راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا مهدی پس چرا میگن زیر 500 نگیرید اتفاقا شما راست میگی203وات هست :confused::confused::confused::confused::confused:

احتمالا واسه اینه که به وات و آمپر ترانسهای تو بازار نمیشه اعتماد کرد . مثلا یه ترانس که 3 آمپر روش نوشته در عمل 2 آمپر هم بهت نمیده ;)

بچه ها امروز رفتم ترانس تبدیل بگیرم طرف گفت 500وات 19 تومن
750وات 23 تومن کدومش بهتره بیشتر باشه مشکلی نداره

شما همین ترانسهای معمولی رو 19 قیمت گرفتی ؟!

اقا مهدی پس چرا میگن زیر 500 نگیرید اتفاقا شما راست میگی203وات هست
این بخاطر کیفیت ساخت پایین و سری کاری این ترانسهاست. دلیل اینکه میگن بالای 500w انتخاب شه بخاطر تخمین یه مقدار تلرانس خطایی هست که در تولید اینا رخ میده ولی انقد فاحش نیست که 300 w بیشتر انتخاب شه ولی برای اینکه خیالمون از بابت 300w راحت شه، اینکه 500 انتخاب میشه .

ببخشید من زیاد از ترانس و این چیزا سر در نمیارم ولی من میخوام الیت uc بگیرم حالا یدونه j دارم که سه چراغ شده این مکعب گندهه:cheesygri که به برق وصل میشه همون ترانسه؟ یعنی برق uc رو بزنم تو این j حله؟نمیسوزه؟یا باید برم باز ترانس بخرم؟
خودم از این سوالم خجالت میکشم:laughing:

ببخشید من زیاد از ترانس و این چیزا سر در نمیارم ولی من میخوام الیت uc بگیرم حالا یدونه j دارم که سه چراغ شده این مکعب گندهه که به برق وصل میشه همون ترانسه؟ یعنی برق uc رو بزنم تو این j حله؟نمیسوزه؟یا باید برم باز ترانس بخرم؟
کلا کنسولهای UC برق ورودی به ترانسشون 110 هست برای همینم باید قبلش با یه ترانس 220 به 110 تبدیلش کنین. آره میشه فک کنم بازم از بچه ها بپرس.
Halo و Elite با رجیون UC حتما به ترانس نیاز دارن .

من نباید اینجا بگم ولی میگم کسی شماره تلفن فروشگاه فتحی رو داره؟ و در ضمن نکست جین میتونه هیت سینگ اضافه بزاره یا نه

از من میشنوی کلا بیخیال فتحی شو. باور من ضرر نمیکنی. طاهر رو نمیدونم اینکار رو میکنه یا نه. اما این کنسولهای با تاریخ جدید که بدون Hdmi هستن، همون Launch های قدیمین که تو ساختشون به مشکل برخوردن و بعد از اضافه کردن یه هیت سینک مثلا رفع عیب شدن و با تاریخ Product بعد 9/07 تو بازار ما پیدا میشن ( استوک ).

من نباید اینجا بگم ولی میگم کسی شماره تلفن فروشگاه فتحی رو داره؟ و در ضمن نکست جین میتونه هیت سینگ اضافه بزاره یا نه
این هیت سینک های اضافه در ایران به صورت جداگانه موجود نیست بنابراین هیچ مغازه داری نداره که بخواد برای شما بزاره.

با سلام . :cheesygri
شايد اين مسئله زياد ربطي به اين تاپيك نداشته باشه ولي جوابش براي من خيلي مهمه ؟
ببينيد عقل حكم ميكنه مايي كه تو شهرستان هستيم و ميخوايم دستگاه سفارش بديم (( البته من وقت اومدن به تهران رو ندارم و اگه حضوري دستگاه رو بخوام بخرم اونقدر اطلاعات دارم كه بتونم اونيكه مي خوام رو بگيرم )) اونرو از يه جايي كه مطمئن و معتبر باشه بگيريم . اين چند مدت كه تو اين سايت عضو شدم خيلي از اين فروشگاه نكست جن تعريف شده . ميخاستم ببينم اگه شما بخواين از صد يه نمره به اين فروشگاه بدين چند ميدين ؟
يه نكته ديگه اينكه اگه من دستگاهو سفارش بدم ولي اونطور كه من خواستم نباشه ميتونم دستگاه رو براشون پس بفرستم و آيا قبول ميكنه ؟ چون به هر حال من يه چيزايي رو با فروشگاه طي كردم و فروشگاه بايد به اون پايبند باشه .
البته من با فروشگاه تماس گرفتم كه خيلي خوش برخورد بودن . ميخاستم ببينم كه وجدانشون هم مثل برخوردشون درجه يك هست يا نه ؟
ببخشيد كه خيلي زياد شد ولي فكر مي كنم كه جواب اين سوالها براي ما شهرستانيها خيلي مهم باشه . ممنون .:love:

سلام دوست عزيز

منم تو شهرستانم و با نكست جينم تماس گرفتم

واقعا آدماي خوبين وبنا بر تماس هاي متعدد من و تعريف هايه بچه ها ميشه امتياز 100 رو به اين فروشگاه داد

البته منم ميخوام يه اليت از طريق پست بگيرم ازشون

البته اينو مطمئن باش كه برايه ما كه تو شهرستانيم هيچ وقت جنس بد نمي فرسته چون براي يكي دو تا از كنسول ها هيچ وقت خودشو خراب نميكنه

