دوست من! چطور یک دستگاه که به اسم فالکون بهم انداخته شده پورت HDMI نداره و درایوش سامسونگه؟ مخصوصا وقتی لیبلهای روی جعبه و کنسول یک چیز دیگه رو میگن!
عزیز مگه شما غیر حضوری خریدید ؟
دوست من! چطور یک دستگاه که به اسم فالکون بهم انداخته شده پورت HDMI نداره و درایوش سامسونگه؟ مخصوصا وقتی لیبلهای روی جعبه و کنسول یک چیز دیگه رو میگن!
عزیز مگه شما غیر حضوری خریدید ؟

نه اما حواسم نبود... فقط لیبل رو نگاه کردم دیدم اخر اکتبره و مادربردش هم امکانش زیاده فالکون باشه(فروشنده هم میگفت فالکونه. 2 تا فروشنده عین همون رو به اسم فالکون میدادن) اما الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.
آخه چطور ممکنه؟ یعنی به لیبلهای مایکروسافت هم نمیشه اعتماد کرد؟
نه اما حواسم نبود... فقط لیبل رو نگاه کردم دیدم اخر اکتبره و مادربردش هم امکانش زیاده فالکون باشه(فروشنده هم میگفت فالکونه. 2 تا فروشنده عین همون رو به اسم فالکون میدادن) اما الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.

دیگه شایدم از خریدش منصرف بشم
پس کمکم کنید تا زودتر یه الیت بخرم:cheesygri
قبل از این که برای کامپیوتر بیاد چون میدونم راحت میتونم 

سلام بچه ها
شرمنده همش سوال میپرسم:blushing:
بچه ها دیگه خداییش خسته شدم اگه این نا امیدی زیاد طول بکشهدیگه شایدم از خریدش منصرف بشم
پس کمکم کنید تا زودتر یه الیت بخرم:cheesygri
کمکی که میخوام اینه که:confused:
من هر چی به این نکست جین زنگ میزنم میگه بارمون نرسیده منم :confusedگه خسته شدم میخوام 360 رو زودتر بخرم فقط برای بازیه assasian creed
قبل از این که برای کامپیوتر بیاد چون میدونم راحت میتونم
با سیستم این بازی انجام بدم:biggrin1: چون نزدیک 1 میلیون 700 تومنی به سیستمم خرج کردم
ولی حال کردم که این بازی با 360 بازی کنم
فقط دست رو الیت گذاشتم
حالا از شما میخوام که به من بگین غیر از نکست جین کجا مورد اطمینانه تا با اونا صحبت کنم
که از طریق پست بفرستن و وقتش ندارم بیام تهران:laughing:
اگه ممکنه آدرس با شماره وقت مورد اطمینان باشه:laughing:
ممنون
بازم شرمنده همش سوال میپرسم:blushing:
نه خیر !! این مادربورد Launch ـه .

وقتی شما میگی HDMI نداره یعنی Zephyr هم نیست متاسفانه!سلام.
دوست من یعنی زفیر هم نیست؟![]()
سلام.
دوست من یعنی زفیر هم نیست؟![]()

شرکت پرتو !ای بابا من که آقا پیامو میشناسم آدم خوبی هستن ولی من از ایشون خرید کنمبرام درد سر داره چون باز باید بفرستم تهران واسه کپی خور کردنش درسته
یه فروشنده تهرانی باشه که همون جا کپی خورش کنن برام بفرستن
بازم شرمنده همش سوال میپرسم
ای بابا من که آقا پیامو میشناسم آدم خوبی هستن ولی من از ایشون خرید کنمبرام درد سر داره چون باز باید بفرستم تهران واسه کپی خور کردنش درسته
یه فروشنده تهرانی باشه که همون جا کپی خورش کنن برام بفرستن
بازم شرمنده همش سوال میپرسم
نه خیر !! این مادربورد Launch ـه .
دوست نداشتم این پست رو بزنم چون می دونم آدم خیلی ناراحت می شه همچین مشکلی براش پیش میاد و همه ما همینطور هستیم ولی من از اینکه اون طرف این کنسول رو به شما انداخته تعجب نمی کنم، من از خود شما تعحب می کنم که بعد از این همه مدت عضویت در این سایت و این همه تاپیک اطلاعات خرید 360 که به صورت مو به مو و دقیق همه چی رو توضیح داده شما چطور این کنسول رو خریدی؟نه اما حواسم نبود... فقط لیبل رو نگاه کردم دیدم اخر اکتبره و مادربردش هم امکانش زیاده فالکون باشه(فروشنده هم میگفت فالکونه. 2 تا فروشنده عین همون رو به اسم فالکون میدادن) اما الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.