيني . ( قرار نيست هميشه اونطوري كه من و تو فكر مي كنيم باشه . بخند تا دنيا به روت بخنده ) .

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان میخوام تو تهران یک جا زنگ بزنم برام بازی بیاره
1.این که برای مالزی باشه
2.پول پیک نگیره.
3بازی جدید هم مثل Devil May Cry 4 هم داشته باشه.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or