و اگه بخواد اين كارم بكنه ديگه اعتبار نداره پس مطمون باش

البته خدا كنه فقط بارش اين هفته برسه وگرنه مجبور ميشم كه ديگه از پرتو خريد كنم

بچه ها یه راهنمایی کنید
من می خوام برای دسته ها 360 باتری قابل شارژ بخرم
اگه کسی میتونه بگه چه نوع مدل بگیرم چه مارکی؟

دوست عزیز شما چند وقت پیش توی یه تاپیک دیگه این سوال رو پرسیدید و من هم بطور کامل جواب دادم ، فکر نکنم کسی نظری بهتر از اینی که داده بودم بهت بده . برات نقل قولش میکنم تا نگی دروغ میگم ;)
هرچند اینجا جای این سوالات نیست و اف تاپیکه ولی در صورتی که میخواید باطری شارژی و شارژر بخرید فقط و فقط سونی با هلوگرام بخرید . باطریش جفتی 5 تا 6 تومن 2500 میلی آمپر و شارژر هم بسته به زمان شارژ کردن باطری از 12 ساعت تا 15 دقیقه که قیمتشون 12 تومن تا 60 تومن متغیره . پیشنهاد من یه کوئیک شارژر سونی که 4 تا باطری داره و قیمتش 32 تومنه مدت شارژ هم 5 ساعت واسه 4 تا باری و 2/5 ساعت واسه 2 تا باطری . در ضمن این باطری ها ی سونی همگی ژاپن و شارژر هاشون چینیه . فقط مراقب باشید که انواع تقلبی این باطریها و شارژر هاس سونی فراوانه و قیمتش هم نصف این قیمتهایی که عرض کردم (هولوگرام فراموش نشه) عمر این باریهای سونی تقریبا 5 بابر باطریهای آلکالاین هستش و بسیار مناسبند واسه دوربینهای دیجیتال و کلا وسایلی که مصرف باطریشون زیاده .

ببخشید من زیاد از ترانس و این چیزا سر در نمیارم ولی من میخوام الیت uc بگیرم حالا یدونه j دارم که سه چراغ شده این مکعب گندهه:cheesygri که به برق وصل میشه همون ترانسه؟ یعنی برق uc رو بزنم تو این j حله؟نمیسوزه؟یا باید برم باز ترانس بخرم؟
خودم از این سوالم خجالت میکشم:laughing:

شما از همون ترانس کنسول قبلیت استفاده کن ، چی از اون بهتر ;) در ضمن خجالت نداره :blushing:

هرچند اینجا جای این سوالات نیست و اف تاپیکه ولی در صورتی که میخواید باطری شارژی و شارژر بخرید فقط و فقط سونی با هلوگرام بخرید
مهدی جان یه عکس از پک اصلی سونی با هلوگرامش داری، چون قلابیش عین اصلیش.
بعد من فک نکنم که اصلیشم ژاپنی باشه ها .

سلام دوستان

امروز زنگ زدم فروشگاه پرتو گفت 12 اسفند بارشون مياد
گفتم حتما دو عيدي كنسول قيمتش فرق ميكنه گفت نه ما ارزونترم ميديم چون خريد يه ماه پيشه

به نكست جينم زنگ زدم گفت هنوز بارشون نيومده اينا هم خريدشون قديميه

حالا با اين وضعيت صبر كنم تا بارشون برسه يا به آقا پيام بگم بياره كه خريد تازه داره

چه كنم ؟

سلام دوستان

امروز زنگ زدم فروشگاه پرتو گفت 12 اسفند بارشون مياد
گفتم حتما دو عيدي كنسول قيمتش فرق ميكنه گفت نه ما ارزونترم ميديم چون خريد يه ماه پيشه

به نكست جينم زنگ زدم گفت هنوز بارشون نيومده اينا هم خريدشون قديميه

حالا با اين وضعيت صبر كنم تا بارشون برسه يا به آقا پيام بگم بياره كه خريد تازه داره

چه كنم ؟

دوست عزیز شما با Reza-Sony هم تماس می گرفتی.

اگر تاریخ جدید می خوای و رجیون UC بده پیام بیاره.

اگر هم می خوای اسفند بخری از پرتو بگیر یا جای دیگه.

سلام دوست عزيز
منم تو شهرستانم و با نكست جينم تماس گرفتم
واقعا آدماي خوبين وبنا بر تماس هاي متعدد من و تعريف هايه بچه ها ميشه امتياز 100 رو به اين فروشگاه داد
البته منم ميخوام يه اليت از طريق پست بگيرم ازشون
البته اينو مطمئن باش كه برايه ما كه تو شهرستانيم هيچ وقت جنس بد نمي فرسته چون براي يكي دو تا از كنسول ها هيچ وقت خودشو خراب نميكنه
و اگه بخواد اين كارم بكنه ديگه اعتبار نداره پس مطمون باش
البته خدا كنه فقط بارش اين هفته برسه وگرنه مجبور ميشم كه ديگه از پرتو خريد كنم

با تشكر از شما دوست گرامي . :love:
ولي ميخواستم بدونم كه از بر و بچه هاي تهران كسي هست كه جواب منو كاملتر بده چون به هر حال اونها از اونجا خريد كردن و تجربه اين كار رو دارن ؟
icon12.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or